telephone love

2010-12-30 - 09:10:48


- Godmorgon! Har vatt uppe sen 6 imorse typ... Är astrött men kan inte somna om, jobbigt är det. Men tur jag har min lilla bebis som också är uppe vid denna tiden så vi kan hålla varann sällskap ;D (telefon)

Vad gjorde jag igår då & varför bloggade jag inte? Det vill ni gärna veta va? Nä men hade inget att blogga om, stack till Nadja senare mot kvällen & kollade på film med henne & hade de mys. Vi kollade på The blind side, jättefin film.
Sen gick jag hem & pratade med babe resten av natten typ, vi somnade som vanligt i telefonen & den var på hela natten till 6 på morgonen haha så tillslut fick jag bli hans väckarklocka eftersom han ska upp v den tiden. Orka att jag förklara det till er men men, nu vet ni det.

Vad händer idag då? Kanske blir Halmstad för min del, inte säkert än. *Tralala* bad mig så snällt att komma så jag får väl bara snäll tillbaka för en gångs skull ;)

Slut på uppdateringen soldiers, måste ner & äta något nu. Håller på att dö!
Kisses n' hugs

A new tattoo

2010-12-28 - 19:37:53


- OJ!!!!!!!!!!!!! sån överdriven hahaha. Glömde säga att jag fick tid till min tatuering. & det är snart, så den 8e blir min nacke snygg.

såhär ska det se ut (: , det är jungfruns tecken, vet att jag sagt att just denna ser lite manlig

ut men vet ni vad? Har faktiskt ändrat mig & ska ha den så lik denna som möjligt. Love it!

Into the night we're alright

2010-12-28 - 19:33:46


- Ho ho ho hej alla snälla barn! Allt bra med er hoppas jag. Skojja bryr mig äääääj.
Kom hem för typ en halvtimme sedan. Stack till Ängelholm med Nadja som skulle tatuera sig som sagt. Fett fin blev den, fick hålla hennes hand lite hihi. Efter hon blev klar gick vi & mötte upp Kattis på stan & kollade lite kläder & sånt. Sen lämnade Nadja oss det fanet & gick o fixa sina naglar, jag vill också :(
så jag & Kattis drog på en liten shoppingrunda, hatar när folk e så galna när det är rea haha, svär jävla soldater.
Köpte en fin skjorta till mami & gele som hon behövde sa hon, skjortan får bli en liten present ;D. Sen köpte jag hmm små tighs till Nadjas dotter som fyllde ett år den 26e. Ska äta henne idag.
Va köpte jag mer? Två tunikor, örhängen & ett armband
(har ett likadant men ifallifall de går sönder,älskar de så mkt.)

Det va det typ, efter rundan stack vi in till Espresso House & satt där en liten stund o sen ringde mannen & då blev det hemåt! Hahaha sån pappa.

Tror jag ska sova en liten stund för e så jäkla trött. But first - äta upp mitt päron!

Juste, köpte en liten parfym också. Har den redan men den luktar så fucking gott

så jag var bara tvungen till att köpa den, fast nu fick jag med bodylotion & typ tvål elr vafan det e.

Im an inspiration

2010-12-28 - 12:14:59


- Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej, ryck. Sov helt fucked up idag, somnade med boobodi i telefonen & han med. Haha vi lyckas alltid göra så. Vaknade skit tidigt av en helt bögigdröm jag hade & så ringer mitt fina hjärta mig helt tidigt (6-7 på morgonen), för jag berätta om drömmen på sms. Haha så söt man kan vara. <3<3

Nu ska jag ta mig en dusch, äta något & sedan sminka mig lite. Sen blir det Ängelholm, nadja ska göra sin tatuering idag. She got inspired by me ;) fan vad jag e bra! Sen blir det nog en runda på stan med Kattis, hör du det Kattis?!
Ska stalka dig idag hahaha som de jag berättade om igår, så jävlig ska jag va mot dig.

Boy you're amazing just the way you are

2010-12-27 - 22:50:46


close your eyes

2010-12-27 - 18:39:39

You can close your eyes to the things you do not want to see

but you cannot close your heart to the things you do not want to feel

Tyck aldrig synd om mig när det är dig det är mer synd om.

2010-12-27 - 18:18:56


- Hahahha helvete vad desperata människor det finns på denna jord, e fortfarande i chocktillstånd efter allt vad jag hörde nyss...

Nu ska jag kolla på nån rolig film, Grown ups kanske?

I feel sorry for you.

secret letter

2010-12-27 - 16:18:57


- Dagen har blivit bättre! Wohuu, fick pengarna idag iafl. Men hatar fortf försäkringskassan. & så fick jag brev som jag brukar få nån gång under månaden. Blir alltid lika glad för de breven. Mer än så säger jag inte till er, lite hemlig måste man ju få vara hihi. Så snart ska jag upp till kiosken & köpa kuvert & frimärke

tappat livslusten

2010-12-27 - 12:15:27


- J
ag hatar försäkringskassan! Dom har ju verkligen något fel i huvet. Jag har fortfarande inte fått pengar av dom som jag skulle få för en vecka sen nu. Helt jävla störda, fick en lapp hem förra veckan där det stod att mina pengar var inne på mitt konto. & typ en vecka innan det så fick jag hem en lapp där jag skulle skriva i kontonummer & allt det där. Ja & då gör jag det, skickar in sen får jag då den här lappen där det står att jag nu fått mina pengar.
Går till banken ska se om dom är där. Är dom där tror ni? Nope... Jag fick lappen den 22e tom & på lappen stod det att pengarna funnits där sen den 20e? Hööuumm... Stämmer ju inte, jag går till banken två dagar senare & dem är inte där?

Får en annan lapp nästa dag där det står att dom fått tillbaka sina pengar eftersom att min bank är avslutad?! What tha fuck tänkte jag då & började ringa runt en jävla massa. Först till banken, & dom har inte alls avslutad den. Så ringer jag till dom & frågar vad fan dom håller på med & deras svar är: men vi hade ditt gamla kontonummer.
Mitt svar: Varför ber ni mig då skicka mitt kontonummer om ni ändå gör på ert egna sätt.
Tantahoran i luren: tyst.............
Jag = vann.

& så sa hon att hon skulle skicka in pengarna på måndag så jag kunde gå till banken & få dom i handen. Tror ni dom gjort det? Nej. Åt helvete med er förfan. Får panik aso, bara problem problem problem. Orka jobba där, hade fan tappat livslusten om jag var en sådan fitta som dom är.

Nej nu hörrni så ska jag bada & sedan kolla ifall jag fått någon post (som ska ligga på mattan - dörrbrevlåda)

my heart is hurting

2010-12-26 - 23:57:52


- Får ont i hjärtat av denna låten, Asskumt men sant!

(låt från romeo&julia)

män är svin

2010-12-26 - 17:36:33



perfekt till ett sådant tillfälle

2010-12-26 - 17:34:53


- Jag har ett dilemma! Jag får ej festafesta, men jag får ju gå ut. & jag har aldrig vatt ute något nyår för att jag inte vill lämna min mamma själv. Men sen så har jag aldrig umgåtts med mina vänner på nyår? Hur ska jag göra?? Känns bara så fel att gå ut på nyår, känns mer rätt att stanna hemma. Men nu när jag skriver på detta sättet så ser det bara fel ut att jag vill gå ut med mina vänner.

Svårt detta med nyår. Jag hatar det! Sen så har jag en jättefin klänning jag fick av min kompis Frida som jag gärna vill bära upp någon dag & den passar perfekt till ett sådant tillfälle & en fin kavaj över sen e det klart liksom. Vill också känna mig fin någon nyår haha. Ahhh Gud blir helt ryckig nu. Jag kan stanna hemma till 12 såklart sen efter det drar jag ut, men jag vill ej fira i skåne. Jag vill dra till Halmstad faktiskt. Men ja jag bor ju i en håla så bussar passar inte med tåg. Panik!

Annars vad har Däägga the Swagga gjort idag då? Not a shit ska ni fan ta mig veta. Har inte gjort ett piss, orka mitt liv just nu. Sitta hemma & glo på allt o alla. Hahaha freakin' nun förfan.

Baby you're a firework!

2010-12-25 - 18:42:03


Min jordgubbe, min ingen annans!

2010-12-25 - 18:38:37


- Har ej gjort ett piss idag, blivit utbjuden tre gånger idag
(olika pers - jag e poppis jag vet. Hahaha leker jag har vänner ) men no no. Får ej gå ut & dansa som sagt
(pga mormor). & jag älskar ju att dansa, så det blir inte så kul & titta på mina vänner när dom har kul. Blir ju glad av att se dom skratta&le men nej, känns bara fel att gå ut.

Annars har jag bara städat & ätit typ? Wow haha, det e typ det som vatt dagens höjdpunkt. Äta då, & städa med för älskar städa o ha det rent runt omkring mig.
Sitter & kollar på Gordans Christmas elr vafan de heter, när han lagar mat & sånt. Aso oooh Gud jag vill dyka ner i tvn & sno all hans mat. Allt ser så gott ut. Stress. Jag lagade mat bara för han gjorde. Men jag lagade inget han gjorde, lagade bara för att äta när jag kollade på hans program typ.

såhär ser jag ut när jag äter...

Stoppa in den i munnen snabbt som fan så ingen skulle sno den...

I like the way how you holdin' me

2010-12-25 - 15:19:30


you came in time

2010-12-25 - 15:14:22


The world's a better place
'cause you came in time,
You took away the rain and brought the sunshine,
I was afraid 'cause I was hurt the last time...

But watching stars without you, my soul cried...

2010-12-25 - 14:35:11


- Hej på er! Hoppas ni hade en fin jul <3. Själv var min super faktiskt. Var med mamma hela dagen, åt en massa got. Deckade på soffan så mkt vi åt. Sen tog vi de bara lugnt, glada över våra presenter o allt. & senare mot kvällen fick jag besök av booobodi. Tvingade han se på Felon haha, asbra - jag vet ;) & sen såg vi på The town som också var mycket bra. Sen var vi uppe typ hela natten, inget liv. & idag har det inte hänt så mycket. Lämnade bobodii vid bussen & sen har jag bara suttit & glott på datorn, no life som sagt.

Hade planer idag, samla ett gäng vänner & bara sitta o ta de lugnt, dricka lite o ha skoj i en lokal men det sket sig. För hon man hyr av är inte hemma :( buhu för oss! Får ta & ladda ner några bra filmer så jag har något att göra idag iafl. Blev sugen & se romeo&julia med leonardo dicaprio. Fin film de där! fin film...

God Jul

2010-12-24 - 14:17:31


svängidängi

2010-12-23 - 21:11:54


- Vatt i Ängelholm heeela dagen, elr ja typ... Stack in för att leta julklappar till nadjisen, svårt faktiskt men hittade till slut två små fina. Sedan stack jag med ett par vänner & fikade (<-ordhat) på espresso house, satt där i ett par timmar & hade det kul. & nu sitter jag här med nyfixade naglar. Skönt! Inte fixat dom på ett jävla bra tag & nu känner jag mig halvhel. Bara solning som saknas. Sen e jag jag igen.

Nu måste jag ner & städa lite innan mamma kommer hem. Theeeen ut o träffa Nille en liten svängidängi.
Säz.

(bytade tröjan under till en vit ist - dont ask me why :S ... )

dagens skräck suger ...

2010-12-22 - 14:05:15


- Vadå inte bra? Resident Evil - Afterlife var ju visst det bra!? Wtf ... Asmånga har sagt den är inte som dom andra filmerna, den e inte bra. Haha käft på er, har ni sett dom andra filmerna ens? Den va fan exakt likadan & den var bra + nu vet man att det kommer komma en fortsättning, wohu! Moma D happy.

Måste ner & laga lite mat nu, har inte ätit sens (jag säger sens punkt the fuck slut.) jag vakna. Nog dags för det nu, sen blir det någon mer film, typ Grown ups elr något sånt, kanske karatekid. Inte min typ av film med dagens skräck suger rövhål.

Afterlife

2010-12-22 - 12:17:33


- Vaknade för snart en timme sen kanske, vad fan ska man göra idag? Finns inget att hitta på ju. Så jävla tråkigt. & så har jag inte fått in mina pengar än & det e ännu tråkigare, de tar tusen år på sig att lägga in pengarna till en.

Ska kolla på filmen jag laddade ner igår, Resident Evil - Afterlife. Hade helst velat se den i 3D men fuck the what, vem bryr sig liksuuum. Film som film.

I'm blowing you away

2010-12-22 - 00:05:52


 

I opened up my eyes, and I finally realized
Today, today, it's too late
You're fading away

Jag vill färga håret rödbrunt! -vrf jag ej bloggat

2010-12-21 - 13:16:03


- Ja jag lever, hej på er med! Sry för så dålig uppdatering men har faktiskt inte haft tid. Leker upptagen. Haha ne men så ligger det till.

Fredes
- var med ett par vänner & bara tog de steenlugnt hemma hos en kompis.

Lördag - Åkte ner till Malmö hur tidigt som helst med Kattis & så handlade vi en massa julklappar.
Efter det träffade vi hennes bror & var med han ett tag. Åt upp hela köket typ.
Sen blev det stress för vi båda skulle till Halmstad & ville hinna med tio tåget.
Men tåget var försenat så jag missade min bytes buss i Ängelholm. Hennes föräldrar skjutsade hem mig snälla som dom är, tog med mig kläder & fick duscha o byta om hos Kätzo the fatso. & sen så vandrade vi ner till tåget som vi hann med iafl.

Efter tågresan så träffade jag upp bobodiiii & så skjutsade vi kattis till hennes man & sedan så tog vi det bara lugnt resten av kvällen, kollade på Waist deep (hur det nu stavas) & somnade till filmen typ. Men filmen är bra så se den! Ja somnade bara för jag var steeeentrött inte för den var tråkig heheeeeeeee...                he

Söndag - Var med *trallalala* hela dagen & kom hem typ 5 på natten haha, va ute på ett jävla äventyr. Men inget som jag tar här huhu

Måndag - Tog bort mina stygn, kändes som nån stack en med nål ett par gånger, & nu har jag ett plåster där igen. Det ska fan av idag. Gått med plåster, stygn, plåster, bandage, gips runt halsen nu i typ 3månader vadfasiken. Himmel & helvete, far åt skogen. Pilutta dig (överdriver med bandage o grejer). Efter det stack jag in till Väla med Nadja för hon skulle handla julklappisar, hittade en asfin kula till min tungpiercing. Ska försöka ta nån fin bild & visa er.

Det e det jag gjort då jag igggäää har skrivit. Tråkigt inlägg kanske men har ingen lust att blogga. Oh no världen går under! & förlåt, blev inga bilder alls under dessa dagar. Väldigt dåligt & jag ursäktar. Haha fuck you vadå ursäktar. PUSSSSSSS

I gotta stay fly--y-y-y-y-y

2010-12-16 - 17:58:44


- Är feeete trött just nu! Men skiiiit i deeeeeee! Ska ut & rulla i snön snart bara för att. & ska ta med mig Diamond också, men hon rullar ej hon äter bara snön. & får hon inte äta mer snö blir hon sne.

Vatt i Ängelholm idag, väntade i tusen år på bussen men vad kan man förvänta sig i detta vääädooor mån tro!? Wtf. Tro på dig själv vettja. Sesådär. Köpte ihjäl mig en skvätt.
Hittade typ inget av det jag ville ha & av det jag visade, kanske två saker hittade jag & det var två koftor.
Fabolous I said.

& efter jag handlat så gick vi ner till Kina & åt. Jag & mamma då. Japp vi gick till Kina, fett varmt va det där.
& nu så e jag hemma, känner att jag börjar bli hungrig igen... Inbillar mig säkert bara. Du ska ej få mat idag Dagga. När jag kom hem rensa jag lite i garderoben, mammas kompis ska till Polen imorn & då passar vi på att skicka med lite kläder till släkten vettni. & kläderna jag ska skicka med har jag inte ens användt?! Vafasen säger jag bara. Men tänker inte använda dom heller så då kan hon ju lika gärna få dom. & oöppnade parfymer ges bort det med. Känner mig som Santa ju.
Tjarå!





samma som den beiga ovanför fast annorlunda tyg
fick inte till en bra bild med denna svarta. Svår jävel de!




suddig. Men inte e ni blinda väl?!















mammooo <3





My maaadre!



Wolf family

2010-12-16 - 11:40:00


- Var det fullmåne inatt? För när det är fullmåne så kan jag aldrig sova, samma är det med pappa. Mamma sa också att hon sov knappt ett skit inatt. Hmm the wolffamily maybe? Im your Jacob, come and get me. Hahaha!
Blir inget Hyllinge idag pga snön! Ingen vågar köra ute nu men jag vågar & jag ska åka buss hahaha som om jag kör. Fast ska inte åka ner till Hyllinge, det får jag ta en annan dag. Utan jag & mamma ska åka till Ängelholm en sväng.

clothes clothes clothes!

2010-12-15 - 20:02:25


- Kollade in h&m:s hemsida & damn, dom har ju fina kläder där. I ängelholm kan man hitta några fina enstaka plagg, okey nu har jag inte vatt inne i den affären på ett tag men nu jävlar i det ska jag dit!!



koftor kan jag aldrig få nog av, & ändå lyckas jag alltid få hål i dom på något konstigt sätt...



söta tunikor, tunikor e alltid bra att ha. Tröttnat på alla mina fina.

Kär i den tröjan!

 

två söta linnen som kan nog matchas fint till dessa byxor:

udda färg, men ja.. Jag älskar den färgen so why not liksom?

Denna är nog också ett måste tror jag, en sån färg eller i grå/svart

 

alltid finare

2010-12-15 - 19:31:00


- Då har man fått hem sin varma goa jacka! Ska erkänna, bilder är alltid finare. Men fan vad skön den är!
Sen har jag postat iväg ett julkort också, det andra får vänta tills mamma kommer. För jag ska skriva på polska & ehm, ja jag vill ju att min gammelfarmor ska kunna läsa kortet också.

Ska ta & ladda ner en film jag vill se, vatt sugen rätt länge på att se den. Men hittar inte den nånstans.

En av de bästa filmerna jag sett är det. Felon heter den för er som undrar.

Får väl kämpa vidare med att hitta filmisen.

Hörs sen!

Dagga angry!

2010-12-15 - 13:53:18


- Suttit i en jävla timme & fyllt på papper från kukhuvena, får ju fan hem papper varje dag. Fyfan vad dom är kämpiga (försäkringskassan)
Fick hem en tidig julklapp av farmor, wihu! Så imorn blir det shopping. Orka vänta tills julrean börjar, allt de fina är ändå slut. & jag orkar inte kriga som typ alla tjejer gör för att få med sig ett fint plagg. Jag är inte desperat. Plus så behöver jag lite nytt i garderoben, så imorn passar bra som en liten shoppingdag när jag ändå ska in till Hyllinge med mamma. Behöver få underskrift av min chef på jobbet för reseersättningen. Överdrivet jag vet. Förstår mig inte på dom ibland. Jobbiga jävlar försäkringskassan är. Helt sjukt jobbigaaaaaa!

& sen blir det kanske ner till Malmö i helgen med Kattis, bara en liten runda för att inhandla lite julklappar & lite fint till sig själv. Får se om vi får våra pengar innan dess, ser mörkt ut Kätz! Looks dark... Men hoppas kan man ju alltid göra.

Nu ska jag fylla upp badkaret, dricka upp en hel julmust & äta en massa gott & bara myyyysa.  - Hatar det ordet.

Ord jag hatar (det är många) men här e iafl tre st: Fika.
så fucking äckligt ord ja hatar säga de eller när någon säger det.

Ägg: - vetifan vrf jag hatar det men det e ba ett så tjockt ord
vissa av er fattar vad jag menar (ni som känner mig t 100 då.)
Äckelord

Mysa: - fyfan detta knäcker mig när ja hör någon säga så.
Jag säger/skriver så bara för att äckla mig själv.

Nu har ni sett lite av min psykade sida.
Sen finns det ord jag älskar också haha eller hur nille?! Goda ord.


såhär arg var jag när jag fyllde i alla papper:

smoke some weed

2010-12-14 - 21:45:35


Summerlovin'

2010-12-14 - 18:03:40


- & bara för jag pratade om sommaren så tänkte jag lägga upp lite bilder från sommaren
Yasse?! Nu i sommar måste vi verkligen ses & vi ska ha det så freakin' kul tsm, som alltid <3

(lägger upp från olika år)



skolavslutning/student, jag sluta 1an här.
(blommorna fick jag av en kille för vi serverade på 3ornas studentmiddag)



(rummet var katastrof, bodde på madrassen medans
jag var generös & gav yasse sängen under sommaren
2år sen I think?)



yasse smygfotar när vi ska till Kjollen- kiosken (som dom stängt ner)
- skulle by some ciiigggg :(




Hade världens vattenkrig på ungdomsgården i Båstad



levde på stranden med vännerna









(kolla tvillingarna mitt emot varann, vem e vem?)



Hade grillkväll med tjejerna i Båstad/ firade Eminas födelsedag
<3









yasse & jag åkte på en massa äventyr samt blev alkoholister...







åt god mat hemma hos Kattis



bosatte oss på stranden än en gång



Åkte till Polen



Blev svart i Polen



Var på världens roligaste madison (aldrig haft så kul)





Var på helt sinnessjuka hemmafester, alla typ decka hej vilt!



Wtf is going on?!



Festade en massa









Gick på massa studentfester



















Drack oss fulla på tequila





= tequila ....



Hade myskväll hemma hos Hannah med Hannah & Linda



Hannah



Linda



Moi!



Stack på bio med Kattis & syskonen & tog fucked up bilder just like in the old days...



Stack hem till pappa i Malmö & softade med livet











Hade världens roligaste & bästa bal!







Drack som jag aldrig gjort förut...
(Bal)















Tog studenten!!!!






























wtf...







Nu räcker det med bilder faktiskt hihi, nu har ni en del att titta på!
Saknar!

Julkort & sommarlängtan

2010-12-14 - 16:55:02


- Va nyss & posta brev to my secret penpal & gick sedan in till kiosken för att kolla på deras julkort, hade fått med mig lite pengar av mamma så jag köpte 2 fina julkort, men två stycken räcker ju inte. Måste ha minst 2-3 till faktiskt.
Gick & halka typ hela vägen hem & frös ihjäl, imorn får jag min fina jacka! Så nu slipper jag gå & frysa. Det e fan istid här i Sverige nu. Längtar tills sommaren kommer.
Tänk er bara ligga på stranden & känna värmen mot sin kropp & när det blir för varmt springer man ner med tjejerna till vattnet & tar sig ett dopp. Fyfan vad härligt. Längtar tills solen tittar fram! Fyfan vad jag längtar.

papper efter fucking papper

2010-12-14 - 14:06:26


- Aso jag hatar försäkringskassan, papper efter fucking papper!? vad fan är ert problem!?!?! Dom skickar papper till en där man ska skriva under vilka dagar man vatt sjuk, javisst då gör man det. Sen skickar dom ett nytt där jag ska skriva det igen & sen måste jag ha några jävla underskrifter vilket jag redan gett dom en gång. Sluta fucking lek så jävla viktiga. Fan vad jag hatar dom det är inte sant, dom gör så jävla stor sak för en sån minimi summa man ska få av dom. Stoppa upp era fucking pengar i röven ist förhelvete. Jobbiga kuksugare

dirty situation

2010-12-13 - 17:38:47


Nobody

2010-12-13 - 16:20:34


As soon as you get online, whose name do you look for first?
When a slow song comes on, whose face pops up in your head?
When you get a text, who do you hope it's from?
Whose name makes your stomache drop when you hear it?




I would die for you, yes I will

2010-12-13 - 15:43:54


I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could He take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will


it was the first time in my life that I...

2010-12-13 - 15:08:07


- Hitta nyss världens gamlaste låt som jag brukade lyssna på i mina yngre dar! ha ha. Tänkte dela med mig av låten, eller hur fan man säger. Ye whatever ni förstår visst?

(vetifan vad dom gjort i början av låten hahaha - nån jävla bögröst kommer från ingenstans)

How can something so wrong feel so right?

2010-12-13 - 15:05:50


- Fan vad seg jag är idag! Har så många tankar i huvet också... Undrar om jag gjort rätt nu. Jag vet att det andra valet jag har passar bättre för mig men känslor är alltid känslor, även om dom är fel så kan man inte rymma ifrån dom. Hoppas det blir något bra av detta.

Ni tänker säkert nu vad fan yrar hon om, men kanske berättar någon dag så ni också förstår. Men min blogg är inte bara till för er, utan till för mig med så jag kan skriva ut vad jag tycker & tänker. Så ni behöver inte förstå allt faktiskt.



Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi...

2010-12-13 - 13:53:00


 

Tatta låten från Kattis blogg & kät, glöm nu ej i veckan, new underwear! ++

dopppa doppa

2010-12-13 - 13:47:47


- Sitter & äter ballerina kladdkaka & doppar dom i mjölk. Fyfan vad gott det är! Sovit längelängelänge idag, så jävla skönt. Gud vad jag har saknat att sova länge, Im'a sleeper. Ska nog hoppa in i duschen nu, sminka mig & sedan kaaaanskeeee (e överseg idag) åka en runda till grabbarna i Äholm som säger jag glömt dom vilket jag verkligen inte har. Hör ni det?! Puss&kram

baldheaded

2010-12-12 - 23:02:53


- Då ska man gå & lägga sig, se det sista som går av I am legend, riktigt bra film det där. En tvåa måste komma ut!
Kommer ihåg när jag var på bio med Hannah så efter filmen var slut så började hon skrika mitt på stan som dom där flintskalliga galningarna hahaha fyfan vad roligt det var, & folkets miner. Man såg på dom att dom blev rädda. Me like. & medans jag kollar på filmjävlen ska jag prata i telefon med min lilla bebis.

Vet ni? Tog bort plåstret, palla ha de där fan mitt sår måste väl också andas? Tog foto & fyfan haha frankenstein2 här (överdriver igen)

honey Im home!

2010-12-12 - 19:49:09


- Då var helgen slut! Kom nyss hem från Halmstad & hade också nyss ett great samtal med min underbara farmor.
Jaha vad ska man säga om helgen då? Fredag var skit till max. Får fortfarande dampanfall bara jag tänker på det & igår var väl hmm ja upp&ner, men hade det ändå roligt både igår&idag.

Ska ner & äta något gott nu, har inte så mycket att skriva. Får väl komma på något till senare. Tänker ej fråga er hur er helg har varit eftersom ni aldrig svarar, ni läser som besatta men kan inte ge feedback tillbaka. Dålig stil av er! Men hoppas ni haft en fin helg iafl. Pussar



get out my face

2010-12-11 - 13:15:28


Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her
So silly boy get out my face

silly boy

2010-12-11 - 13:08:36


- Hade inget att skriva om igår för att jag var så jävla arg. Inte vatt så arg på länge, hade jag haft chansen att knivhugga, slå sönder personen så hade jag inte tvekat en sekund. Synd bara att när jag väl trodde jag skulle få chansen så körde fittorna iväg, är jag så farlig? HA HA, bara jävligt stor tur för svinet som körde att jag ej kom i närheten av han. Should I stay or should I go? Blir bara irriterad & fucking förbannad när jag tänker på gårdagen.

Ohhhh, damp! Vet inte vadfan jag ska göra.
Soon or later, I know Im gonna hate you

makeupartist!

2010-12-10 - 07:38:46


- Sista dan på "jobb" idag! Så skönt det ska bli sen med långa sovmornar, slippa gå upp 6 på morgonen. Slippa pendla i två timmar. Slutar kl 4 e hemma 6, det e ju fan inte klokt. Okey om detta vatt på sommaren, våren ja vad som helst bara det inte är kallt. Kul & sitta & vänta på tåget i knutan typ 40 min elr vafan det e jag får vänta när jag ska hem. Men men, har haft jätte kul där & lärt mig en del.

Fast jag vet att det är inget för mig, även om jag älskar godis så älskar jag smink mer. & längtar tills dagen då jag börjar i Malmö. Har en bit framför mig, måste jobba ihop pengarna till kursen också. And trust me I will.
& sen efter jag är klar med kursen & the final test är jag utbildad makeup artist.

Nu ska jag ner & klä på mig, kanske ta en liten ciggarettis & sedan vandra till bussen i detta mörker. Tatt på mig typ tusen tights. Hörs senare!

finns ingen som du <3

2010-12-09 - 22:06:18


operationen gick bra

2010-12-09 - 14:50:13


- Såja! Operationen gick bra & jag lever, haha överdriver att jag värsta opererats & sånt.
Nej men tog bort en leverfläck elr vad fan det heter som har stört mig aslänge & som blivit större med tiden, äckligt. Den har levt sitt egna liv, men nu är du död fläcken. Fan vad jag ville skratta när dom brände bort/grävde bort elr vad dom nu gjorde med den för jag kände ingenting haha fick hålla mig för skratt så dom inte trodde jag var hög elr något. & så sydde dom ihop hela halsen (överdriver igen) i typ 5 år & då ville ja skratta med för jag hörde hur han drog i stygnen o sånt men kände inget haha fan att jag ej fick se med en spegel ovanför mig. Känns helt cp nu att ej ha nån känsel på ena sidan av halsen

you know I still care for you ...

2010-12-09 - 13:59:31


doktorn snart

2010-12-09 - 13:58:36


- Då ska man till doktorn snart! Hoppas han tar hand om det jag vill han ska ta hand om. & inte bara kollar på det & ger mig sen en ny tid. Kmr kriga då, binda fast mig i nån stol & säga att han ska göra det nu annars skär jag av hans nästipp. Usch vad äckligt att få en spruta i halsen :S ?

gone tomorrow...

2010-12-08 - 22:10:40


Here today, gone tomorrow
But you'd have to walk a thousand miles
in my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like
to feel your pain, you feel mine
Go inside each others' minds
Just to see what we'd find
Look at shit through each others' eyes

white america

2010-12-08 - 22:09:38


- Då har man kollat på Eclipse, sitter & väntar på att Avatar ska bli klar så mamma äntligen kan få se den. Det är ju bara en film som måste ses. & snart är den klar, då blir mamma happy!

Brown eyes

2010-12-08 - 15:03:52


- Vet ni?
Jag ska beställa bruna linser, har velat testa på det nu jävligt länge men har ej vågat. Varför jag vågar vet jag inte. Testade iafl hur jag skulle se ut med bruna ögon på en hemsida, Taaz.com eller något sånt. Det är inte just den bruna färgen jag vill ha men ja tkr det ser fint ut

Seek bromance

2010-12-08 - 12:53:04


take a picture, make a show

2010-12-08 - 12:32:44


angel

2010-12-08 - 12:26:52


- Då var man tillbaka i Sverige, ja hinner ju aldrig dra till jobbet. Menmen gör inte så mycket, slutar ändå den 10e december där & imorn kan man ju inte heller dra för då ska jag till läkaren för en minioperation elr va man nu ska kalla det.

Vet inte vad jag kan skriva faktiskt, har bara deprimerande texter i huvet & det vill jag inte att ni ska läsa, vill ju inte göra er ledsna.. Menmen, kanske kommer på något roligare att skriva om. Tänkte iafl visa bilder på min lilla älskling David. Bebisar är bäst! Eller ja, David är bäst.

(titta kindjävlarna! knipa ihjäl fattar ni!?)

Lilla mini Joey - Hooow ya doing?

ofta man ligger så sooft!! haha pussade ihjäl honom

<3

2010-12-08 - 11:35:52


 

Var där på kvällen & fotade, min kamera är inte världens bästa.

(& får er som inte förstår så är inte gravstenen klar än)

 


finast av allt var...

2010-12-05 - 12:34:41


- Sitter hemma hos min kusin & hans tjej just nu, & deras bebis. Han far jag inte glomma ju! Anledningen till att jag akte hit till dom var just for att traffa den lilla bebisen David.

Begravningen igar var jattefin men sorglig. Finast av allt var att dom begravde min mormor tätt tätt intill min morfar.
Vet inte vad jag kan skriva mer... Men kande for att uppdatera nu nar jag ando har en data & tid till det.

Pa Tisdag kvall er jag hemma tror jag. Nu ska jag go & mysa med lilla David.

Hoppas er helg har vatt bra. Kram


Kusin & lilla David <3

Då åker man snart

2010-12-03 - 17:50:36


- Då åker man snart till Polen. Är framme imorgon, på morgonen. Vet inte hur länge jag blir borta. Men det blir inte länge...

Vi hörs snart, ni får ha en underbar helg <3

Kocham cie babciu

2010-12-02 - 22:16:01


- Senast idag kollade jag & mamma på bilder på dig. På dig & mig tillsammans, på mig när jag var bebis & hur du aldrig släppte mig ur sikte. På alla bilder så är du där, håller om mig, tvättar mig, pussar mig & kramar mig. Den kärleken du gav mig vet jag att ingen någonsin kan ge mig. Ingen... Du tog hand om mig när ingen i Sverige kunde ha mig, när inget dagis hade plats för fler barn & mamma var tvungen gå i skolan här... Du & morfar tog emot mig med öppna armar, jag var bara ett. Sen dess har du vatt hela min värld. Det var dig jag kallade för mamma ett tag, det var dig jag såg upp till. Ser upp till. För att kunna prata med dig nu måste jag titta uppåt. Jag kommer ihåg vårt sista telefonsamtal & mina sista ord till dig. Kocham cie babciu, jag älskar dig mormor. & det gör jag. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta. Även om Gud tatt dig ifrån mig, ifrån oss så kan Han aldrig ta ifrån våra minnen, våra finaste minnen ihop...

De flesta av er som läser nu tänker säkert, hur kan hon skriva, hur kan hon sitta inne på datorn när detta har hänt... Jag vet inte själv faktiskt, har inget bra svar på det. Men det hjälper att skriva av sig, det har alltid hjälpt mig att skriva av mig när jag behöver det & just nu så behöver jag det verkligen.
2010 har inte vatt mitt år, gång på gång har jag fått mitt hjärta krossat. Förlorat vänner man stod nära, kärlek man trodde skulle vara förevigt, änglar man trodde skulle föralltid finnas här på jorden. Men nej, livet är inte så enkelt. Det är fullt av besvikelser. När ska jag få le en endaste gång på riktigt?

2a December 2010 - Vila i frid

2010-12-02 - 21:47:30


- Jag hade 5 stjärnor i mitt liv. Mamma, pappa, Yasmina, morfar & mormor.
Två av dom har slocknat, ett slocknade idag...

Du kommer alltid leva inom mig mormor <3



Sweet escape

2010-12-02 - 20:27:40


- Hey Im alive & trött som bara den, hade gärna gått & lagt mig nu men tror jag väntar en timme till sen blir det sängen för min del.

Idag gick det bra på jobbet, som om ni bryr er ens? & vet ni? jag pallar inte skriva om jobb jobb jobb hela tiden, det e fan inte ens kul att läsa om.

Hmm vad kan jag berätta? Joooo, vet ni vem jag träffa igår? Jo, min bästaste Philly som kommit hem från Norge, men aset ska åka iväg till Thailand snart & sen till Norge efter det, kommer ta typ 8år innan jag får se honom igen men fatta glad jag blev över att träffa honom.

& så har jag beställt världens finaste jacka nu, kommer få hem den om en vecka eller lite mer. Kär i den.
Nu ska jag ner för har fan inget kul att berätta om faktiskt, sry men så är det.

family portrait

2010-12-02 - 08:13:53


Me and my cousin <3

Saknar jag dig?

2010-12-02 - 07:47:55


- Haft så jävla sjuka drömmar inatt, sov tom med kudden jag fick av dig... Saknar jag dig? Äsch, känslan går väl över... De brukar den göra.

Hade världens klädsångest idag, hatar när sånt händer. Elr ja ångest va det ju inte. Skulle ha på mig detta & vita converse till:

men så märker jag att den ljusrosa tröjan krympt i tvätten, för innan slutade den precis under rumpan. Men nu så ser man halva asset, antingen så har min röv växt elr så har tröjan krympt i tvätten. Vi kör på att den har krympt.

Så fick jag ta detta ist:

 

Nu hinner jag inte skriva mer, måste kuta till bussen. Puss!

 

Can't you see how much I need you ??

2010-12-01 - 21:03:21


And she says, "Daddy, Daddy, don't leave
I'll do anything to keep you
Right here with me
Can't you see how much I need you"??


RSS 2.0