MissU

2011-10-31 - 23:03:20


- Saknar att blogga här lite & saknar er mer ♥ hoppas ni saknar mig lika mycket

Vill ju inte bli av mer er

2011-10-29 - 15:40:46


- Heeej! Hoppas allt e bra med er, med mig e det megafint!
Hoppas ni inte glömt att besöka mig på min nya blogg.
Vill ju inte bli av mer er ♥

Dear mama

2011-10-27 - 18:02:19


dklaudia.devote.se

2011-10-27 - 00:41:01


- Såja! Då har man fixat färdigt. Oh vad det känns sorgligt att lämna här. Ne jag tänker inte lämna haha tänker uppdatera båda bloggarna. Har ju haft denna så länge! Men det känns sååå fräscht med en ny blogg, ny design, ja nytt allting. Vi får se hur det blir. MEN jag hoppas att ni följer mig därborta lika bra som ni följt med mig här.

Min nya blogg



Jag är en kämpe!

2011-10-26 - 23:25:47


- Fan vad jag kämpar! Haha kan ju säga att blogg.se är mycket svårare bland kod&stilmallar men det är fan ett helvete att fixa sidan på devote för du måste börja från scratch. Inte det enklaste. Det enda jag vill göra där är att ändra storlek på rubriken av: Senaste inlägg, Arkiv osv. Kan jag? NEJ! Ohh fuck me varför kan jag inte det?
Ska fortsätta kriga nu & proppa i mig en massa jordnötsringar & cola.

ny blogg

2011-10-26 - 18:21:07


- Har öppnat en ny blogg på devote.se. Ska se om den sidan är något för mig. Ska sitta & pilla där nu (:

1+1

2011-10-26 - 15:03:38


Yesterday's hero

2011-10-26 - 13:40:18


- Igår under fikan med Amanda gjorde jag en god gärning! Är lite stolt över mig själv faktiskt. Amanda såg att en äldre dam hade trillat av cyklen & sa till mig: titta hon trilla. Alla glodde & jag o Amanda funderade på att springa ut MEN eftersom tjejerna som jobbar på EH snor åt sig din dricka när du gått ifrån (fast den är halvfull) så satt hon kvar & vaktade som en örn så sprang jag ut & lyfte upp tanten. Så hemskt, att folk bara kan titta på? Yes, jag var nog gårddagens hjälte.

Efter fikat drog vi & handla lite åt min mamma & sedan vidare hem till henne där vi bosatte oss i hennes sköna säng & tittade på nya top model & de där programmet om tjejerna som har idioter till killar. Haha vissa borde ju anmäla sin pojkvän dit tycker man. Kanske hade hjälpt ens förhållande. Menmen, vill man vara dum så ska varken jag eller någon annan stå i vägen. Ur choice.

Efter nån timme blev vi upphämtade & åkte iväg för att kolla på älsklingens projekt. Stolt är jag!
Ne nu ska man väl hoppa in i duschen, mitt hår behöver tvättas tio gånger om haha ser inte riktigt klok ut!

David Guetta rocks!

2011-10-25 - 15:27:01


 

 

Vilka minnen man har till hans låtar! Vill ha tillbaka alla studentfester man gick på,

Oh Gud vad kul man hade!

Missa inte det för ett enda öre, gå på alla studentfester ni bara kan. Ni kommer aldrig att ångra er.

frågor&svar

2011-10-24 - 18:08:44


Postat av: Nicole:

Tycker du och din pojkvän är söta tillsammans, kan ni inte skaffa barn snart?
Dom kommer bli riktigt söta :D hoppas dom får ditt hår ;)

Svar: Tack så mycket :), skaffa barn? Nu? Naine haha vill leva lite till. Inte för att livet tar stopp bara för att man fått barn men finns mycket jag vill göra innan jag ploppar ut några ungar. Tack haha hoppas också dom får mitt afro.

Postat av: Gloria
Hejsan hoppas du inte tar detta på fel sätt men som man har läst i din blogg så verkar du ha människor som är avundsjuka på dig och det förstår man för du är vacker och har ett liv med massa saker att göra :) och nu undrar jag om du kan hjälpa mig ! Min gamla bästa vän är ute efter mitt ex va ska jag göra :S ? Jag vet att hon bara gör det för att såra mig, för hon vet att han vill ha mig fortfarande.. hoppas du kan hjälpa mig tycker du är grymt duktig på att ge tillbaka med ord :) och tyvärr kommer jag inte på något att säga till henne.. Tack !

Svar: Titlen min gamla bästa vän ska du inte ens kalla henne, för en gammal vän gör inte så. Även om ni inte är vänner nu men då har hon inte varit en vän överhuvudtaget. Jag tycker det är brist på respekt att göra något sånt, fast sen beror det också helt o hållet på när ni var tillsammans. Om ni var typ 13 år & är 18-20 nu så är det väl inget att bli sur på. Ja jag vet inte vad jag ska säga faktiskt, om du vet att hon gör det bara för att jävlas ska du helt enkelt skita i det. Man ska aldrig låta sånt gå på ens nerver. Du förstör bara ditt humör i onödan. Och om du vet att han vill ha dig fortfarande så låt henne kriga för honom haha låt henne skämma ut sig lite. Förr eller senare kommer hon att inse hur barnslig hon är. Tack själv :)



Postat av: Tessan
Hej ! Tycker att din blogg är super mysig men saknar faktiskt mer bilder. Läser om allt det roliga du gör men de blir roligare med fler bilder :) Förresten vart brukar du shoppa? ur snygga kläder !!

Svar: Hej Tessan, tack så mycket! då får jag väl fixa mer bilder. Haha inte lätt när mamma inte är hemma. Vill ju inte be pojkvännen fota mig i mina outfits haha tycker det e lite pinsamt. & om du nu inte menar outfits, skämmigt läge haha så ska jag försöka fota allt det andra jag o vännerna gör, blir oftast att man glömmer bort det.
Jag brukar shoppa lite överallt, H&M, kan hända att jag handlar på Gina, hmm Jeanskompaniet i Ängelholm. Vart mer? Hippus i Båstad. Finns massor av butiker haha men just nu har jag fått en blackout!


Postat av: Cassie
hur länge har du och emil varit ihopa??

Svar: Imorn har vi faktiskt varit tsm i 4månader



Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]
Största mål i livet?
Största rädslan?

Svar: Mitt största mål i livet är att öppna en skönhetssalong, det är nog mitt största mål i livet just nu, kanske ändras om något år? Who knows
& min största rädsla, den har jag redan gått igenom. O det var att förlora min mormor&morfar. Största rädslan nu är ju såklart att förlora en familjemedlem, någon man älskar.

Postat av: Jenny Jenzaan.Myshowroom.se
Vad är din orginella hårfärg?

Svar: Mörktblont/Ljusbrunt

Postat av: Anonym
vilken deodorant använder du och är det något du kan rekomendera?

Svar: Haha okey? Jag använder Dove Invisible for black&White, så det e den jag kan rekommendera. Luktar gott & fläckar inte!

Postat av: johanna http://barbiie.se
chips eller osbågar?
Singel eller förhållande?
Svart eller vit?
Light eller zero?
Hemmakväll eller fest?

Svar: Fan vad svårt! Haha hmm chips får det bli
Eftersom jag är i ett förhållande så ja, det blir förhållande
Svart, ingen tvekan
Oj, vetifan faktiskt haha. Light nog?
Just nu väljer jag fest, haft för många hemmakvällar.

Postat av: Mergime
*** om du fick välja någons klädstil kändis som en vanlig människa. vem skulle det vara?
vad är en typiskt utstyrsel för dig?

Svar: Som en vanlig människa, då hade jag nog valt Amandas systrar haha vill sno alla deras kläder.
& en kändis, jag hade lätt klätt mig som Louise Roe från the City & som är nu aktuell med serien Plain Jane. Älskar allt hon har på sig. Men det handlar om mod också, ska lova mig själv nu att den här sommaren ska jag sno hennes klädstil haha.
En typisk utstyrsel för mig? Det e väl nog tighst, nån söt tunika till & ett par fina boots eller converse. Klänning & kavaj e något jag alltid har när jag går ut typ, ehm ja... Vad mer kan va typiskt mig, ett par tighta tighta jeans & mysig tröja till det haha svår fråga, kommer inte på något bra svar.



Postat av: Anonym
vem är din/dina bästa kompisar

Svar: Yasmina, Amanda, Nadja, Arta, Emil har blivit av en lite bästa vän för mig nu också haha & så får jag inte glömma mina tre underbaraste killkompisar, Shpetim, Kushtrim & Philip. Även om vi inte har så mycket kontakt så ska ni veta att jag älskar er! & mina tjejer är helt enkelt bäst, finns inga som är så bäst som dom! Änglar är ni, vartenda en av er.



Postat av: Marigona
Vad tycker du om rykten å har du haft några själv?
Gör du något åt saken eller bara ltåer det va?
Du har alltid så fina kläder vart handlar du?

Svar: Jag tycker rykten är hemska, dom förstör bara för andra.
Ja jag har haft rykten, fick ett nytt för nån vecka sen. & det finns ingenting man kan
göra åt saken, så länge du inte bryr sig så kyls ryktena ner. Men bryr du dig & förstorar upp saken
ja då lever ju ryktena vidare. Bäst att låta sånt vara. När man var yngre så tog man åt sig av minsta lilla skit
man hörde & det är bara slöseri med tid.
Om du kikar lite längre upp så har jag svarat på en liknande fråga om vart jag handlar :)



Postat av: anonym
Vad tycker du om sex före äktenskap?
vilken ålder hade du sj det?
vad tycker du ?

Svar: Haha shit, sex före äktenskap. Ehm.. Jadu. Tycker man ska göra som man känner för
det är ju jättefint att vänta, verkligen. Men det är ju inte till för alla, jättestarkt av de som vill spara sig till sin man. Men, om mannen har något att säga om saken o klagar på att du inte är oskuld hit&dit, så klaga tillbaka hihi. Så sex före äktenskap är helt okey för min del, man bestämmer ju själv.
Jag förlora oskulden rätt tidigt faktiskt, just när jag hade blivit 15 & jag tyckte det var så pinsamt att berätta för mina vänner också haha så jag var tyst om det rätt länge.. & gör inte det bara för att ha sex utan förlora den till någon ni tycker är betydelsefull. För ni kommer minnas killen hela ert liv.

Postat av: tina
vad har du för storlek på skorna och vilken musik tycker du om, idoler?

Svar: Det är helt beroende på vilka skor jag har, från 37 upp till 39 faktiskt! Men mest 37-38. Hade du tänkt köpa ett par skor till mig elr hihi?
Jag tycker om house musik, tycker om Linkin park. Eller nej jag älskar dom & Bow wow är fortf en favorit. Eminem är också även en utav mina idoler. Ja det finns massor med artister jag tycker om.


Postat av: stort fan av din blogg!

HEEJ!

fråga1: varför har inte du och din pojkvän ändrat relationstatus på facebook?

fråga2: Vart kommer din pojkvän från? fett snygg måste jag säga ;).

fråga3: vart kommer du ifrån egentligen? :S

puss å kram vi ses på stan
ps brukar stalka dig när du går ute på stan hehe

Svar: Jadu, bra fråga. Har inget bättre svar till det än att jag inte vet, facebook är bara facebook haha men visst hade det vatt lite gulligt & ändra status.

Han är halvsvensk & halvlatino, kommer från Honduras. Tack så mycket ;)

Jag kommer från Polen, född där också :)


Postat av: Mika

Kan du visa outfit som är typiskt dig?

Svar: Javisst kan jag det :)

Postat av: besa

Har du nånsin vatt i smyg med nån kille

Svar: Ja det har jag faktiskt :)

 

Såja! That's that. Nu drar jag från datorn en stund. Känner att jag har suttit med detta förlänge nu.

Vet att det fanns mer frågot att svara på, men nu när jag kollar igenom alla kommentarerna hittar jag inte dom. Fan vad tråkigt, de kan ju inte ha försvunnit så...

 

Closed

2011-10-24 - 16:52:13


- Nu avslutar jag frågestunden! Har så extremt tråkigt att jag svarar på ett par frågor nu. Vet att man ska låta en frågestund pågå i 1-2 dagar men det har jag ingen lust med haha, så jag tar & svarar på ett par frågor nu (:

Time change. Love ages and best friends become strangers...

2011-10-24 - 15:34:58


Ni gör mig besvikna...

2011-10-24 - 14:54:56


- Vad är ni för slags läsare? Bara tar & tar & tar... Haha ne, Har fått ett par frågor men jag vill ju ha mer.
Ärligt, så är det fult av er som läser dagligen att inte hjälpa till här vafan haha. Kommer lösenordskydda bloggen annars! Ta det som ett hot (fullt seriös!)

Vatt med mamma på stan en runda idag, hon fick med sig en ny mobil hem! & killen i affären var så snäll att han gav mig ett nytt skal till mobilen, for free! Superduper schysst ju ha ha.

Min första & antagligen sista frågestund.

2011-10-24 - 00:56:00


- Då har jag sett hela säsong 1 av Awkward. & jag gilla den! Längtar redan tills säsong 2 kommer ut.
Nu ligger jag här i min ensamhet & väntar på att grisen min ska komma hem.
Tänkte ha en liten frågestund iafl, gör mig inte besvikna nu. För varför ska jag skriva annars?
Okey detta kommer bli fett kul att blicka tillbaka på när man är äldre, men jag gör ju det för eran skull också, ni blir ju fler & fler för varje dag. En liten fråga skadar väl inte? Haha Natha U go girl ♥, eftersom du vill att jag ska ha frågestund i bloggen så har jag det. Ja, så nu börjar den. Fråga på...

awkward

2011-10-23 - 21:14:19


- Go' kväll! Har inte gjort något vettigt idag, bara legat fastklistrad i soffan & kollar på alla weekend breaks mtv har att erbjuda på söndagar. Fastnade för the City, sikken bitch Olivia är fyfan haha & den nya serien Awkward, sitter tom o laddar ner ett par avsnitt av Awkward just nu. Hinner nog kolla på ett innan Jersey börjar. Riktig seriedag idag, men ja sådana dagar kan väl också va bra.

Vad har ni själva gjort?
Har suttit & funderat på en sak, vad hade ni tyckt om en frågestund? Haha inte riktigt min stil.
Men det hade kanske vatt lite kul för er att ställa några frågor ni gärna vill ha svar på? Eller?
Ni kan vara helt anonyma, spelar ingen roll för mig. & ni kan också jättegärna skriva om vad ni vill läsa mer utav i bloggen, vad ni vill se mer av. Mer bilder? Mer outfits. Va inte fega nu haha vill ju få lite feedback ♥

supriseshow

2011-10-22 - 16:07:21


- Såg nyss överassknings avsnitten till Oprah Winfrey & fyfan vad fint personalen & hennes vänner hade gjort det.
Riktigt bra show, man blev ju nästan lite ledsen. Älskade när Jamie Fox sjöng för henne & bakom dök Stevie Wonder upp från golvet.

Jaja nog om det, igår blev det en liten utgång iafl, jag & Amanda bara & hade det mega skoj, massamassaskratt.
Tog först en liten drink hos mig, vidare till Topspin där Mändz träffade sin man & vi tog en dricka, sedan lämnade vi honom & satte oss på Torsten's & tog ännu en dricka & till slut blev det en runda på Morris. & ja kvällen var ju inte dåligt.

Idag har man bara legat & segat, tittat på tv & ätit haha. Latdag idag. Ska se om den nya filmen Contagion eller va den nu hette går på bio här i stan. Vill bjuda ut min lilla älskling, haha fan vad manligt av mig.

sometimes good things fall apart so better things can fall together.

2011-10-21 - 18:41:14


I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go,
things go wrong so that you appreciate them when they're right,
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart so better things can fall together.


Rent hus, rent samvete!

2011-10-21 - 17:52:33


- Shit säger jag bara!
Nu är jag färdig med städningen. Helvete vad nöjd jag är! Rensade även mina garderober & damn vad mycket kläder jag fick "slänga" ska ju inte slänga dom, ger alltid bort mina kläder till folk som behöver de mer än jag. Fanns skitmkt där som jag inte ens använt. Ska sova i en garderob inatt så nöjd jag är. Finns inte en smula damm i mitt rum eller någon annanstans i huset.
Got damn Im good.

 


Står det fest på schemat eller inte?

2011-10-21 - 11:08:33


- Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sedan & har bara gått runt & yrat. Snart e det dags för frukost, blandade i lite äpplen & kiwi i min hallon yoghurt & fyllde på med havrefras yumyum detta ska bli gott. Efter frukost blir det till att städa * Bigtime! Ska försöka hinna städa hela lägenheten innan mamma kommer hem.  Vad snäll jag är, mitt rum får jag ta sist.

Igår blev det en kvällsfika med Amanda & idag ja vad händer idag? Står det fest på schemat eller inte? Känner att jag behöver komma ut lite. Idag eller imorn, det är ett måste iafl. Älskar våra utekvällar tjejer, fan vår sommar ägde rejält! Take me back!

you're not that important ;)

2011-10-20 - 16:33:56


- Vatt ute på stan med mamma idag & haft vår lilla tid, väldigt mysigt. Drog & åt & kollade runt i massa butiker, fick med mig en militärgrön kofta hem.
Ska nog träffa mina underbara tjejer snart & ta en fika eller något men först ska jag mysa med goa man

bilden ger inte färgen på koftan någon rättvisa, här ser den mest grå ut but it's not.

you stupid shit

2011-10-19 - 20:51:12


- Sitter här & mumsar i mig min älskade marabou choklad * frukt&mandel!
Idag har man vatt & kollat på när modern min har dansat Zumba. Såg fett roligt ut faktiskt, man kanske ska testa på det? Sedan har jag för det mesta vatt hemma, & tatt hand om mitt lilla jag. Haft på ansiktsmask, hårinpackning ja hela köret. & så fick jag hem mitt paket från Nelly. Beställde ett par byxor därifrån & fyfan vad de sitter bra, sitter som fastklistrade på en. Ångrar verkligen inte mitt köp.
Har även vatt med Nadja lite, käkat & ba snackat skiiiiit vettni. & ja, nu sitter jag ju som sagt & "mumsar" haha jaja jag vräker i mig den.

En fråga till er, hade ni fortsatt med en kille om ni vet att han bombar sitt ex hela tiden?
Vem fan är ens normal & stannar med en sån piece of shit? ... Ohh hur dum kan du va tjejen?

If I had a rose for every time I thought of you, I'd walk through a garden forever.

2011-10-18 - 23:34:46


Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots.

2011-10-18 - 22:48:11


- Fattar mig inte på folk som skapar rykten för att förstöra för andra, mår ni bra av det själva? Patetiska fittor är vad ni är. Ger sig själv lycka i andras olycka. Äckliga monster. Ljuga så hårt att man tror på sig själv, är det friskt?
Fyfan vad man kan hata folk ibland, folk som ljuger så hårt bara för att se en annan ledsen. Jag själv kan inte ljuga, ser inte menningen med det. Visst har man dratt ett par vita lögner några gånger, men aldrig ljugit så hårt så att jag svär på andra. Smuts rakt av! Hoppas de människor ni svärt på får lida för er skitiga mun så kanske ni lär er något.

  • fikat med Nadja
  • träffat Mändz en stund
  • promenerat med Nadjisen
  • Solat
Yes det är lite av vad man har gjort idag, imorn blir det att dra till en studievägledare, måste få lite svar & sedan hämta ut ett paket, haha stor plan jag har gjort va? Hoppas det är finare väder imorn än vad det har vatt idag så man kan va ute lite längre... Ohh måste fortf till simhallen! What's wrong with me? Jag ska alltid dra ut på saker.

Listen to your heart.

2011-10-17 - 14:13:11


- Min söta mamma ska alltid va så himla go! Detta kom hon hem med till mig igår & en feeeet mcdonalds påse! Mums.



Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt sen blir det ut på stan en runda för lite presentshopping till min underbara vän Nadja!

Its so funny how the people who know the least about you, have the most to say.

2011-10-15 - 18:01:17


ImissU

2011-10-15 - 12:53:04


I said morena morena morena I give you my love.

2011-10-14 - 16:38:05


Insomnia

2011-10-14 - 15:56:58


playin games

2011-10-13 - 20:18:29


- Inte gjort så himla mycket idag (skulle upp tidigt o fixa lite stuff vilket inte blev av) förutom att dra ut & äta med älsk. Nu sitter han här & spelar xBox så jag tkr det e dags för mig att dra ner till solariumet & ta en liten solning med Amanda.

I'ma stick it out till the end

2011-10-13 - 00:16:57


When the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella




- Idag har det gått 19 hela år sen du föddes.
19 hela år sen min bästa vän kom till jorden och
9 av de åren har jag fått äran att stå vid din sida och bli kallad för DIN bästa vän.
Grattis på födelsedagen mitt hjärta, hoppas att denna dan blir en av dina bästa.
Älskar dig utav hela mitt hjärta, finns ingen som är bättre än dig, min andra halva.
Min syster, min saknade pusselbit. Grattis! ♥ love you.

time for bed.

2011-10-13 - 00:10:55


- Nu ere dags o krypa ner i sängen & lägga mig brevid mitt solsken. Imorn ska man upp tidigt!
Godnatt, sov gott.

När någon väljer att gå bort från dig, låt dem gå. Ditt öde är aldrig bunden till någon som lämnar dig. Och det betyder inte att de är dåliga människor, det betyder bara att deras del i din berättelse är över...

2011-10-12 - 20:20:35


- Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life. Getting back up is living.

2011-10-12 - 19:51:16


lite pinsamt

2011-10-12 - 19:47:06


- Nu får jag hålla hårt i plånboken(skämt o sido)! Haha måste köpa mig ett "simkort" också ju, viktigast av allt! Har fan badhuset tvärs emot mig, lite pinsamt att inte gå dit liksom. Måste måste måste, får gå dit imorgon.
Det är farligt att gå runt i stan & bara "titta" finns inget tittande. Brukar alltid finnas något man fastnar för & det blev en del underkläder idag också. Love it, men ja haha ni får inte se dom men ni kan få se på lite annat som fick följa med hem.

 

 

 

 

& tre par svarta stumpbyxor med, men ingen idé att fota, ni alla vet ju hur

vanliga strumpbyxor ser ut :)

 

 

 

 

Vad är det med dagens ex & komma krälandes tillbaka?

2011-10-12 - 19:33:08


Älska!

2011-10-12 - 16:15:21


this is the night, this is the time.

2011-10-12 - 16:08:19


varför inte testa?

2011-10-12 - 15:30:22


- Stan snart med babe! Ska bara göra mig iordning först. Ska inhandla lite kroppsliga grejer haha inte för man säger så men ja.. Krämer, ansiktsmasker o lite sånt ni vet. Oh ja blev tipsad om en olja till naglarna också sägs va bra, så varför inte testa?

People change. Memories don't.

2011-10-11 - 22:37:38


 

 

fighting to stay?

2011-10-11 - 20:47:51


snuggletime

2011-10-11 - 18:59:23


- Älsklingen e hemma så nu blire mys!

the best you never had

2011-10-11 - 18:17:45


Now you wanna be with me
You say you wanna be with me

You said I was the best
Gave your love out to the rest
There was nothing I could say
But now it's going good for me
You say you wanna be with me

Yeah, you're telling me that I am where it's at
But I ain't having none of that....

Because I told you, you'd live to regret it,
and now I don't wanna make you feel bad,
But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's your turn for that,
'cause in your empty heart I have left a mark,
The best you never had.

wonderklidor

2011-10-11 - 17:56:44


- Då var man några underkläder rikare! Man blir ju fan galen när man går runt på stan, man vill bara ha & ha & ha. Fyfan vad massa fint det fanns. Imorn ska jag bli någon peng fattigare har jag bestämt mig för. Man behöver ju lite varmare kläder nu när det har blivit så himla kallt.

Ne, nu ere dags för mat!

you're my peace

2011-10-11 - 15:01:46


Igår

2011-10-11 - 14:59:59


 

funfun

2011-10-11 - 14:56:40


- Skitseg morgon! Skulle ha hjälpt mamma med tvätten men nej, skulle iväg på ett möte istället. Så där satt man i två timmar & bara lyssnade, funfun.

& igår var jag ute med mitt hjaaarta Amanda :), fikade som vanligt haha det är standard för oss. Sedan drog vi vidare till henne & hade det mys. Köpte även min efterlängtade väska, äntligen är du min! Fan vad sånt är jobbigt ni vet när man har fastnat för en sak & man har bestämt sig för o köpa den. Men så är det något i vägen typ, affären e stängd eller så finns den inte kvar i just den färgen du ville ha. Mög! Men jo! Den fanns & jag e happy. Haha palla bli glad över en väska?

Ne nu ska jag hjälpa mamma med att handla. Kram!

Dirty Dutch

2011-10-10 - 16:46:37


Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.

2011-10-10 - 16:30:31


Aldrig sett fulare

2011-10-10 - 13:27:57


Take me back

2011-10-10 - 13:13:11


- Sitter här & lyssnar på Brick and Lace's fina låt - Take me back & väntar på att älskling ska
duscha färdigt så jag kan göra mig iordning.

Igår träffade Amanda, drog till Espresso House, Stötte på min lilla pojkvän & hans vän, tog en fika alla fyra. & sedan drog jag & Mändz hem till henne. Åt oss feta like always på en massa gott guuudis & tittade på Jersey Shore & sen får vi inte glömma alla roliga bilder vi tog med hennes Webcam haha fyfan. Jag såg ut att komma direkt från en skräckfilm på vissa bilder usch fy.

& idag, ja vad händer idag? Man har ju inte världens lust att gå ut precis. Fult väder, regnar! Kan det inte börja snöa snart? Orkar verkligen inte regn. & så vill man ju ta på sig sin varma vinterjacka också för den delen, bara att gå runt med höstjacka nu e ju iskallt, man fryser ihjäl. När tycker ni man kan slänga på sig vinterjackan?

Svårt svårt!

2011-10-08 - 18:15:07


- Såg nys världens finaste väska! Ja överdriv haha, men en väldigt fin väska i min smak som ska bli min imorn.  Har bara lite ångest på vilken färg jag ska ta, svart eller grön/beige. Svårt svårt!

Annars har man inte gjort så mycket idag förutom att hjälpa mamma med att handla & städa. Sen drog vi iväg & solade en sväng. Måste ju hålla kvar min färg spec nu när jag är lite mörkare i håret, man ser ju mycket blekare ut än vanligt då. Mi no likey.
Ne nu ska jag dra med min pojkvän till köket så vi kan slänga i oss lite god mat.


Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending.

2011-10-07 - 17:29:06


-

Tjejer som stannar kvar med ett svin som slår en, tjejer som stannar kvar med en kille som skriver till massa andra, en kille som är otrogen mot dig, en kille som inte behandlar dig med den respekt du är värd.. En kille som har spottat dig rakt i ansiktet är ingen man. Det är ett barn, en kille som fimpat dig i huvet lider av stark psykos. Vem behandlar sin kvinna som skit? Tjejer ni vet ni är värda mycket bättre. Jag ska inte säga jag är så mycket bättre själv, för jag har själv stått där, har själv vatt i den sitsen. Har fått svart på vitt att personen jag vatt tsm med varit otrogen mot mig, & ändå stannade jag. Varför? Jag visste hela tiden & jag sa hela tiden till mig själv att jag förtjänade så mycket mer. Nu när jag tänker tillbaka fattar jag inte, fanns ingenting för mig att hämta i mina förra förhållanden. Det var inte precis som att han var så himla wow utseendesmässigt, eller så himla snäll heller för den delen. Jovisst kan personen vatt snäll, men bara för det betyder det inte att resten av personligheten är värd att stanna kvar för? Visst man hade sina ljusa stunder. Men är dom ljusa stunderna värda att gå att vänta på när det annars alltid är drama & du mår skit pga en annan människa? Var det värst det i slutändan? Verkligen inte.
Men jag förstår er, för man tänker alltid: tänk om. Det finns inget tänk om. Vi tjejer vill alltid se det bästa i människor, vi vill alltid tro att en kille kan ändras. & ja vi väntar lite till för att ja... Tänk om han ändras? Men det kommer han aldrig att göra. För en kille kommer alltid bara vara en kille, han blir en man dagen då han ser sitt barn födas. Men det betyder inte att han ändras för det. Han tar bara ett steg åt det vuxna hållet.

Men ja tillbaka till er som stannar kvar i något dåligt? Något ni vet att ni mår skit av. Varför? & kom inte o tyck synd om deras ex heller, för du är med samma kille. Vad får dig att tro att han kommer ändras för din skull?
Om nån vet något om att stanna kvar i dåliga förhållanden så är det nog jag, jag är inte gammal är bara 20 år. Men Gud vad mycket jag har upplevt (inom förhållanden) Nu säger jag inte att jag vet allt, men jag vet en del.
Jag har blivit förföljd, nerslagen, otrogen mot. Blivit utkörd i skogen & fått en laddad pistol intryckt i käften på mig, ja det är nog en hemlighet för många men även många som vet & jag skämms inte för det, för jag lät aldrig rädslan ta över. Efter första slaget drog jag mig ur direkt, & jag är glad att jag har den styrkan.
Har vänner som fastnat i dåliga förhållanden & jag ber er, dra er ur... För ni vet aldrig hur det slutar.
Han är inte värd det.

SEN finns det ju tjejer som ger upp hela sin värld för en killes skull, ger upp sina bästaste bästa vänner som gjort så mycket för er, gett så mycket till er. För vem? För han? Helt seriöst jag ser ner på såna som er. Jag förstår att man backar undan vissa personer i sitt liv men inte alla. Jag förstår inte varför folk bara slutar höra av sig pga att de fått en pojkvän, jag säger inte att jag är perfekt. För jag har också gjort det misstaget, har också vatt lite dålig på att höra av mig, men jag hör av mig iafl. I början av ett förhållande är förståeligt att man är fastklistrade med varann men vafan, man glömmer inte sina äkta för det. Fyfan för er, ni är förblindande! För ni vet att innerst inne så hade han aldrig dissat sin allra bästaste bästa vän för din skull. Finns inte en chans för det. & när han är borta (om något går snett), vart står du då? vem har du kvar? Ta vara på era vänner, du kommer behöva dom när du minst anar det.



after rain comes sunshine.

2011-10-07 - 16:51:48


- Haha tror jag skippar Ica för ett litet tag framåt. Det pissar regn ju! Ohh jag som var så sugen på choklad :( !
Regnet bara kom så från ingenstans, först var det sol & helt plötsligt bara vände det. Hemskt säger jag bara, hemskt! Efter regn kommer solsken my ass, haha det e fan värsta stormen utanför mig just nu,
alla bara flyger sina rundor. & folk som cyklar just nu är ju bara sjuka i huvet haha

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.

2011-10-07 - 16:46:50


Hmm får ta mig en funderare.

2011-10-07 - 16:39:55


- Fan vad tråkig daaag! & känner hur huvudvärken smyger sig fram, perfekt.
Vad ska man hitta på idag? Blev något snack om bio men tror inte det kommer bli av faktiskt, ska man plåga Amanda eller vad ska man göra? Hmm får ta mig en funderare.
Får pallra min röv till ica snart, ska bara palla det också. Latis dag idag.

The best kind of friend is the one you could sit on a porch with, never saying a word, and walk away feeling like that was the best conversation you've had.

2011-10-06 - 21:17:12


It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

2011-10-06 - 20:42:46


Once you had the best boy you can’t do better Baby I’m the best so you can’t do better

2011-10-06 - 13:20:48


... And when you’re in her I know I’m in your head ;)

Im dancing in the rain

2011-10-06 - 13:12:48


- Ska göra mig iordning snart för att sedan dra iväg & tjäna lite stålar vettni ;D haha.
Fyfan vilket tråkigt väder det är, har bara regnat & regnat idag. Hoppas det slutar snart man vill ju inte bli helt dyngsur precis.

Vad ska ni hitta på idag?

cry me a river

2011-10-06 - 01:18:54


Just Remember

2011-10-06 - 01:17:11


If People Criticise U,
Hurt U or Shout At U,
Don't Be Bothered.
Just Remember,
In Every Game Audience Make Noise,
Not The Players..

Time for bed!

2011-10-06 - 00:48:51


- Time for bed! Nu ska jag mysa ner mig i sängen med älskling.
Godnatt

Every day may not be good, but there's something good in every day.

2011-10-05 - 21:59:20


 


Never take life too seriously, Nobody gets out alive anyway

2011-10-05 - 21:52:32


Chuckie is the best

2011-10-05 - 21:47:27


Sensation White

2011-10-05 - 21:41:53


- Hajehaaje, tänkte ge er lite normal uppdatering nu haha.
Skriver ett inlägg & sen skiter jag i det igen. Flåååt hörrni!

Ajja, vad har man gjort för kuuul idag dåaa? Umgåtts med mina fina Amanda, tatt en fika, gått runt i lite butiker, ja lite sånt kuliiigt. Träffat min älskade Nadjis också.
Haha shit jag kommer verkligen inte på något att skriva om.

Vet ni vad jag vill? Dra till Sensation White. Fattar ni hur kul det hade varit? Stått o dansat till morgonen fyfan, en upplevelse det. Får fixa ihop ett litet gäng o dra dit, hade vatt meganice!

Back to black

2011-10-03 - 15:28:24


- Hej, nu är jag halvt tillbaka. & ber om ursäkt än en gång för den hemska uppdateringen. Men som sagt, haft det lite rörigt och har bara tappat blogglusten. Har ni saknat mig? Det märker jag att ni har hihi, statistiken har ju inte sjunkit som tur är. Har saknat er också lite, fast ni är så snåla med kommentarer. Eller ja vissa haha, finns ju vissa som måste skriva sina hat kommentarer då&då för att må lite bättre. Men jag förstår er, osäkra jävlar.

Jaha vad har hänt då? Inget speciellt som jag kan ta här i bloggen iafl, ligger här i soffan & funderar på om jag ska fixa naglarna eller inte. Hållt mig undan det så himla länge nu, men oh jag vill också ha fina naglar jue. Får nog bli en snabb runda inom Åhlens tycker jag.

Vad har ni haft för er på senaste tiden?


RSS 2.0