thats why I love you

2009-12-31 - 16:37:17


- Jaha nyår idag, överskattat som sagt. Hoppas ni alla får en rolig dag iafl & ett gott nytt år, & att ni fortsätter läsa min blogg ha ha! Det kommer ni ändå göra, thats why I love you. Jaja själv ska man vara hemma med mamma. Men det har jag nog redan sagt. Jaja vidare att kolla på myyy yellow people. Pussspuss.

I hate you

2009-12-30 - 18:01:53


- Hejhej, ville bara säga att jag nt drunkade i badkaret, min katt drog upp mig. Nu ska jag ner & kolla på tv, mamma köpte en stor tv idag. Typ världens största är det, tar upp hela rummet jag får sitta i hörnet så stor är den att jag inte får plats. Hahahaha. Puss.


I hate you.

Nyår är överskattat!

2009-12-30 - 14:51:12


- Nyår är överskattat! Det e fan bara ett par raketer som ska smällas & inget mer. Folk ska överdriva & supa sig fulla tills dom spyr ut sina inälvor & inte ens minns vart dom bor. Nej sånt orkar jag inte med. Själv ska man bara va hemma med mamma & ta det lugnt, hon är den jag vill spendera den första minut, sekund, av det nya året & ingen annan.

Annars, idag händer inte ett skit som vanligt. Nej nu ska jag gå & dränka mig själv i badkaret. C ya.




Saknar dig yasse <3, hahaha mongoörat! Döööör av skratt

hur har året nollnio varit för dig?

2009-12-29 - 23:53:20


- Scarface på tv! Mktmkt bra film. Nu är det paus så tänkte skriva lite i bloggen. Har blivit tråkig, ja jag har också märkt det gott folk men så är det när man knappt har något liv.
Hittade en liten lista på bdb som jag snodde hihi. Jaaaa jag har bdb tönt I knooow haha men har det bara för det är en säker plats att ha mina bilder på ifall min data skulle lagga som den brukar göra.


ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - kunnat va bättre
Bättre än förra året?  - nej
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - jag förlora min bästa vän.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - många
Isåfall vilken? - många jag sa! vill du nåt :@
Har du druckit alkohol? -  oh ja 
Har du kysst en främling? - palla? nej aldrig. 

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - bra.
Har du varit kär? - mmm (:
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja, alla mina vänner typ hihi
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - yes
Har du haft ett hemligt förhållande? - ha ha ha 8-) kattis va säger du?? NAJJJEE driver bara, never. 

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nope
Har någon i din släkt avlidit? - ja, min hund. Räknar han som familj
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? -  ja
Varit i slagsmål? -  yes 
 
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - tror inte det
Isåfall vad? kommer inte på något
Har du skämt ut dig? - haha oh yes
Har du ljugit för en vän? - nej, såfall en liten vit lögn kanske. Inget jag minns
Har du varit ute en hel natt? - ja
Har du blivit tagen av polisen?  - mobbat? för gammal för sådant trams! hähähä
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? - aa
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - yes mam 

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Båstad, gått där i 3 år & aldrig pallat lära mig hela namnet
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej, kanske lärare såfall
Hatar du ngn på din skola? - nej
Har du gjort ngt framsteg? - haha fuck yes
Haft alla rätt på ett prov? - almost

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ja
Har du förlorat en vän? - ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - nej, finns alltid en anledning till att jag lämnat dom äcklarna bakom mig :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nope
Har du ljugit för en bästavän? - nej
Har du haft en relation med en vän? - vaa? uhä :S
Har du många killkompisar? - har lagom

rann tårarna fyfan va fin den är.

2009-12-29 - 19:26:55


- Varit med systrarna Ibrahimi, fick äntligen ta lite på Shpresas tjocka mage.
Så glad för din skull<3.
Vi drack qaj (albanskt te för er som inte vet) & så pratade vi om allt, sjukt skönt var det prata med mina tjejer.
Sedan tvinga Besa mig lyssna på en låt, jag har hört talats om den man aldrig orkat lyssna på den. & när jag väl lyssnade rann tårarna fyfan va fin den är. Tänkte dela med mig av låten:




Nu sitter jag här hemma & har låten på repeat... & målar naglarna med en fin röd färg jag fick låna av Besa.
Ja nu har jag inte mkt mer att säga. Puss på er! Läs låttexten!

ja jag har kalsonger på mig

2009-12-29 - 14:32:00


- Hahahaha jag tror jag dör! Alla vet ju vem fjortisbloggarna är eller hur? Kanske inte alla men de som äger en blogg vet säkert, såg denna på youtube nyss & tror jag sket en liten tolle i mina turkosa kalsonger. Ja jag har kalsonger på mig! OCH!? (kaxig) Ica har gjort en parodi på fjortisbloggare YOU GO ICA!

igår natt var ett helvete för mig

2009-12-29 - 14:16:33


- Igår natt var ett helvete för mig, kunde inte somna hur mkt jag än vred&vände. Det beror på att det var fullmåne (ska nog erkänna för er vad jag är för nåt egentligen). Kan aldrig sova när det är fullmåne, helt sjukt. Pappa har det också så & det är nog inte bara vi. När jag låg där t sju på morgonen flög så mycket tankar runt i mitt huve, trodde jag skulle bli psykad eller nåt, men jag lyckades somna and now Im awake!

Ska ta mig ett långt bad nu, sen ruttna bort. Hejdå.


pierca nacken

2009-12-28 - 19:27:34


- Va i Äholm idag en snabb runda med mammas jobbarkompis, hon fick ryck att pierca nacken. Jag skulle egentligen kolla men har mått illa hela dagen så jag gick ut & pratade med pappa i telefon ist. Fick aldrig se piercingen för det var plåster för menmen. Pappa & dem (med dem menar jag farmor&farfar) har skaffat sig en liten valp som är skit söt! Ohh jag vill också ha en hund?

Varför kan inte jag få en hund?, jag hade lätt kunnat ta hand om en liten bebis bäst av alla! LÄTTLÄTT aso!
Tänk ha en hund bara gosa med, ut & springa med. Jag hade fan aldrig vatt hemma, hade varit ute med den non stop. Men ja, vi får väl se. Hoppas jag får en liten hundis, men ingen hund kommer vara bättre än Simba. Han va bäst uppfostrad, han kunde allt. Bad man honom att hämta skorna så hämtade han skorna, eller visa magen så visade han sin lilla mage. Sa man till honom kissa så kissade han, kissa en gång till betyder nr2 & då gjorde han faktiskt det. Han va helt enkelt bäst, eller är. Japp det är han.

Minns en gång jag skulle ge han mat & han väntar alltid på att man ska säga vsg till honom då börjar han äta, men jag tänkte inte på det så jag gick o gjorde annat tänkte att han kmr äta utan man säger till honom att han får göra det. När jag gick ut i köket igen väntade han på att jag skulle säga vsg hahah så jävla söt, fick lite dåligt samvete. Lite dumt skriva ovanför att jag lätt hade kunnat ta hand om en hund & skriva sedan att jag glömde säga vsg (inte så att jag glömde ge han mat? Aldriiiig, mata han hela tiden hihihi), men så går det när man har en vääääluppfostrad hund. Min lille ängel, jag saknar dig så <3


det yrket hade passat mig perfekt

2009-12-28 - 14:57:01


- Kom nyss ut från badet, tog mig ett långt bad för jag kände hur jag höll på ruttna bort av att göra ingenting.


N
u ska jag laga lite mat, ta på mig myskläder & fortsätta göra ingenting som vanligt.. Fyfan kom nyss att tänka på en sak (säger man så??) iafl, en sak kom upp i mina tankar, vet ni vad?? Jag har inte vatt ute & roat mig
(uhä roat sån gammal kärring) sen September typ? Orka? Har inte vatt ute med mina tjejer sen September, fattar ni hur länge det är elr?? Fan jag tror jag ska bli nunna, det yrket hade passat mig perfekt ju. Jaja back to ingenting vi hörs sen


bilden är från madison (då vi var ute i Sep)

en av de bästa filmer jag har

2009-12-27 - 19:59:37


- Now Im home, kom hem för knappt 20min sen. Var med Zarife igår, hade jätte kul. Vi tittade på en film som heter My sister's keeper & människor den är FAN VÄRD ATT SE! om ni inte har sett den gå & hyr den, ladda ner gör vafan ni vill bara ni ser den!! En av de bästa filmer jag har sett helt ärligt.

Idag softade jag lite med Zarife & Arton sedan skulle jag hem för Arton har sin hmmm ska jag skriva det här? He's been a little bad boy. Hahaha nej skojja. Elr gjorde jag det? Okey dagga sluta yra nu.. Påvägen hem stannade jag & Arton & tog en liten fika sen vidare till Förslöv. & nu sitter jag här. Funderar på att se någon bra film.
Men har ingen anning om vilken, tips någon?


längtalängtalängta!!

2009-12-26 - 17:32:18


- Jaha, vad har man gjort idag då? Ingenting faktiskt, kollat på mina älskade gulingar som jag längtat så mycket efter. Ikväll ska man vara med Zarife, det ska bli kul. Längtalängtalängta!!


S
ka fortsätta titta på 6an nu. Pusspuss

kan inte motstå när min älskling

2009-12-26 - 01:30:11


- Jaha nu har man sett sagan om ringen triologin än en gång. Känner mig så mobbad när jag kan repliker från de filmerna så många gånger jag har sett dem. Men kan inte motstå när min älskling Legolas
(Orlando Bloom) är med. Hade ätit upp honom lika lätt jag äter en kaka hihi. Menmen förutom att ha tittat på kanal6 så har jag tråkat. Målat naglarna? Kvällens höjdpunkt säger vi. Nej kvällens höjdpunkt var att se min blonda man på tv.




så som vi katoliker gör

2009-12-25 - 20:19:13


- Igår kom älskling också & firade jul med oss, han gav mamma en julklapp snäll som han är hihi. & nu har han åkt hem, tråkit!.


H
aft en skitbra jul <3 hoppas ni också haft det. Hade jag vatt i Polen nu hade vi firat det som ini, stort - så som vi katoliker gör. Men det e ju bara jag&mamma här, resten av släkten (från hennes sida) bor i Polen & dit åker vi nog på sommaren WOHU! Nej nu ska jag ner & äta en fet glass. Puss på er.

öppnat julklapparna

2009-12-24 - 16:02:25


- Måste börja med att önska er en God Jul. Jag & mamma har öppnat presenterna lr ja julklapparna (samma sak), lite tidigt ja men vi kunde inte hålla oss faktiskt. Hihi fick verkligen saker jag älskar & mamma med, hon blev verkligen nöjd. Eller det såg ut så hahah :p jo men det blev hon.


N
u ska jag ner & hjälpa henne med maten. Hoppas ni får en trevlig Julafton. Puss på er.


Såhär ser jag ut idag:



Skjorta: Julklapp från Arton, säger inte vart den kmr ifrån för då kommer ju alla köpaaaa den
jag är ju så jävla känd bloggerska, VÄRLDENS STÖRSTA TOM! hahaha... noooot.

Midjeskärp: Lindex, mamma köpte den till mig igår

Leggings: H&M

Vita höga strumpor: H&M

en present till mig själv

2009-12-23 - 20:10:54


- Kom hem för en halvtimme sedan. Var i Ängelholm med mamma, hade skitroligt. Hon köpte en jättefin julklapp eller ja klappar faktiskt så snäll som hon är, & jag fick välja men får inte dem förrens imorn. Vi gick också till Graffitti Café (hur man nu stavar till det) & åt bakad potatis, fett gott! & så solade jag med en liten stund vilket mamma inte orkade med. Hmmm jo jag köpte också en present till mig själv (julklapp) eller jag&jag, pappa hade lagt in pengar på kontot så jag köpte två klockor från honom kan man säga. En brun, riktigt fin. Älskar allt som är brunt & en lite armbandsaktig som är guldfärgad. Skitfina båda två, är riktigt nöjd. Ville köpa mer julklappar till mamma men hon lät mig inte.

Jajja det var min dag det, puss på er sålänge.







den guldfärgade klockan, kameran är inte världens bästa men whatever!

så jag smälter in med snön

2009-12-23 - 14:02:00


- Hemma nu, ska till Äholm om en halvtimme med mamma. Hon vill köpa en sista julklapp till mig hihi snäll mamma jag har & jag ska kolla ifall jag hittar ett par snygga jeans. Annars köper jag en julklapp till henne med, men anledningen är att hon har typ ett paket mer & hon stör sig på det drf vill hon åka in & köpa en till, det där kallar jag riktigt ryck! Haha sen kanske vi solar också, hoppas det. Börjar bli blek så jag smälter in med snön & det vill vi ju inteeee va.


H
örs sen.

springa direkt till mig

2009-12-22 - 17:07:34


- Nu ska jag ut med Diamond i snöstormen, lr ja storm&storm men det snöar iafl. Hon kmr springa direkt till mig & säga "Dagga bär mig, bär mig det är kallt" men NAJNE (tysk dialekt)! hon ska ut & jag ska leka med henne som om hon vore en liten vovve. MOhahaha

almost to good to be true

2009-12-21 - 22:54:26

I think every part of me, is addicted to your touch
Cause everything I got inside of me, got me needin' you so much




It's like your a fairy tale, almost too good to be true
Cause even when I go to sleep at night, my body still be dreamin' you

med min bästa kompis

2009-12-21 - 22:39:06


- Inte uppdatera alls idag för har inte haft något att skriva, det enda jag gjort idag är att sova typ för jag har vatt så uttråkad. Kom nyss hem också, var ute & gick en runda i en timme typ med min bästa kompis Kozhtrimah (Kuhstrim). Ska se om det finns någon bra film på tv (:

jag är världens lyckligaste

2009-12-21 - 01:00:43


- WHITE CHICKS PÅ TV! JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!! 
detta är världens bästa film det som hade gjort filmen ännu bättre är om min partner kattis vore här, hon är den enda jag ser denna filmen med. Vi kan typ alla repliker & härmar alltid dom. Så jävla kul, ska skutta ner i sängen nu & dö av flabb


H
OLD MA PUDEL, HOLD MA PUDEL! hahaaha fyfan.. En replik från filmen för er som inte förstår




den går på kanal3 !! look at it.

Wise Words 19. WISEST WORDS EVER

2009-12-20 - 23:35:57


- Länge sen jag skrev i min kategori wise words. Har inte haft orken till att leta upp några om jag ska vara ärlig. Men nu ska jag skriva ner the wisest words ever. Dom är så visa att jag har dom skrivna på kroppen & jag älskar menningen!

read and remember it
daggas wise words:


- DONT DREAM YOU LIFE
LIVE YOUR DREAMS...


*exakt då den va nygjord togs bilden*

to bad for you

2009-12-20 - 23:30:18


- Naglarna är klara, blev ljusrosa med ett glittrigt silver streck som går diagonalt över naglen, heter det så diagonalt?? Jaja men ni förstår mig nog. Om inte, to bad for you MOAHAHA. Blev mer nöjd med ena handen, lite svårt måla med den andra haha men ser ok ut. Nu ska lilla nyduschade jag lägga mig i min säng & titta på CSI, fast jag sett avsnitter kanske 5 gånger så är det lika spännande. Ska kolla genom kanalerna, kanske det går någon med crime serie.

Gonatt på er, sov gott. Eh råkade skriva gott med å? Nån dag utan skola & se hur det börjar gå för mig, but who gives a shit! Puss

a picture says more then a thousand words

2009-12-20 - 21:04:39


en liiiten LISTA

2009-12-20 - 20:12:03

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att Arton kom till mig


Vad gjorde du kl 08 imorse:
sov


Vad gjorde du för 15 min sedan:
skrev ett inlägg i bloggen


Det sista du sa högt:
"ja det gör vi, pusshej"


Det senaste någon sa till dig:
"vi hörs sen pusshej"


Vad har du druckit idag:
cola & sprite


Vad var det senaste du åt:
clementin


Vad var det senaste du köpte:
nagelstuffs & en julklapp till Arton


Vad är det för färg på din ytterdörr:
whiiiteee


Vad är det för väder hos dig nu:
hmm, kallt? Snö på marken blåser pyttelite


Godaste glassmaken:
ooojj! Det finns mångaaa


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: mjaa, hmm ja faktiskt.


Sover du tungt: nej inte så


Drömmer du mardrömmar: inte så ofta


Trivs du med ditt jobb: dont have a job


Favoritklädsel: finns mkt, men leggins & nån tunika & ett par sköna skor


Favoritlåt just nu: en techno låt som Arton har i sin bil, påminner mig om Polen


Vad ser du om du tittar till höger: jag ser lyktor, gata lite hus å blablabla


Vad gör dig glad just nu: jullovet!


Vad ska du göra härnäst: fixa mina naglar


Höger eller vänsterhänt: wäänstor


Humör just nu: uhm, har nog ingen humör just nu :S kan man inte ha ett humör?


Favoritgodis: nästan allt


Kläder just nu: linne & softbyxor


Sommarplaner: polaaandd


Hur många kuddar sover du med: 7 typ fast sover nog inte på nån av dem


Spelar du något instrument: nooo way josé


Morgon eller nattmänniska: är nog både


Vad är viktigast för dig: vänner&familj


Är du kittlig: ja, lite kanske


Snarkar du: noppssii


Stjärntecken: jungfru


Äckligaste insekten: spindlar & såna stora myggor! fyyyyhelvete


Längtar du mest efter just nu: värme, SOL jag saknar dig!

jag vet vad jag glömde nu

2009-12-20 - 19:45:24


- Jo juste!! Jag vet vad jag glömde nu, fick öppna en tidig julklapp av mamma igår eftersom hon fick öppna av mig dagen innan. Jag öppnade det lilla paketet & där i låg ett par ljusrosa blings, örhängen då för er som är lite efter. SKITFINA! Älskar dom så söta dom e! Hihi, det var allt. Nu ska jag fixa mina naaails. BAJBAAJJJE.

köpte julklappar till varann

2009-12-20 - 19:30:40


- Mitt lov startade perfekt, igår kom Arton till mig. Vi var hemma & tog det lugnt, sen åkte vi in till Båstad med mamma för hon skulle sola & så tvingade hon Arton sola också. Efter solningen åkte vi hem & tittade på filmer som gick på tvn, en film om pingviner gick. Tror den heter happyfeet?, är inte säker men den va jätte bra, helt inne var vi i den. Fast detta var nog innan solningen? Iafl filmen som vi kollade på efter solningen handlade om häxor & den gick på kanal4. Skitbra var den faktiskt.


I
dag åkte jag,mamma & Arton in till Ängelholm för jag skulle köpa nagelkit agaaain hihi. & så passade mamma på att sola. Medans hon solade åkte vi in till stan, så skönt att affärerna är öppna på söndagar nu pga julen. Love it! Sen bestämde jag & Arton oss för att köpa julklappar till varann hihi. Han köpte en skiiiitfin tunika/skjorta till mig den är blåvit-rutig. Skitsnygg! & jag köpte ett par byxor till honom, ett par chinos. Jätte fina dom med. Nu har min beb åkt hem & här sitter jag med en påse gifflar & en kall cola. Perfeeeect! Hmm kanske missat något som vi mer har gjort, blackout kommer inte på något. Tror det var allt faktiskt. Nej, vi åkte till MC också efter att vi var klara med allt vi gjorde i Ängelholm & vräkte i oss god mat.



*hihi han får böja sig typ en meter för att komma ner till mitt huve*

hur mkt jag än tvinga mig själv

2009-12-19 - 17:01:48


- Aluuuuuuuuuuuuu alla tröga! Hur mår ni? Mår ni bra, jasso vad tråkit att ni mår bra. Jag mår också rätt bra faktiskt, tack för att ni fråga. Hähähäääää!! kräk.


I
dag har jag faktiskt inte gjort ett skit, har försökt sova bort hela dan men det gick inte hur mkt jag än tvinga mig själv att blunda & knep i mina ögonlock så ville mina ögon faktiskt vara vakna & då ska ni jävlar få vara vakna nu. Sen när ni vill sova ska inte jag bry mig. Pratade med pappa för ett litet tag sen, fått en julklapp av honom hihi vad säger jag inte, det ska ni få undra över!


I
dag WHAAAD HENDAH?! aj dunt nuw. Får väl se vart snön tar mig... Spott.
Artonia kanske kommer till mig, hon är så rolig att vara med! Wiowiowiowiowio ambulans.
Får se vad vi hittar på med (:

pepparkakor & godistomtar

2009-12-18 - 17:03:56


- Hejhej, nu är jag hemma. Avslutningen var rolig, har typ 3-4 videon på när folk sjunger. Orkar inte lägga in dem på datan ännu kanske gör det senare. Efter att alla hade sjungt & vad dom nu gjorde på sceen så gick klassen till klassrummet & spelade bort julklappar, åt pepparkakor & godistomtar o drack julmust. Jag fick flera st hela tiden, as kul. Men sen när alla hade varsitt paket fick vi gå hem. I mitt paket låg det tuggummi, då skrek jag av glädje! Cuuuuz I looove guuum! Bästa som finns. Nille fick mitt paket, hahaha jag hade köpt en liten bebisdocka.

Efter allt var klart gick jag & några till t mustan & softade där tills nu. & nu sitter jag här, ska äta lite sallad mamma har gjort. Fyfan vad god den är! & ta en kall cola till. Smell you later

gjorde ett litet kollage

2009-12-18 - 08:39:17


- Gjorde ett litet kollage åt er, så snäll jag e! Nej nu ska jag dra mot bussen, hörs senare.

J A G   I D A G:

ska man klä sig fint på julavslutningar?

2009-12-18 - 08:29:30


- Godmorgon alla glada barn, sitter här & äter mini yoghurt. Gott! & så dricker jag iskallt vatten, älskar det. Vatten med is & sen bita på isen! Ouh jag älskar is. Som liten åt jag på is istället för godis. Orka yra om is? Men is, jag älskar dig... Idag är det sista dan i skolan sen är det jullov! WOHU! Fy helvete vad jag längtat efter denna dan, MEN finns såklart ett jävla men här som inte gillas. Måste göra klart lite arbeten "lite" under lovet. Det orkar vi inte eller hur? Nej kära barn det gör vi inte.

Hmm ska man klä sig fint på julavslutningar? Jag orkar verkligen inte, ska bli kul se alla ettor helt överfixade jag har iafl tatt på mig en ny persikofärgad tröja. Har visat upp den innan här i bloggen, ett par ljusa jeans tights & mina beiga uggs. Mina converse blev helt smutsiga igår när jag sprang runt på parkeringen inne i Åhlens. Mina ögon blev tårfyllda när jag upptäckte detta hemska smuts som fastnat på mina kära skor... & alla som känner mig vet jag hatar ha fläckar på mina kläder, gäller även skor. Varför köper jag då alltid vita skor? Jo för det är snyggast till allt. Passar till allt slut punkt punkt slut. Undra vad dom har för program idag då på julblablabla, ifall dom ska sjunga eller vad dom nu ska göra & sedan kommer det tråkigaste av allt, rektorfanskapet kommer typ prata i 5timmar om att hon önskar alla en God jul, jaja skitsnack det gör hon inte alls. Har inte hon slutat än? Hon blev ju erbjuden jobb i Spanien, ska bli så skönt att slippa henne men synd om hennes nya elever. Upp till bevis, får se om hon går upp på sceen & börjar babbla, ska slänga snöbollar på henne. NEJ! ISBOLLAR.

tack för

2009-12-17 - 23:18:39


- Ska ta & lägga mig nu, iiih sista skoldan imorn! Så jävla skönt. Hoppas att lovet kommer bli roligt nu.
& tack för länken Jenny, hennes blogg hittar ni HÄR  <---- TITTATITTATITTA <-----

Sov gott allihopa!
hörs imorn

en tecknad snopp

2009-12-17 - 22:32:10


 - The Simpsons Movie på kanal6 nu, måste se mina älskade gulingar. Fast jag sett filmen innan. Tyckte inte den var så "wow" men kanske tycker den är bättre nu?? Nej jag tar tillbaka att jag dissa gulingarna
POWER TO THE YELLOW PEOPLE! hahah så får man se Barts omtalade penis för er som inte sett den lägger jag upp en bild på den:



hängig... uh pervers jag är att jag lägger upp en tecknad snopp... Hmm
Arton kanske gillar det vem vet? hihihi
Dags att fortsätta kolla på filmen nu, sen in på kanal6 & se paradise hotel som jag har missat.

en liten video

2009-12-17 - 19:26:41


- Här är en liten video på Ardi & mina ben
(videon är från idag när hon skulle följa mig till bussen), så kul man kan ha det med en väg



hon kommer bli riktigt nöjd med sina presenter

2009-12-17 - 19:13:23


- Nu ska jag berätta om min dag idag. Skolan som vanligt, fast det var ingen vanlig skoldag. Åkte för att kolla på när skolan spelade volleyboll, överfattigt. Va där knappt en timme sen åkte jag hem till min lille bebis som låg & sov så skönt i sängen. Kröp ner brevid honom, snodde all hans värme som vanligt & somnade.


V
i vaknade kanske vid 1-2? Nåt sånt och så gjorde Arton mat, sikken kille jag har. Lagar mat i mitt hus, världens bästa pojkvän kallas det! Sen så tog vi det bara lugnt, mamma kom vid fyra & skulle in till Ängelholm, Arton stack hem. Hon skulle in dit för att köpa julklapp till mig, då passade jag också på att följa med. Så skildes vi åt i ängelholm för att köpa julklappar till varandra. Hon kommer bli riktigt nöjd med sina presenter. Juste köpte även en rolig liten klapp (öhe klapp) till imorn för vi ska spela bort julklappar med klassen, skitkul! Ohh längtar tills jag får öppna mina som mamma köpte.

Oj, glömde lägga upp gårdagens klädsel man ser fortf inte så bra men nöj er förfan att jag fotar för er skull!






Cremvit kofta: Gina Tricot
Grå pösig tunika under: Hippus
Gråa tight: H&M
& skorna som ej syns på bilden: mina älskade vita converse

ibland måste man vara barnslig

2009-12-17 - 18:58:50


- Igår kom älskling till mig, vi åkte & spelade bowling,
Ante följde med. Fast jag spelade aldrig, (jag vet jag va skitråkig igår) anledningen till att jag inte spela är för att jag är rädd mina fingrar ska fastna i hålen då det har hänt mig innan & fingrarna blev helt blåa buhuu (gråter lite). Fast det var skitkul att se dom spela & så fick dom jätte många strikes! Duktiga pojkar hähähä. Sen när bowlingen var slut åkte Ante hem & jag & Arton körde till mig så åt vi o pratade & massa, sedan fick jag flipp. Ville ut i snön typ halv 1 på natten eller vad klockan nu var. Så vi gick ut & jagade varann o hade snöbolsskrig ÖVERROLIGT! Men vår kondis är inte bra nog för att vi ska orka springa i en halvtimme så vi gömde oss bakom några buskar & trakkassera bilar som körde förbi med våra snöbollar (japp ibland måste man vara barnslig). & när det inte kom fler bilar hittade vi en gubbe som höll på med sin bil i sitt garage måste påpeka att han höll på med bilen kl 01.00 på natten? Hmmm normalt? Säkert höll på med lite svartjobb hähähä, så vi gömde oss bakom ett hus & kastade på han med, han fatta ingenting kollade runt & yrade han trodde det va bilen det var fel på när vi träffade både den & garaget, dog av skratt.

Efter vi lekt färdigt gick vi hem till mig, la oss i min säng & kollade på älskade csi tills vi båda somnade.
Älskar dig Arton <3


för det har med kärlek att göra

2009-12-16 - 08:21:54


- Hahaha fick ett skrattanfall nyss (va jag tvungen skriva hahaha där?!) JA DET VA JAG! (kaxig) hä hä hä..
Tittar på Vakna med the Voice & han där redaktör Kjell visar typ nåt jävla leksak som lät skitjobbigt så får Paul ryck, stäng av den där ... (säger paul) - STÄNG AV DEN SÄGER JAG! :@ ahahha dog!

Ajja idag vaknade jag med en fin syn, hela min utsikt är täckt av snö. Träden, buskarna, taken är täckta av snö! Haha jag fick som jag ville, tjock snö! Men det kmr ju säkert smälta snart. Hoppas inte. Hellre snö än slask & regn. Det orkar nog ingen med, tror alla håller med mig. Snart ska jag till skolan, bussen går v 9... Ohhh lovet närmar sig, förstår ni?? LOV LOV LOV, LOVELOVELOVE. Drf heter det lov för det har med kärlek att göra har jag bestämt.

Helt överlycklig e jag, fått svar på facebook av Fixafixa (Kattis aka Cuba) kärt barn har många namn. Okey vi har ju smsat lite då & då också haha men men & så detta: jag dog av skratt haha


För er som inte vet vart hon är så är hon i Cuba! Fyfan vad jag saknar henne, kan säga en sak. DÖTT LOV JAG KOMMER HA UTAN HENNE! men längtar iafl för då slipper jag skolan ett litet tag. Är så himla skoltrött..

påminner så mycket om

2009-12-15 - 21:44:41


- Älskar denna låten! Påminner så mycket om Polen, nu när jag va där i sommras.
Lyssnade på denna 24/7



dubbelmoral

2009-12-15 - 19:25:14


- Varför säga nej till något man själv ändå gör?
funderat på det lille vän? ... Dubbelmoral.

skönt med lite omväxling

2009-12-15 - 19:22:17


- La nyss på med Farmor, pratade med henne i typ 2 timmar om allt. Ringde för att tacka henne för presentkortet & från det började vi prata om apor till snö & tårtor, studentklänningar & att pappa diskat hahaha. Skitkul prata med henne. Vet inte om jag ska vänta till mellandagsrean & åka in till HBG för att köpa något, problemet är bara att då måste jag komma dit jävligt tidigt för att plocka med mig de fina sakerna, vilket ändå inte går för att alla trängs knips drar och massa, ne nu överdrev jag men ni tjejer förstår mig hur det är.
Tror jag åker nu snart & köper några fina klädesplagg.

Pratade också om att jag kanske åker upp till stockholm, fast efter jul så mamma inte är själv. & så jag kommer hem innan nyår också för att mamma inte ska vara själv. Hmm får se hur det blir med det. Hade gärna velat åka upp dit & slippa allt här faktiskt, skönt med lite omväxling.

Bilden: Världens bästa pappa & farmors man (:

presentkort

2009-12-15 - 13:04:55


- Oj vad jag har tappat läsare, haha förstår jag nog för jag inte skrivit på ett tag. Men d gör inget, ni kommer tillbaka cuz you love me. Hähähä eh...


S
tack aldrig till skolan idag, mådde helt sjukt dåligt på natten kunde inte sova. När jag vaknar ser jag att det snöar, yiiipppiiii!! Hellre snö än regn liksom, hoppas snön stannar nu & inte smälter så det blir som ett tjockt vitt täcke på marken.


K
änner att julen börjar närma sig, fick en tidig julklapp igår av min farmor. Ett presentkort till Gina Tricot på 1000kr, wohu kläder here I come! Snäll farmor jag har :D.

Fyfan vad jag tappat suget på att skriva, kanske för Kattis inte är här? Come back jack! hejdå röv.

falsk liten springflicka

2009-12-15 - 00:37:00


- Hejhej, förlåt för en dåligt uppdatering. Har inte haft ork till att skriva, helgen spenderade jag med Arton & Zarife, skitkul <3 orkar inte berätta allt vi har gjort men har haft jättekul iafl.


M
issade paradise idag så satt nyss & kollade på tv6. Fyfan vad jag stör mig på Catja, falska orm. & Andreas hahah kaxiga lille jävel, riktig toffel Catja har han runt lillfingret. Jackie en falsk liten springflicka fyfan, hmm vad mer kan jag säga om deltagarna? Erika, uhä hon måste ut fort! Hoppas verkligen Francesca kommer tillbaka & vinner hela skitet! Känner på mig att det kmr hända, men vem vet?


O
rka att jag sitter här & yrar om Paradise, ska ta & sova nu. SNART E DET LOV! fyfan vad skönt det ska bli!

ska gå modell

2009-12-10 - 22:28:11


- Hej!, förlåt för jag inte skrivit något idag, men har helt ärligt inte orkat & har inte haft något alls att skriva om!


I
morn kmr nog bli en rolig dag, vi har lucia & massa kuligt i skolan (kul hmmm?) men en sak som kmr vara kul är modevisningen som Tisa&Sara ska hålla i, hoppas dom lyckas. & min lilla shota (Ardijana) ska gå modell vill verkligen se det!

BYEBYE

fick sms av

2009-12-10 - 00:00:27


- Ska sova nu trollansikten!, hörs imorn. Fick sms av Kattis nyss att sheeeeeees in cuuubaaa! Lyckooos henne vill också åka till ett varmt land bara softa & sola röven av mig.. Lr åka till Polen, mitt hemland det knäcker allt!. Shit längtar verkligen tills jag drar utomlands, längtar tills det blir sommar.

Saknar min lille kät redan ;S , palla en månad utan cubajävlen?! buhu
men men gonatt på er, sov sämst! Pussar.


ska bli så skönt

2009-12-09 - 16:12:01


- Okey, nu ska jag vara trevligare. Hade bara en lektion idag (egentligen två) men kunde inte gå på den sista för jag hade nåt jag skulle fixa, you dont need to know what hihihi. Sen åkte jag hem & där såg jag min lilleee bebis sova (Arton) & jag kröp ner under täcket brevid honom & somnade, fyfan va skönt d var helt varmt. Eft vi vaknat så gjorde han mat åt oss haha snäll man jag har.

& nu sitter jag här helt ensam, sån loner jag e (hur fuck d ens stavas-orka bry sig.)
kanske med två O? yeye whatever...
Snart e det lov! LÄNGTAlängtalängta era åsnor, ska bli så skönt.
Ska ta & kolla på gulingarna nu ihopp om att jag somnar lite, e fortf övertrött. Känns som mitt huve hänger
puss på er.

sno all hans värme

2009-12-09 - 16:03:20


- HORBLOGG! skrev nyss ett fittinlägg men nej! såklart så något cpa & inlägget sparas inte. ÅÅÅH HATAR NÄR SÅNT HÄNDER, får ingen lust då att berätta ett skit för er. Ert fel. Nej skojja mina kärlekar!
Igår skrev jag inte mkt för att jag var med Arton, orkade knappt vakna idag för att gå till skolan så skönt det var att ligga där brevid han & sno all hans värme hiihi...

ME  YESTERDAY:
Tshirt: Gina Tricot (köpt nyligen) love it.
orkar inte berätta vart d andra kmr ifrån för man ser
det ndå inte hähä.




ta med dig solen hit

2009-12-08 - 14:18:18


- Snart kommer bebis & hämtar mig! Sitter i skolan just nu gör lite arbeten. Idag åker Kattis t Cuba, kommer sakna henne som fan, kommer va utan dvärgen i en månad hur fan ska jag klara mig?? Tur det finns telefon!


H
oppas du har en riktigt bra månad med din familj och träffar alla som ska träffas! Ta med dig solen hit, kommer sakna dig min bästa vän <3 älskaaaaa dig mestaste!


& nu lyssna & njut:




hähä ignorera videon, hitta bara denna som hade bra ljud.

You will never know just how much you mean to me

2009-12-08 - 00:36:33


You will never know just how much you mean to me
But i got the rest of my life just to help you see 
I only got one life I can never have two
but as long as i'm alive i wanna spend it with you



You're the first thing I think about when the sun shines bright
And you're the last thing I think about when I sleep at night

era svin ni e så äckliga!

2009-12-08 - 00:31:24


- Nu ska jag ta & sova, upp tidigt imorn. Orka, men men får reda på vad jag får på mitt prov. I think? Eller nej det får jag inte, får väl jaga läraren. Som en jägare. Yes. Uh hata jägare, era svin ni e så äckliga! Skjut er själva istället.


G
onatt på er då, smell yaaaa laataaaah biqäz.


nån psyko bild arton tatt
på mig m sin mob

nåt jag gärna velat ha i min garderob

2009-12-08 - 00:26:13


- Nåt jag gärna velat ha i min garderob, oke jag har liknande förutom de svarta rivna
jeansen & silvriga pumpsen

kommer jag lyckas

2009-12-07 - 21:30:01


- Somnade innan vid 7tiden, orka va mig! & vaknade v 9. Kommer jag lyckas somna inatt? Hoppas på det. Har så jävla övertråkit att det inte är sant, ska nog ta mig ett långt bad. Yes, & lyssna to my beloved music.
Låter bra.

Hörs senare era devils.

agent lil'K va e detta?

2009-12-07 - 18:26:20


- Eller är det Gulingmaraton? Satte på 6an nyss & där visar dom det äckliga programmet cops?! :S
måste inspektera i detta, ska göra några samtal inom the unit. Agent lil'K va e detta? Kan du göra några undersökningar inom detta ämnet.

eller yasse vad tycker du?

2009-12-07 - 18:21:06


- Idag är det guling maraton & det följer jag gärna, älskar de gula människorna på tv!
Homer e fan bäst haha. Såg på project runway innan med mamma & där satt en gästdomare som påminner så mkt om en person men kommer inte på vem det är riktigt, namnet sitter på tungan... Detta är en man då på bilden nedan, en dragqueen. Eller Yasse vad tycker du visst påminner detta om någon?

sötaste studentmössan!

2009-12-07 - 17:48:00


- Hej alla trötta barn! Idag har det bara vatt skola för min del inget annat. Lyssnade på när Lisa, Nille & Shpetim skulle berätta om sig själva, skitkul höra på sånt spec när dom var små. Kl 14.00 hade jag etik&livsfrågor, förstår inte hur vissa tänker. Vi pratade om man hade räddat någon annan
om man själv var i fara.
Jag hade lätt hjälpt en okänd person, skitsamma om jag dör, Gud vet jag gjort något bra. Sen kommer någon & säger att man har den instinkten (hur fan man nu stavar till det ordet) att man räddar sig själv först även om ens familj "drunkar säger vi" twitwitwi. FUCK NO?! hade jag sett min mamma där & d va mellan mitt & hennes liv, jag hade dödat mig själv på plats punkt slut inget snack om saken.

Jaja, fuck det orka hähä. Vet ni, jag tror jag glömde berätta för er att i fredes fick vi pröva studentmössor, oooh jag känner att det börjar närma sig! & jag längtar som iniiii helvete! Jag & mina tjejer, inget kommer kunna knäcka den dagen. Jag & Ardi desginade vår mössa likadant haha fyfan va söt den blev, när jag får hem den ska jag fota den kanske, annars får ni vänta tills dagen då jag tar studden, ooh så mkt bilder det ska bli! hihihi.
Gud som jag längtar, kan det bara inte gååååååååååå snabbt så vi kan stå där & vissla med våra pipor & skrika tills vi blir hesa, längtalängalängta enda man kan göra nu iafl.

Har inte så mkt mer att säga, ska ta & lägga mig i sängen nu med Diamond min älskling & bara softa. E så trött,jobbigt! Försökte fota dagens klädsel hmmm lite mörkt men men fuck d, lite bilder måste jag ju ndå lägga in här. Puuusssen på er!

J A G   I D A G:





Kofta: Gina Tricot (köpt nyligen)
Tunika under: köpt i polen! in ya face, vet att ni vill ha den ;)
Jeans: Veromoda
Skor: mina älskade bebisar, Converse

värd att se!

2009-12-06 - 23:27:02


- Såg nyss klart på en film med mamma, The pursuit of happyness där Will Smith spelar mot sin son, skitbra film! Den är verklighetsbaserad. Ni som missa den, ladda ner den för den e värd att se!
Ska ta en dusch nu sedan lägga mig, kanske spela lite xbox hähä. Gonatt!


Will&Jayden, hans son.

and honestly my life would suck without you

2009-12-06 - 17:54:27


det längtar vi till visst?

2009-12-06 - 15:25:32


- Söndag idag! Vad är bra med söndagar? Att alla serier man missat går i repris, hmm att man kan ta det lugnt, vila ut men söndagar e långtråkiga & man sitter bara på sin röv & har inget att göra. Fan! Snart är det lov & det längtar vi till visst? WOHU, slippa behöva gå upp tidigt & tänka på onödiga ämnen & prov fyfan vad skönt det ska bli. Längtalängta!


Twilightmänniskor

2009-12-06 - 01:24:59


- Har världens huvudvärk, igen.. Inget nytt för mig detta. Kanske för jag börjar bli trött?

Jaja dags för lite nyheter nu om mina älskade Twilightmänniskor:



Robert Pattinson
, 23, och Kristen Stewart, 19, har redan testat på hur det är att bo ihop när de enligt uppgift ska ha delat en etagevåning i Vancouver under inspelningen av den tredje filmen i vampyrserien. Skådespelarna, som fortsätter att förneka att de är ett par, sägs dock vara på väg att bli sambo på riktigt.

Tidningen In Touch rapporterar att Rob och Kristen redan varit på husjakt i Los Angeles för att hitta ett lämpligt boende.

— De är inte redo för ett stort åtagande, och just nu verkar det bästa vara att hitta ett hem med mycket avskildhet och säkerhet där de kan få känna på hur bra de verkligen passar ihop, berättar en källa.

Enligt insiders ska de bland annat ha tittat på hus i Beachwood Canyon och Hollywood Hills - men enbart för att hyra.

— De är unga och lever galet för tillfället. Även om de är superförälskade, så vet de inte om den ena har vanor som kommer att driva den andra till vansinne.

Man ska aldrig tro på media, det säger jag bara. Jag hoppas på att dom är kära & så för dom passar så bra tsm fast jag tror inte dom kollar hus & sånt tsm säkert stannat framför ett hus "titta så fint Robert" & media ska förvränga & twista allting som dom nu e så duktiga på!

fick en present av

2009-12-06 - 00:23:47


- Stör mig fett mkt på en sak, läste nyss en blogg. Vet inte vad tjejen som äger bloggen heter, vet bara en av mina vänner pratat med henne förr, ye whatever. Måste klaga nu, varför tro så mycket om sig själv? Sen ranka ner på kändisar för att man tror man e hetast sedan säga Nicole från pcd e SÅÅÅÅ HIMLA fin bara för att lyssna nu, FÖR ATT PERSONEN SJÄLV tkr hon är lik henne. Snälla, hon gillar bara de & ger dom pluspoäng som har någon likhet med henne (enligt hon själv).

S
tör mig på såna tjejer, kändisar är kändisar. Klaga hur mkt ni vill på dom, det kmr aldrig bita dom i röven ändå.
& så har hon frågestund, där hon kommenterar sin egna blogg. Hahaha leker hon e populär äääsch orka, va tvungen få ut mig det vet inte ens varför jaja fuck it, inte jag som äger en skämmi blogg.

Vad har jag gjort då sen jag kom hem?, inget faktiskt. Tog ett långtlångt bad & pratade med min
BÄSTASTE BÄSTABÄSTABÄSTA VÄN YASSE! Fick en present av mamma idag, hon e så gullig. Hon vet jag älskar smycken så hade hon köpt mig ett armband som är svart&silver, älskar de färgerna! Dom e så snygga ihop. & massa grejer hänger från armbandet, älskar sånt. Min mamma is so the best! Love heeeer the mest. & så har jag målat mina naglar haha för er som undrar (undra vem=ingen) skriver detta endast för att ha nåt att skriva, men jag gjorde dom rosa blev sugen på det efter jag såg Zarifes naglar, skitfin färg! Typ mörkrosa sedan la jag på glitternagellacket ovanpå som jag fick av mamma.
Oke detta skriver jag för att jag har tvångstankar att berätta detta för er.
Palla skriva mycket det blir så jävla tråkigt att läsa för er I know, man orkar inte läsa långa bloggar.
Det är det fattigaste som finns! Avslutar nu tjockhuven, gå fläta er pubshår nu.




Här har jag på mig en av tröjorna jag köpte älskar färgen!
 

skulle umgås med älskliiings

2009-12-05 - 20:26:32

- Heeeejheej alla!
Igår åkte jag hem till Arton, skulle umgås med älskliings Zarife. Hade skitkul vi åkte in till Halmstad för Zarife skulle köpa present till hennes föräldras 25års dag som gifta! Sedan kollade vi på Fanny Hill - jätte bra film! Se den, rekomenderas för tjejer hä hä hä ... & idag har jag bara tatt det lugnt med Zarife & Arton.

Oh har ingen lust att skriva. Irriterad. Hejhej..

ÄR SÅ JÄVLA NÖJD

2009-12-03 - 19:13:14


- Kom hem för ett litet tag sen. ÄR SÅ JÄVLA NÖJD med kläderna jag köpte, eller ja mamma köpte åt mig hihi. Hon e sooooo the best! Fanns inte så mkt i min stil på väla, men hittade en del & jag älskar det. Orkar inte fota & hålla på greja just nu för e så trött vatt det hela dan & har huvudvärk (again) aso ja tror denna huvudvärken gillar mig på nåt skumt sätt.. Men men, fotar allt senare maby baby. Puss på er

TACK MAMA!!!! KOCHAM CIE <3

hoppas jag har lyckan idag att hitta något

2009-12-03 - 15:25:12


- Provet idag gick rätt bra faktiskt fast jag inte pluggat så mycket, men lyssnat på lektionerna har jag gjort & det hjälper mkt bättre än att läsa ihjäl inför ett prov. Plus vår lärare i religion är super bra på att lära ut, allt han säger minns man.


E
ft provet hade jag inga mer lektioner, skönt. Lärarna var i DK med de finska tjejerna som har kommit hit på besök. Så jag & tjejerna gick till mustan & softade lite sedan tog jag bussen hem. Såg att mamma köpt ett nytt nagellack till mig, dags för att testa det så snart som möjligt & en ny parfym. Dk New york lr vad den nu heter, luktar apple. Skitgod!


S
nart blir det väla för min del, ska åka in med mama&Piotr. Får se vad jag hittar där, inte vatt i Väla på typ tusen år, brukar aldrig hitta kläder som jag fastnar för, hoppas jag har lyckan idag att hitta något fint. Ska ta & sova en snabbis nu, e dötrött! Hörs senare

Juste testade den nya chokladen idag såg att mama köpt den så den åkte ner i munnen på dirren!
Tyckte den va god men skum smak, ätbar men jag gillar mer Marabou frukt&mandel & apelsinkrokant eller vafan dom nu heter & non stop! Ouuf, men en jag älskar är den där med cocos vart fan har den tatt vägen?



Jag saknar dig cocos :'( ...

en dag till i väntan skadar inte

2009-12-02 - 23:43:03


- Nu ska jag ta & plugga lite extra & sen sova, börjar brännas i ögonen. Skön känsla! Hoppas verkligen att vi åker & handlar imorn, vill ha liteeeee bara lite nya kläder. Annars blir det på fredag, en dag till i väntan skadar inte (eller?)

Älskar Jay Sean, finns ingen låt med han som är dålig. Just love him så bra han är:



" maybe its true
I'm caught up on you
Maybe there's a chance that ur stuck on me too
maybe i'm wrong
It's all in my head
Maybe We're Afraid of Words We Both Hadnt Said
"

love the lyrics!

lyssna på låten & njut, läs texten också haha tror det e jävligt många som känner igen sig i den..
Menmen, sängen kallar. Hoppas ni får en underbar sömn. Puss på alla rövhål där ute! :)


såg att det var skitlätt

2009-12-02 - 19:39:23


- Fan va skönt det var att sova, somnade i mitten av simpsons BUHU älskar ju dom gulingarna! När jag vaknade (en halvtimme sen - 19.00) fick jag panik fan jag har ju prov imorn & måste plugga inte sova. Tog fram skrivhäftet & såg att det var skitlätt, bara läsa igenom 2-3 gånger så kommer jag lätt att kunna det. Orka att jag stressade ihjäl så för ingenting.

Har inget mer att skriva om, ska gå & lägga en tolle på golvet nu.. Eller i vasken. Nej på soffan
(haahhaa yasse did you get it?)




rätt gammal bild, viiiiiillll ut & ha kul m tjejerna!

Hann precis hem i tid till

2009-12-02 - 15:18:29


- Hann precis hem i tid till Smallville! Lovley


"det tycker jag med"

2009-12-02 - 13:21:30


- Sitter i skolan nu, har slutat skönt. Men tyckte jag kunde stanna kvar & jobba på lite grejer jag har att lämna in.


F
yfan va jag skratta idag över vad Kattis & en lärare sa
(tror inte hon hörde exakt va Cuba sa, men vem vet?)
Kattis till Tisa (hon höll på knipa eller nåt på Kätz): Nu tycker jag du ska sluta hora dig
Läraren - Det tycker jag med
Jag- oooouhhh *ögonen stora som bomber* HAHAHAA
& tisa dog hon med, Kattis fatta ingenting för hon hörde inte läraren
men sen berättade jag det när jag kunde andas igen & kattis kissade nog på sig tror jag...


fan vad hon har varit med om mycket,

2009-12-02 - 08:42:08


- IM ALIIIIVE!
yes I am, vaknade skittidigt idag, typ 20i7. What tha fuck, kunde verkligen inte sova, låg kvar i sängen i typ 10 minuter sen gick jag ner & gjorde frukost.


Min frukost bestod av
(jag gillar inte äta på morgonen):
Chokladmjölk
En peanutbutter&jelly macka
En mini yoghurt
2clementiner


& så duschade jag eft jag ätit sminkade mig & så, tittar lite på the voice på kanal5 & sitter här i väntan på bussen. Den kmr typ 08.58 lr 9 hmmmm en minut men det e mkt när d gäller buss! Annars kan man missa... Hä hä hä
Idag slutar jag 11, skönt! Har medicinsk grundkurs nu på morgonen sedan religion.A, har prov imorn i religion tror jag? Eh... Jo det har vi, om buddhism. Hoppas det e lätt att plugga in, har inte alls tänkt på att d prov. Men men palla prata om skolan.

Hmm, nåt nytt? Ja.. Britney Spears fyller 28 år idag! Congratz till henne. Fan vad hon har varit med om mycket, jävlar & hon e bara 28 hel sjukt. Ne känner att jag inte har nåt kul att skriva, synd om er buhuuu
skriver sen! Poooooooooossssssssssssss


MEN, finns ett men här.

2009-12-01 - 23:33:29


- Såg ni Desperatas?! Omg, jag tror att Mike kommer få skiten för vad Katherine gjorde mot sig själv. Riktig psykopat, hugger sig själv eller vad hon nu gjorde. Spännande att få se nästa avsnitt.

Ska sova snart börjar bli trött som fan, bränns i ögonen. MEN, finns ett men här. Måste ju tvätta av mascaran o allt kladd & då kmr jag bli pigg igen. Riktigt jävla jobbigt. Skola imorn? Orkar jag?, nej!. Måste jag, ja!...
Lov snälla kom snabbare I long for you!

Men gonatt på er alla, sleep tight. Hoppas jag drömmer fortsättningen på min dröm jag hade inatt, fyfan va fin den va hihi. Kramisar.

Hoppas jag åker & shoppar lite med mama nu på torsdag elr fredag, *längtar*




då min tatuering var nygjord OBS: va tvungen ta upp bhn (tycker det e väldigt störande)
lite så att början av menningen skulle synas
lr ja D:et då. Vill göra en till, eller jag ska göra en till & den ska bli så fin som det bara går fast tror inget kmr knäcka denna snyggingen.

Gonatt nu era könshår.

du kan också bli rädd erkänn (video)

2009-12-01 - 19:38:41


- Igår när Arton var påväg till mig gömde jag mig bakom en hylla (som ska slängas) vid mitt förråd. & så började jag att filma, tog lite lång tid tills han kom men det gör inget & så gömde jag kamerans ljus för annars hade jag avslöjat mig. Kul att se hans reaktion, hahaha ni skulle sett hans min! Fan va rolig den va.



Han blev skiträdd, men när han såg jag hade mobilen framme ville han inte visa sig hahaha
leker helt oberörd "trodde det va en katt" mhh VISST Arton. Vågar inte ens kolla in i kameran
för att jag skrämde sönder honom hahaha. Du kan också bli rädd ba erkänn hihi

har fått låna mitt

2009-12-01 - 17:15:38


- Snart e det X-box som gäller! Piotr har fått låna mitt playstation & jag hans X-box så han får koppla in det sen ska jag spela bilspel! ME LOVE, hoppas han har såna spel man rånar & slåss. & kan stalka folk m bilen som GTA haha älskar GTA & Tecken spelen ouh God.




förstår fortfarande inte vem denna okända varelse är?? :S

nytt&fräscht

2009-12-01 - 15:53:38


- Fan vad jag vill handla kläder, så länge sen jag gjorde det. Brukar alltid bli något plagg, eller skor när jag är ute & ska bara kolla. Men nu har jag tröttnat på min garderob & vill ha in lite nytt&fräsht. Tjatade lite på mamma, hihi momas girl & hon e så snäll så kanske på torsdag blir det lite newww stuff for me hihi.

your my rising sun

2009-12-01 - 15:04:58





mkt bättre av att se mitt monster

2009-12-01 - 14:14:08


- Igår kom trolljävlet hem till mig & plåga mig trots att jag var sjuk, han fick för sig att jag mår bättre av att se honom? Sikka fantasier killen har. Hahaha ne skojja, mådde faktiskt mkt bättre av att se mitt monster<3 Idag har jag bara legat i sängen & tittat på tv, ska plugga lite senare på det jag missat idag & theeeeen AND THEN (kattis hahahaha) vet jag inte voood såm hendah! pyyyssään.


RSS 2.0