pac's life

2010-10-30 - 19:29:44


- Im out, solong biqäz!  <3 -





tog bilderna i stress så ni får nöja er med dom :@ ! uppfattat!?

utgång på ingång

2010-10-30 - 15:26:17


- Hallå i det blå! Sitter här trött som ett bi & tänker på hur fan jag ska orka med ikväll? Men de lösår saj de geör de alltied! Ikväll ska jag & Nadja ut, & jag längtar. Fyfan, känns som jag inte vatt ute på tusen år. Jag behöver gå ut, orkar inte sitta hemma & bara glo liksom. Nej, nunnandet måste ta slut!

Så nu måste jag bada & börja fixa mig för halv 6 ska jag vara klar sen blir det att hälsa på min lover Vodka. Puss på er kära fisser.

Saknar min Philip! Såhär såg det ut näst senast jag var ute, kärleksfullt!

ovän

2010-10-29 - 20:07:27


- Hej hopp din glade snopp! Vatt i Ängelholm hela dagen, köpte tröjan till slut. Kan visa er senare if you want to. Orkar ej nu tyvärr, känner att en ovän vid namn huvudvärk kommer smygandes nu. Jobbigt! Yes det var allt för mig faktiskt, hoppas ni får en överrooooolig fredag! Puss på er.

I got a boyfriend

2010-10-29 - 13:45:46


- Nu ska jag in till stan med min pojkvän som heter Nadja. Han e fin han. Ska köpa den rosa tröjan! Eller ska jag? Hahaha ångest. Tänk så kommer jag inte använda den?! Fuck it. Jag SKA ha den punkt slut.

Skriver senare era trollkukar

hey mr carter

2010-10-28 - 22:38:19


- Aloten biqäz! Have you missed me? Oh yes you have :@. Erkänn bara. Flator.
Stack in till Ängelholm med Nadja & Savannah, gick i stan lite kollade kläder. Testade äntligen tröjan som jag gått & drömt om nu typ i en månad, men så var den för pösig o stor. Så jag sket i att köpa den & köpte en annan. Men vet ni vad? Nu har jag ångest över att jag inte köpte den, för även om den var pösig & stor så vill jag ha den har jag märkt nu. Ska åka in till stan imorn bara för att köpa den, bara för att ha den så jag kan sluta tänka på den Jobbig situation. Efter en liten runda i alla affärer så gick vi till Espresso House & satte oss där &
f*ka (vägrar skriva ordet för jag hatar det jävla böghorordet). fikafikafika. * skrev d ndå *  KRÄKS!

Efter ett tag hämtade mamma upp mig & jag lämnade bögnadja själv i den mörka staden & så åkte vi & handlade food. Jag tog allt. Sen köpte jag lite ljus o sånt skit som luktar cpgott & ett nytt shampoo, nån jävla Frank provot elr va de heter, orkar inte stava rätt. Så få se om det är bra nu, testat de där tresseme & de sög ju balle ska ni veta. Inte alls bra, håret blev ju så jävla torrt av det. Hoppas detta märket är bättre, men inget kommer knäcka Lanza, mitt älskade Lanza. & för er som undrar "jaha men varför köpte hon inte det då" JO det ska jag ta & säga er era bitterfittor, frisörsalongen var stängd & jag var tvungen köpa nåt shampoo. Slut på diskussionen. Hm vad mer handlade jag? En ny brunkräm, måste ha en som passar min hudfärg, e ju inte lika brun som innan & e lite trött på att mitt smink e för mörkt för min hudfärg.

Tkr det räcker med yrandet nu, nu har ni iafl något att läsa.

 

såhär gick jag & mamma runt i affären:

drunken monkey

2010-10-28 - 13:27:31


- Guten morgen biqäz. Elr ja morgon & morgon. Jag säger vad jag vill! Arg. Igår kväll stack jag hem till Nadja som städade som en maniac, då blev jag också maniac bara för att passa in i hennes samhälle. Så jag rev ner hela hennes garderov, inte lite kläder där. Tog mig typ en & en halvtimme för att vika allt, eller tom mer. Vek det jätte fint, affärsvikning ni vet ;). Välj handel. Klockan två på natten lagade hon mat & där satt vi & åt middag-(hatar det ordet) som ett kärt par haha. Sen satt vi vid datorn o kollade lite rundor sen deckade vi båda två & vaknade helt yra idag, kände oss helt packade. Varför det vet jag ej. Hmm ett mysterium era grodpungar. Ett mysterium.
Nu ska jag sätta på badkaret, japp det ska jag göra. Pervers... Sen ska jag åka & handla mat med mami, ska bli så skönt att bara fylla hela kylen sen äta upp allt på samma dag.

Hejdå råttor.

you go boy

2010-10-27 - 20:53:16


du vet aldrig var dina vänner står

2010-10-27 - 19:57:04


vet du vem som är falsk eller sann? (sann)
och du vet vem som stod kvar när dom andra försvann (försvann)
men det finns vissa som går, som går över lik för att nå ..
sina mål, jag vet, att vägen kan vara ganska svår, men kom ihåg ..

Håll ögonen öppna var du än går,
du vet aldrig var dina vänner står ,
sanning eller lögn, man ger va man får (men kom ihåg)
tiden läker ändå alla sår
akta dej för gamar och va på din vakt ,
vissa dom håller inte vad dom sagt ,
sanning eller lögn man ger vad man får (men kom ihåg)
tiden läker ändå alla sår


Tomt i sängen

2010-10-27 - 18:31:13


- Jaha då var man hemma i hålan, dödstråkigt! Här hemma väntade brev på mig
(inte det brev som jag gått o väntat på sen senast jag skrev om ett speciellt brev). Fick ett brev från min jobbcoach som grattade mig till jobbet & sedan några papper jag skulle fylla i. Snart börjar jag jobba! Wihu, hoppas det är något för mig. Hmm vet inte vad jag ska skriva mer faktiskt, får väl komma på något som jag kan skriva om senare.

Tomt det kommer bli nu, va van vid att ha denna vargen brevi mig i sängen!

 

Grannfejden ha ha ;D

2010-10-25 - 15:14:05


- Hej lovers and haters, hoppas det e fint med er. Med mig är det bra, fortf sjuk. Sitter här helt skakis
(damp-adrenalinkick). Två ungdomar (grannarnas barn elr nåt vetifan) kom hit & började bråka med pappa och hans moster och jag hörde allting, ingen kaxar elr skriker på min släkt elr något då jag är i närheten. Så jag starta krig. & det slutade med att pappa fick dra in mig i huset så inget bad skulle hända fittjävlen som stog utanför och va stor i munnen. Tur för henne.

Ajja mer än så har det inte hänt, kollat på Spartacus serien nu två nätter i rad & jävlar va bra den ääär! Längtar tills nya säsongen kommer ut, om den kommer ut. Tror jag ska hem imorn elr övermorgon då lovar jag er att det blir mer uppdatering och pictures.

Puss&Kram

I punched the laserman!

2010-10-23 - 12:58:38


- Hejhej alla! Nu sitter jag här i Malmö, mer förkyld än någonsin. Igår kom jag hit rätt sent, pappa&jag gick runt på stan, åt ihjäl oss sedan stack vi hemåt & kollade på filmer, vi såg Kickass - asbra film, loved it! & så såg vi på Book of Eli, också en jätte bra film. Se dom, spec Kickass om ni vill garva sönder.

Det kommer inte bli så jätte mkt med uppdatering, hoppas ni förstår. Är inte här så ofta så vill inte "slösa" tiden framför en data. Ne nu ska jag leka med hunden, wihu happy me.

Im proud

2010-10-22 - 15:07:17


- Då har man vatt ute & övningskört! Det gick megarba, inte ett enda kärringstopp. Im proud.
Nu ska jag packa väskan sedan blir det Malmö!

I'll keep you locked in my head until we meet again...

2010-10-21 - 18:22:09


- Hej mina älsklingar! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det nästan perfekt förutom att jag är sjuk. Är så sjukt glad idag att ingen kan förstöra mitt humör. Vill ni veta varför jag är glad? Ja självklart vill ni det!
Ska jag säga varför jag är glad? Ja självklart ska jag det. Jag är glad pga ett prev jag fick hem idag. Mer än så säger jag inte, går runt med brevjävlet hela tiden & läser det om&om igen. Visst blev ni nyfikna nu? Ja lite blev ni, erkänn bara mina fågelungar.

Vad har jag gjort idag då? Vaknade upp hos Nadja vid 11tiden, gick ut en runda. Sen fick jag ha Savannah för mig själv en stund, lekte ihjäl henne haha så hon & jag deckade i min säng. Sen hämtade Nadja henne
(hon hade fixat naglarna & vagnen fick ej plats i dörren till huset & Savannah
sov i vagnen så jag kidnappa henne hem till mig - ville ej väcka henne)

Lång förklaring

Sen var jag med Arta en stund, beställde pizza & hade det mys. & nu ska jag ta & svara på mitt fina brev. & efter det ska jag ut & övningsköra hoppas jag på. Puss på er mina fina!

 

I'll keep you locked in my head
Until we meet again
Until we
Until we meet again
And I won't forget you my friend
What happened...

snow

2010-10-20 - 20:16:23


- And I said: let there be snow!

Drömtydningar

2010-10-20 - 14:14:13


- Godmorgon! Vaknade upp för en timme sen. Jag sover alltid så himla länge när jag är sjuk. Sen får jag ångest över att jag typ "sovit bort" hela dan, fast jag inte har det. Jag har rätt till att sova hur mkt jag vill då jag är sjuk fast jag hatar sova för länge för det känns som man har missat något. Kanske sov jag länge idag också pga jag drömde om min morfar, älskar när du hälsar på mig i drömmarna.

Ajja vad händer idag då? Jag har inga planer, lite tråkigt men nu när jag kollar ut är jag glad över att jag inte har några planer. Det e regnar ju! Hoppas snön kommer snart, eh vilket den inte gör men man kan ju alltid hoppas för jag pallar inte regn. Hellre fin vit tjoooock snö än regnjävel.

Nu ska jag ner & värma maten mamma gjort & sedan lägga mig i badet med skön musik.

Förresten hade så sjuk dröm inatt, drömde att jag klättrade upp för vårt hus i Polen men det var inte alls högt
(det är högt i verkligheten) & nere på parkeringen satt en muslimsk flicka, med slöja inlåst i en bil. & vet ni vad jag gjorde mot henne innan jag skulle in genom fönstret? The lick sign hahaha ni vet med fingarna, slicka hmm hmm ja jag tror ni fattar. Wtf ?! & hon började skratta haha. Jag ville få henne glad. & anledningen till varför jag klättrade upp mot fönstret var för att skrämma mamma & mormor som var i köket? Sen helt plötsligt kommer min morfar in, snacka om glädje! & så sa han "passa på att prata med mig nu innan jag försvinner igen", jag tror faktiskt på fullaste allvar att han fanns där, på riktigt i min dröm. & han sa så för att jag skulle vakna upp & inte kunna prata med han på ett tag.


Så jag gick in på drömtydningar för att se vad det menades med detta & såhär stog det på de flesta sidor:


Släkting att se, gamla minnen väcks till liv.

Släkting att tala med, försoning av en ovän.
Tala med en avliden: vändpunkt till bättre levnadsförhållanden.
FLICKA, se: du kommer i trevligt sällskap.


Sedan drömde jag om att jag skulle köpa röda gardiner & röda örngott elr vad det heter, de där överkastet till kudden & röda lakan, jag skulle iafl ha något rött av det , wtf kom det ifrån?

Rött: din vän älskar dig och längtar efter dig.
LAKAN, se: du längtar efter ömhet.


haha fan vad jag älskar drömtydningar det är så sjukt & så spännande att läsa om.



bild: från i sommras, hade somnat hos Kätz.

Spåkulan

2010-10-20 - 00:26:26


I have a baby, a little white baby

2010-10-19 - 23:33:57


- Som ni kanske redan vet så är min katt min bebis, hon följer med mig överallt i huset & är en lite mini dagga. Äter jag popcorn ska hon ha, äter jag chips vill hon ha. Äter jag glass stoppar hon ner huvet i min skål & så e det hennes glass helt plötsligt. & nu har hon snott min nässprey också :/

badar jag är hon där: här väntar hon på att jag ska hoppa i iafl


sitter jag på toa, gissa vem som är där?:

men gör jag nr2 så vågar hon inte titta, mina miner dödar då....


sover jag så ligger hon brevid:


What's my name

2010-10-19 - 19:38:54


fuck you

2010-10-19 - 18:29:26


Wise Words 22.

2010-10-19 - 18:24:57


If he's dumb enough to walk away, Be smart enough to let him go.


Chokladtest

2010-10-19 - 16:03:04


- Satt & kollade på top model & så blev det reklam, men en bra reklam. Något om ett choklad test på marabous hemsida, så jag gick in & gjorde det testet "vilken chokladprofil är du" what tha fuck ? haha det stämde ändå till en del

 


Sexion d'Assaout - Désolé

2010-10-19 - 14:02:38


Dj Yoda

2010-10-19 - 13:20:57


- Jaha då var det tillbaka till att knarka nässpray då. Sjukt jobbigt, men det finns inget mer jag hatar än en täppt näsa. Speciellt när man ska sova fyfan vad det går en på nerverna då.

Vet ni? Jag har drömt flera gånger om att jag verkligen vatt Dj, har stått på olika klubbar & spelat & fyfan vilken känsla det gav i drömmen. Jag tror faktiskt jag hade vatt grymmast av alla om jag ens kunnat mixa, men det är bara att lära sig, drf jag kallas för Dj Yoda ju haha det hade tom blivit mitt namn. Jag vill testa mixa nån låt bara för skojjs skull o se om det blir något bra av det eller inte. Behöver bara hitta nåt free music program på internet jag kan ladda ner, sen hmm va behöver man mer? Ingen anning men får väl läsa vidare om det, kanske behöver nåt piano inkopplat till datan? Elr vafan ska jag ha piano för :S lät rimligt. Men men, skadar ju inte att testa. Hoppas jag hittar nåt roligt program bara. Puss

Kattis misslyckade bild, kolla ansiktet sticker ju ut ur huvudet hahaha

min bild var grymmare erkänn?

hahaha dödlig! (jag gjorde den på paint!!!)

So hot

2010-10-19 - 00:36:44


Spåkulan

2010-10-19 - 00:35:21


100 frågor 100 frågor ...... 100 frågor

2010-10-19 - 00:19:15


100 frågor


01. Namn?
Dagmara Klaudia
02. Exakt ålder? 19 eeeeååår
03. Vart bor du? Forslov jo fakh
04. Bor tillsammans med? mami & diamond
05. Husdjur? min bebis kise
06. Färg på ditt hus? typ orange tegel?
07. När är du född? 2a Sep 1991
08. Klass? Hp07
09. Vilket år tar du studenten? Tog den nu i år - 11juni 2010
10. Något jobb? Soon my ladies, soon.
11. När gick du upp i morse? typ 10-11 tror jag. TIDIGT!
12. När ska du sova ikväll? snart, är helt jävla seg
13. Duschat idag? duschade typ för 3 veckor sen..
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? kanshä ;) vem vet? Inte jag.
16. Vad har du ätit idag? lasagne, spagetti&köttfärssås, ost?! eh... & goooodis
17. Dagens klädsel? svarta tights & en vitrandig tunika
18. Dagens smink? Mascara, eyeliner (har aldrig de typ?) & puder
19. Dagens sötnos? min hemliga man.
20. Dagens roligaste? ett psyko som jag satt mitt emot på tåget

SOCIALT
21. Har du några vänner?
inga alls, im'a loner.
22. Hur många har du pussat i ditt liv? Inte många, kan räkna dom iafl ;)
23. Vem kramade du senast? min katt
24. hur många har du haft sex med? typ 1000 st? ingen anning faktiskt...................................
25. Hur många har varit otrogna med dig? 1 fitta.
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? a little friend
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? DET ÄR PRIVAT! VILL DU HA STRYK ELR. hora.

FAVORIT
31. Film? En djävulsk romans
32. Låt? Mario - Let me love you är en favorit sen finns det tusen andra typ
33. Mat? Mammas! & mormors
34. Dryck? DR. FUCKING PEPPER
35. Färg? oj, det va svårt. Men naturfärger tkr jag om
37. Stad? I sverige? Då måste jag nog säga Malmö faktiskt
38. Land? Polen din subba
39. Ämne i skolan? ha ha ha ...
40. Kyssare? I wont tell you

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? en babbe.
42. Personen du kysste? en babbejävel
43. Gången du spydde? ouh ja vetifan, måste vatt nångång då jag var packad. Spyr alltid innan jag ska gå & lägga mig då, vare sig jag vill elr inte. För då vaknar jag aldrig upp bakis. Skitkonstigt jag vet.
44. Gången du grät? hmm, kommer jag faktiskt inte ihåg.. 27e september tror jag, skulle tända ljus för morfars skull. Vi polska katoliker gör så, att på begravningsdatumet som nu i detta fall är 27e så tänder vi ett ljus för personens skull.
45. Pizzan du åt? pam pizza - röd
46. Gången du var i Göteborg? kommer ej ihåg men inte så jätte längesen, var med skolan & kollade på Opera.
47. Gången du var i Stockholm? tror det var i vintras?
48. Gången du var aspackad? haha oh damn, förra helgen elr förrförra?
49. Gången du var hög? hahhaha jag gillar dig!
50. Personen som såg dig gråta? kommer jag inte ihåg, längesen jag grät framför någon.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? både & , skiter i vad du säger. Vad ska du göra nu va va va?! jag valde båda?! men kom dåååa!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? beros nog på humöret faktiskt :)
54. Tvspel eller datorspel? hmm, tvspel måste jag nog säga. Ja tvspel utan tvekan.
55. Singel eller upptagen? dont give a shit.
56. Strula eller ha sex? bajsa
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? vad fan är helgon för nåt? Ska fixa sen ragga.
58. Ragga eller bli uppraggad? raggar aldrig & skiter fullständigt i när någon raggar på mig
59. Big Brother eller Paradise Hotel? little sister
60. Har du svart hår eller blont? finns något som heter brunt också ditt fuckface!
61. Har du blåa ögon eller bruna? blåa
62. Choklad eller lakrits? chokolattää
63. Göteborg eller Stockholm? oh shet, hade inte velat bo i sthlm. Det är för stort o stressigt, gbg är inte jag. Så inget
64. Högerhänt eller vänsterhänt? im a vänstiri
65. Coca cola eller fanta? dr. pepper har jag ju sagt din prosti.
66. Pizza eller kebab? polska piroger.
67. Randigt eller prickigt? Prickigt e nice men randigt e nicigare
68. Älska eller älskas? Im a lover
69. Leva eller dö? Why am I dying to live, If i'm just living to die?



ANTAL:
70. Personer du älskar? min familj, & some friends.
71. Personer du hatar? finns ett par jag ogillar, men ingen jag hatar
72. Pojk-/flickvänner du haft? 4 st :) 
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? hej jag är fjortis, har tieeep hånglat med hela discot tieep.
74. Glassar du ätit på en dag? poh fan ett helt paket
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? inga tror jag fan? hahaha
76. Gånger du haft minnesluckor? wow, ett antal gånger
77. Gånger du varit hög? men sluta fråga om jag vatt hög
78. Personer du saknar just nu? min morfar <3 , Philip - kom hem! & min hund, ja jag tar det som en person.
79. Gånger ditt hjärta brustit rejält? 2.

VEM:
80. Vill du kyssa nu?
ingen
81. Ska du träffa imorgon? Nadja tror jag
82. Sjöng du senast för? me myself and I
83. Hade du senast en msn-konversation med? Philip
84. Spelade du tvspel med senast? Azem, Denis & Arton.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ahahaha gå & fucking häng dig själv
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? dig, ja just dig!
87. Förtjänar att dö? pedofiler & djurplågare
88. Är söt? min telefon är en söt liten jävel
89. Vill du sova själv i natt? den enda som får ligga i min säng är Xperia. Ingn annan

VAD:
90. Gör dig glad? Mamma, pappa. Mina kompisar, bow wow & min katt, min älskade lilla katt
91. Gör dig ledsen? när någon nära sviker en. Lögner, när jag ser en hemlös
92. Vill du helst göra nu? haha it's a secret
93. Önskar du att du slapp göra? ehm, ja vetifan?
94. Vill du ha nu? en huvudvärkstablett men orkar ej resa på mitt feta arsle o hämta en
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? en hund
96. Längtar du till? värme!
97. Tycker du om dina betyg? har inga betyg =)
98. Ångrar du i ditt liv? finns en del saker jag ångrar
99. Är det bästa som hänt dig? finns nog inget bra svar på den frågan
100. Hur mycket är klockan? 00.15


I just wanna say thank you

2010-10-18 - 23:37:05


- Vatt på äääventyr med mig själv hela dagen & är jävligt trött nu ska ni veta. Men men det var so worth it att gå upp tidigt för. Annars då, inte mycket som har hänt. Mamma har hittat lägenhet i Ängelholm vid Nya Torg but I dont like it so much faktiskt, fast vi kanske inte får den vem vet? & ja vet ni? Jag har äntligen fått hem mitt pass, fatta lycka. & så har jag blivit förkyld... IGEN! Höll mig frisk i två veckor, två bögiga snorveckor & nu så kommer jag få knarka nässpray igen känner jag. Inte skönt alls men men så kan det gå.

Fan haha har verkligen inget att skriva om, elr jo det har jag ju. Men det är mycket hemliga saker drf bloggen blivit lite tråkig på sistone, man kan ju inte berätta allt heller.

Hittade en sån där fråga - svar igen. 100 st frågor. Dom ska jag svara nu på bara för er skull så ni har något att läsa här iafl :) . Hoppas ni haft en bra dag <3 tack för att ni läser!

här får ni en bild på mig som "young" haha typ 15 år?


Spåkulan

2010-10-18 - 11:04:46


this is malmö bitch

2010-10-18 - 01:11:30


Spåkulan

2010-10-17 - 22:13:14


Who knew? ...

2010-10-17 - 21:44:56


- Jag har så sjukt tråkigt, hittar såna här roliga frågor överallt nu känns det som. Då måste jag bara ta dom för jag vet att jag inte kommer hitta dom senare & dom e alltid bra att svara på när man har de helt tråkigt. Kanske lite roligt för er att läsa också? Går snabbt & ni får reda på en massa. Säger vi...


KLÄDSEL
Vad har du på dig idag:
gråa mjukis & en röd t-shirt
Vad använder du just nu för skor: conve elr mina bruna stövlar
Favoritfärg på kläder: militärgrön, brun, svart. Det är olika



SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng:
oj jävlar, sålänge sen nån sov här så jag kommer inte ihåg faktiskt
Du pratade med: mami
Du delade en drink med: Nathi, Erica & Madde (om jag minns de två sista namnen rätt)
Du gick på bio med: MY FATHER
Du gick på stan med: känns som jag redan svarat på de här frågorna, kattis tror jag?
Skällde på dig: ingen skäller på mig, fattar ni!? :@



SENASTE
Låt du hörde:
P!nk - Who knew
Film du såg: Scarface
Mat du åt: bröd. En torr jävla brödskiva jag hitta under sängen :(
Kram: Diamond
Puss: hihihihihhi I CANT TELL YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Fest: vetifan, förra veckan va jag ute väl? Elr... dåligt minne
Känslan: happy
Ilska: humm, igår tror jag haha
Resa: Polen i sommras
Glädje: today
Dröm: vetifan, inatt drömde jag iafl inget tror jag
Boken du läste: kommer ej ihåg :(
Personen du träffade: Nadja and two other bitches
Personen du pratade i telefon med: fan vad intresserad du är vem jag pratar med?! skrivit det tusen gånger
Personen du fick sms av: kkkkkkkkkkk...
Saken du köpte: saken? cigg nog




OM DIG
Namn:
Dagga - Dagmara Klaudia
Ålder: 19 fakäään yääärs
Längd: 1.66 typ?
Vikt: 55ton
Civilstatus: all the single ladies now put ya hands up
Smeknamn: Dagga, däg, dagg, cic, dawg. Oj ja det finns tusen
Syskon: zerooo
Sysselsättning: supa mig full & ta en promenad i skogen
Bra egenskaper: bra lyssnare, skrattar ofta, snäll (mot de som är mot mig) & ja, jag vetifan
Dåliga egenskaper: jag får damp snabbt, bryr mig för mkt om människor ja känner, orka svara mer ;D
Hårfärg: brown
Ögonfärg: bluuuh
Skostorlek: 37/38


questiooonsss

2010-10-17 - 20:59:32


Namn: Dagmara Klaudia, but call me Dagga
Piercingar: naveln, tungan sen 6 i öronen
Tatueringar: en, men de kmr fler
Längd: 166
Skostorlek: 37/38

Hårfärg: brunett
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: jaa!
Tänker du på att ta självmord: JA, DJ SPIN THAT SHIT!

Dricker du alkohol: yes my dear
Röker du
:  ibland
Vilket shampoo använder du
: Lanzá
Vilken parfym använder du
: D&G nr 3, Beyonce - Heat & Tiara
Vad är du rädd för
: the dark, spindlar, maskar & mögel.
Gillar du att tvätta: måste man så måste man
Gillar du Berg-och-Dalbana
: yiiah

 


Senaste:
Film du hyrde: oj, ehm typ nån film om kidnappning av tjejer sen sålde kidnapparna dom till Japan typ elr nåt
Film du köpte: kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: Eminem - Not afraid
Personen du ringde: moder
Tv program du tittade på: Secret nånting Aspen
Personen du tänkte på: none of your business


ANTAL..
Gånger du varit kär: hmm, 3 kanske elr mer? Vet inte faktiskt, visste ju inte precis vad kär var när man va 14
Gånger ditt hjärta brustit: 2 av kärlek iafl
Hjärtan brustit på grund av dig: don't care faktiskt, såfall har dom förtjänat det
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 3 gånger fast mitt namn har inte vatt med men de har skrivits om mig... Wanted!
Ärr du har på kroppen: vetifan, inte så många tror jag


SENASTE..

Personen du fick mail av: vetifan
Personen du fick brev av: Nilu, elr ja brev o brev, vykort haha
Personen du fick sms av: K.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Studenten typ?
Saken du köpte: cigg
Vad har du gjort idag: sovit!
Var det kul: som fan
Hur tidigt stiger du upp: väldigt olika
Gillar du att slåss: nej förfan, e inget barn.
Vad ska du göra idag: Kolla tv, softa
Är du seriös: mja, kan om jag vill
Vad är du allergisk mot: inget vad jag vet
Var har du ont: ingenstans nu iafl =)
Använder du hårspray: hell to the no

17 oktober - Grattis

2010-10-17 - 20:30:33


- Jaha då var helgen slut! Skön som fan har den vatt iafl, mi likey! & idag har man typ sovit hela dagen, så jävla skönt. Det enda jag gjort idag är, gått hem från nadja, ätit upp kylskåpet. Deckat, vaknat badat & nu sitter jag här. Snacka om död dag men såna behövs ibland faktiskt. Måste verkligen komma på något kulit att skriva om men min hjärna är tom just nu. Men ni får ett till par frågor av mig som ni kan läsa igenom =) det är nåt iafl.
Hoppas ni haft en bra helg <3



ps: Grattis på 20årsdagen Nadja <3

"21" questions

2010-10-16 - 23:16:22


1. Är du singel nu? - yes I am
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta?  - långa?
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja om jag hittar killen som passar mig
4. När hade du sex senast? - när hade du det?
5. Har du kört oskyddat sex? - har du?
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - njaee, nte riktigt
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - aa
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - när man var mindre ja
10. Haft sex på fyllan? - have you ?
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det?  - nej nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja det har jag
13. Sparat något från ett gammalt förhållande?- ja ett armband jag fick när jag var typ 15 haha men det mesta har jag slängt, vill inte ha kvar skit från skit ;)
14. Somnat gråtande pga kärleken?  - ja det har hänt
15. Varit på en blind date?- oh hell no
16. Varit otrogen?  - haha jag heter inte ***** , nej men fan heller
17. Ångrade du dig? - har inte vatt det ju?
18. Har du lätt att bli kär?  - ja som fan! nej föriiiihelvede
19. Har du någonsin varit kär?  - japps
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig?  - haha fan e det för fråga? Killar ljuger.

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?  - ja, yasmina! mitt finaste hjärta <3
2. Är du ofta med dina vänner? - ja så ofta jag kan & dom kan
3. Vad brukar ni hitta på?  - supa ihjäl oss, ta en holk, gå ut visa röven på gatan. Nej men vi snackar shiiiiiiit ofc, skvallrar om de vi hört haha ehm ? Fikar, ja såna böggrejer
4. Bästa minnet med nån vän? - oj oj det är allt för många
5. Säg namnen på någon riktigt bra vän?  Yasmina <3
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - alltid <3
7. Har du hatat din bästa vän? - aldrig & vad som än händer, kan jag inte hata henne
8. Litar du på din bästa vän? - ja and her only <3
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig?  - ja
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta?  - ja det med
12. Vart bor din bästa vän? - it's a secret
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - ja om allt&alla, nej fan men de kan väl hända? Vem gör inte...
14. Har du ljugit för någon kompis någongång?  - Ja, jag har dratt en vit lögn nångång
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? - kanshääää dom char!
16. Ljuger du för dina vänner ofta? - nej för fan
17. Vilken kompis var du senast med? - Nadja
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? - Alltid.

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? haha de vill du gärna veta ha ;)
2. Sov med dig i samma säng? - Nadja
3. Du delade ett riktigt skratt med? - Nadja
4. Du gick på bio med? - Pappa & kusinerna
5. Du höll i handen? - vetifan
6. Du gick på stan med? - Kattis
7. Du delade en pizza med? - Shpetim
8. Du ringde?  - mamma
9. Skickade ett sms till dig? - Nadja
10. Du kramade?  - Nadja
11. Gjorde dig lite besviken?  - Behöver vi inte ta här
12. Gjorde dig mycket besviken? Behöver vi fortf inte ta här
13. Du skrev med på msn?  - Teuta
14. Du snackade skit om? - mitt ex
15. Du åkte bil med? - K.
16. Gav dig en komplimang? - Teuta faktiskt haha
17. Du kollade på film med?  - Kattis tror jag? Dåligt minne...
18. Du åt med på resturang?  - Ehm nigga say what? Haha ne ja vetifan
19. Betalade något åt dig?  - Min kääära moder
20. Grät inför dig? - det kommer jag inte ihåg faktiskt, nån bög väl


from Miami to Ibiza

2010-10-16 - 22:56:15


- Vet att jag vatt tråkig med att uppdatera men har inget som helst att skriva om idag, så jag ger er en skön låt som förlåt:

Killuminati

2010-10-16 - 16:42:41


joy

2010-10-15 - 17:37:08


- Guess what?
I got the job! snacka om glädje. Kommer va borta från den hära hålan 5dagar i veckan & det känns så jävla skönt. Ville bara berätta det för er mina vänner. Annars så hade det inte hänt så mkt mer än det idag, vatt ute en liten runda med Arta & nu ska jag ta & tvätta mitt hår. Det är helt trassligt, sov med totte inatt. Not good not good.

pusspuss

nattliv

2010-10-14 - 15:03:49


- Jag har återgått till nattlivet, sova på dagarna & vara uppe sent på nätterna & jag hatar det. Vaknade halv 1 idag? Palla, hur ska jag klara att vakna imorn för att gå på möte ang workiwork. Ajja de ska nog gå bra.
& snart ska jag nog in till stan med Nadja tror jag, ifall hon ej deckat elr nåt som hon har en tendens till att göra haha. Men nu har jag inte tid till att sitta här, måste äta något. Ej ätit på hela dagen. Bara för det ska jag inte äta alls....

försökte ta en outfitbild med camen, inte det lättaste jag gjort precis.

ser ut som jag inte har nåt ansikte typ.

Amazing

2010-10-13 - 21:40:44


With you I'm feeling alive ...


Why you're lookin' like that

I'm burning like fire
I wanna be higher
Just let me know
Why you're lookin' like that
You're driving me crazy
You're lookin' amazïng

 

Grattis mitt älskade hjärta!

2010-10-13 - 17:48:20


- Har bara en sak att blogga om idag & det är till min älskade Yasmina som fyller 18 år!

Ett stort grattis till dig mitt hjärta <3 önskar dig allt det bästa en människa kan få.
Önskar dig all lycka & glädje, kärlek & hälsa & en underbart bra dag.
När du tänker tillbaks på denna dagen ska du ha ett stort leende på dina läppar,
för 18 blir man bara en gång i livet.
Grattis än en gång, önskar jag vorde där med dig min syster <3

Du är allt, glöm aldrig ...


















fairytale

2010-10-13 - 17:07:28


Today is a happy day

2010-10-12 - 13:43:16


- YES YES YES !!!! fick ett samtal angående work today! Fatta lycka jag känner just nu. Det enda negativa är att det ligger i hyllinge & att jag får pendla en jävla massa & vet inte vart man ska stanna med bussen för att komma till Familia o allt de där. Men det löser sig, de göööör det alltid! Härligt, hoppas jag får platsen bara. Börjar tröttna på att sitta hemma & bara softa även om det är rätt skönt. Nej nu ska jag hoppa ner i badkaret & dränka mig, ska iväg snart troooor jag, om det blir av... Heh.

Puss på er mina vackra <3

(övergammal bild)

I miss my dawgs

2010-10-12 - 00:36:35


The Hitler hahaha

2010-10-11 - 22:08:20


wish you never ever met her at all!

2010-10-11 - 17:39:44


Maneater, make you work hard
Make you spend hard
Make you want all, of her love
She's a maneater
make you buy cars
make you cut cards
make you fall, real hard in love
She's a Maneater, make you work hard
Make you spend hard
Make you want all, of her love
She's a maneater
make you buy cars
make you cut cards
Wish you never ever met her at all!

locked up

2010-10-11 - 15:14:19


Boy I know a place you never wanna leave...

2010-10-11 - 01:31:37


... Only in your dreams it's reality ;)

Sweet dreams

2010-10-11 - 01:09:29


- Vet ni? Jag är överstolt över min bloggdesign just nu! Jag älskar den, va så sjukt jävla trött på den gråa designen. Så död & tråkig. Men det var inte det jag tänkte säga, tänkte bara slänga in ett litet godnatt till er.

eat my shorts fuckfaces

2010-10-10 - 21:05:04


- HAH! ät mitt bajs era fittungar, behövde bara Nilles hjälp med bloggen & min egna. Så ni kan draaaaa åt fanders vettja. Ne skojjar, men ni e äckliga som snålar med kommentarerna. Det passar att gå in här varje dag. Men behöver man er böghjälp så nej då är käften stängd. Stick & brinn :)

Tänkte visa er hur mkt vatten det var i badkaret innan ba så random

 

& så har man fått spotify också, lite efter är jag men who cares! Tack min älskade nilluushä <3

ne nu tänker jag inte sitta här & blogga längre, är så sjukt glad att den är fixad iafl. Nu ska jag ut en sväng ;)

hjälp mig någon??

2010-10-10 - 19:54:16


- Aso what tha fuck!? , jag gjorde om hela bloggen. Den blev skitsnygg & allt men så när ja sparar det så ser det helt fucked up ut, min header är borta & bakgrunden är densamma fast fulare tom. Men nu ska jag komma till det konstigaste av allt.

Går jag in på Mozilla kuk firefox så ser min blogg ut såhär:

 

Men går jag in på internet explorer så ser min blogg ut såhär:

 

Så nu är min fråga till er  ( vet att ni inte kommer svara ) för ni kommenterar aldrig, snåla jävlar.

Men jag försöker ändå, hur ser min blogg ut på eran dator?

Som bild nr1. Eller som bild nr2 ??

 

MEN så på internet explorer så syns inte mina youtube klipp mer, vafan är detta!? jag får spel

HORA!

2010-10-10 - 19:34:51


- FITTBLOGGGGGGGGG

översvämning

2010-10-10 - 17:25:48


- Kom nyss hem efter en liten runda med Nadja & Savannah, så fuckin' go den ungen är! Äta upp henne aso.
Nu har jag tänkt lägga mig i badet & softa med skön musik en liten stund. Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske se nån bra film elr va med någon rolig? Who knows.. I don't.

Det va nära att badkaret svämmade över haha fyfan, lägger jag mig i det nu kommer det bli översvämning i badrummet. Men vet ni vad? Jag tänker lägga mig där ndå ba för att testa haha. Skitkul?... Liv jag har då.
& efter badet ska jag leta efter någon fin bloggdesign. För har börjat tröttna på min lite smått. Haft den nu i åratal känns det som.

you're amazing

2010-10-10 - 15:55:03


like a boy

2010-10-10 - 15:13:22


- Då blev det "utgång" igår igen, elr ja utgång & utgång men stack till Shpetim som höll fest i en lokal. Riktigt roligt var det där, men hade inte skadat om det var mer tjejer där, det var jag & en till. Men hon räknas inte eftersom hon var där med sin kille. Haha men ja räknas inte in som tjej i den gruppen iafl, im one of the guys, look like one and act like one hahaha ye right. Sen drog alla vidare till Top Spin & ja jag har otur, (har fortf inte fått mitt pass/leg) så jag drog vidare, elr ja rättare sagt hemåt. Snodde en bil & körde till Nadja där jag sedan deckade från ingenstans. Me likeey.

& idag har inte hänt så mycket alls faktiskt, vaknade upp på soffan med nadja brevi liggandes i den andra. Det första jag fick fram va wtf har jag sovit här?? Sen dogde vi lite & satte på tvn, kollade på nån sjuk dokumentär om några jävla psyko sekter som hade sex med mindreåriga & gifte sig med sina kusiner, nefyfan va skabbigt!
& nu sitter jag här & pelar på mina öron. Har sjukt ont i dom för ja sovde (sov- tkr om o skriva fel.) med örhängen :( aj aj ..


i'm a ghost .. Not a nun

Only girl

2010-10-09 - 18:26:46


Spåkulan

2010-10-09 - 15:46:02


back on track

2010-10-09 - 15:43:19


- Det blev utgång igår iallafall. Först förfest hemma hos Nathi sedan vidare ner till stan. Ja drack o drack o drack men det verkar ej hända något? Har jag blivit för van vid sprit haha? Jävligt konstigt iafl.
Ja vad ska man säga om igår? Det var helt okey, var inte speciellt taggad haha sån stel bajskorv typ.
Har iafl en människa att tacka lite extra för igår & det är Hulu the hulk aka my saviour. Utan honom hade jag inte kommit in någonstans haha mitt pass är fortf i Malmö för att få svenska papper, import I know.

Vaknade hel sent idag, halv tre förfan & fattade ingenting. Festade inte ens hårt igår & ändå sov jag som en ehm ja jag vet inte vad. Nej nu ska jag bada sen ska jag kaansske in till Ängelholm för en liten fest med vännerna.

Nunnan is back on track!

hmmprh

2010-10-08 - 17:52:51


- Ska man ut idag eller inte?

Spåkulan

2010-10-08 - 15:24:13


hade inte bakat vanliga kakor iafl ha ha ha ;D

Keep forgetting to forget you

2010-10-08 - 15:01:50


Im going crazy!

2010-10-08 - 14:32:41


- Inatt måste jag sova hemma aso, igår kväll stack jag hem till Nadja, hade askul där sen vågade jag ej gå hem haha. Förslöv e fett creepy så jag deckade hos henne.
Vaknade svintidigt idag & lekte med Savannah, världens finaste tjej. Sen skulle Nadja leka nyttig & dra o träna & jag va tvungen o dra hem & hålla ett öga på katten.

Fredag idag & jag har fortfarande inte fått mitt pass (skickat in det för att få svenska papper) & det betyder att jag inte kan gå ut ännu en helg. Fattar ni hur tråkigt det är? Fast har ju blivit bjuden till tjejkväll hemma hos Nathi men jag vet vad det betyder haha, det betyder utgång senare! fan fan fan. Im going crazy!

den här minen körde hon med hela morgonen, snacka om damp ja fick & klämde hennes goa huve

& pussa hennes fina ansikte

<3

Usher - You'll be in my heart

2010-10-07 - 21:11:50


The fourth kind

2010-10-07 - 21:06:35


- Dåligt med uppdatering men har haft fullt ooopp vettni! Förrigår stack jag ju till Shpeetimah! Han lagade lite mat duktig som han är (la pizza i ugnen), friterade pommes & gjorde saaauussse till det. Fett gott & vi vräkte som horor typ. Efter maten kollade vi på en riktigt bra film, kommer inte ihåg vad den heter men fyfan vad fin den filmen var, & sedan såg vi på Freddy Kreuger - A nightmare on Elm street & helvete säger jag bara! Ni måste se den. Efter filmerna gick vi ut en liten runda sen mötte jag upp Kattis & vi drog hem till henne.



Senare mot kvällen (elr igår- dåligt minne *stack ju till Äholm i förrgår*) stack vi till Top Spin, Jag, Kattis, Amanda, hennes kille & Kattis bror. Hade askul där, drack lite, körde mot varandra i bilspel ( kom sist varje gång .. ), sköt på massa zombies. Ja en massa kul gjorde vi.
Efter vi var klara där stack jag, Kätz & Matte (midgets bror) hem & ja hade tvingat henne ladda ner  världens psyko film som Shpetim hade tipsat mig om. & OMG säger jag bara se den om ni verkligen vill förstöra ert psyke.
Kattis & jag pallade inte se mer än hälften av filmen så vi stängde av, matte vågade inte ens se den.
& så hände det en så sjuk sak, hahaha dör av flabb bara ja tänker på det. Exakt när vi stängt av filmen så öppnades dörren sakta, Kattis the eagle eye märker detta & backar bakåt sakta mot sängen samtidigt som hon säger OH SHIT oh shit, jag kollar på henne, kollar mot dörren sen får jag fram världens skrik, aldrig hört äckligare skrik. Matte vaknar & flyger åt helvete & bakom dörren hör vi ett sånt evil laugh. Det var hennes pappa som lekte med oss hahahaha dödande va det.

Ajja hmm vad mer har vi gjort? Har lite dåligt minne ni vet men tror ni får nöja er med detta inlägget.
Nu ska jag ut en liten rondah! Puss på er.

ser helt gone ut ....


kisses don't lie

2010-10-05 - 13:06:36


- Hejhej mina snuskiga änglar, youre dirty... Ska in till Ängelholm snart & träffa strippan Shpetim.
Längesen jag såg min älskling, ska kolla på film & såna bögerier, & efter det ska jag maybe träffa midget.
Hoppas på det iafl HM. Sen får vi se vart dagen leder oss till. & vet ni vad? Min blogg har börjat bli lite torr igen på bilder så idag lovar jag faktiskt er att ta bilder. Om inte så får ni slå mig en gång var när ni ser mig, deal?
Kisses n' hugs


1-0

2010-10-04 - 21:59:09


- T
ill Eminem <3

 

hahaha som han knäckte henne efter hennes låt obsessed (som hon sjunger för att dissa eminem)

YOU GO BOY !

 

pose for me

2010-10-03 - 01:06:48


- J
ävlen leker att han ska fota mig :O ?! så sitter han & filmar egentligen. Fatta taskigt men ni får se ändå, sen säger han att jag är tråkig & trycker upp mobilen i röven på mig. Hahaha ne skojja
Sen vet jag inte vilket språk han börjar prata när han säger jag ska blunda? hahaha chinesko?

 

youtube kvalité...

chocolate day

2010-10-03 - 01:02:09


- Sry för att jag ej bloggat för er bögmän idag, men har faktiskt inte haft tiiiiiiid for ärh! Vaknade upp idag med att det låg typ choklad i hela min säng. Ja jag äter i sömnen. Försökt att inte ha godis i rummet men vet ni vad jag gör då? Då går jag ner ist, tar ut de från skåpet, går upp, äter det & sedan lägger jag mig lycklig igen. Åt fan mer än en halv marabou igår natt märkte jag imorse :S wtf?? Normalt?!

Ajja mer än chokladeriet så åkte jag in till Ängelholm, tog en fika with somebody lr ja fika & fika en dricka, pallade ej äta något idag. Choklad där mer? Vad fan är det med mig och choklad idag? Efter jag vatt ute ett litet tag kom mamma & hennes crew & hämtade upp mig i Ängelholm. Vi drog till Skottorp. Gjorde inbrott där sen vidare & lämnade varorna i hemmeslöv lr hovshallar? ajja iafl där har vi vatt hela kvällen. Bakade, drack, gjorde charader & sånt kul. & vet ni vad? Mammas kompis bakade typ chokladkaka (choklad igen) & så erbjöd han sig sin chokladsmets skål ni vet, asstor. & det fula av allt är att jag åt upp allt.... Elr ja nästan allt.

Ne nu vill jag inte skriva mer, nu ska jag tvätta av mig sminket & decka i sängen. Härligt! Hoppas ni haft en trevlig lördag midgets. Sov så gott.

hund hund hund

2010-10-02 - 01:01:24


- Funderar starkt på om jag ska börja jogga igen, men pallar jag det? Jag vill helst börja simma. I love water! Men jag vill inte simma själv :/ så himla tråkigt? Tänk er åka buss ända härifrån till Ängelholm (typ 20min? lr mer) tror det är mer ... Ja tänk er sitta där så länge helt själv, fett tråkigt. Sedan gå ända till simhallen, själv. Ännu tråkigare. Sedan byta om, oke inte lika tråkigt. Men palla stå där själv & känna typ att alla nakna äcklar glor på en, även om de ej glor på en så känns det så. Hellre att jag har med mig en vän till offer som också ska känna sig uttittad mo ha ha.
Sen hoppa i vattnet & börja simma, helt själv. Inte för man pratar så hemskt mycket när man simmar men roligare ha nån vid sin sida som man kan spotta i huvet lite då&då på.

Nej nu ska jag sluta yra, men så hemskt är det nog inte att simma själv.. Who gives a fuck liksom, alltid sagt & kmr alltid säga: My, Myself and I som gäller.

& jogga har jag ingen lust för heller, elr gå kan man också göra för den delen men det e ju verkligen tråkigt, oke man har musik med sig självklart men njae.... Lite läskigt kanske gå/jogga i skogen med hög musik pumpandes ur hörlurarna, fast det är mitt på ljusa dan så vet man aldrig. Det en av anledningarna till varför jag vill ha en liten hundis, en siberian husky såklart är att har man en hund med sig var man än är känner man sig säker. Sån har jag alltid velat ha en husky. Men tänk er vad mysigt, bara du & din hund i flera timmar. Ni tänker säkert damn girl timmar men ja faktiskt. Jag hade kunnat va ute hela dagen bara jag hade haft en voffsing.

Nu kommer yrandet igen, ska ta & lägga mig i sängen med min kalla vattenflaska & halsa hela. GOTT!
Drf säger jag godnatt nu, hoppas ni festat sönder! & puss på er grottrövar (:

hey shorty

2010-10-01 - 21:04:43

- Ja det är danska men so what! Låten e fett bra

a big hug 4 U

2010-10-01 - 20:55:36


- Skitdålig uppdatering! I know and Im sorry. Skulle dra ut idag egentligen men vet ni vad? Har vant mig vid det här nunneriet så tror jag stannar hemma ikväll *again*. Nej men ja stannar inte hemma pga jag vill nunna mig utan för att jag helt enkelt är slut? Don't know why so don't ask. Tror det kan ha att göra med att jag typ försökt vända tillbaka på dygnet? & att jag nästan lyckats, vaknat typ tidigt två dagar nu & snacka om trött jag är! Me don't likey. Så japp jag är dödstrött & har fetaont i huvet, gillas inte mina vänner. GILLAS INTE! så Hulu the Hulk, blir nog ingen kram från min sida ikv :( hihi, men jag ger dig en fetekram här genom bloggen & hoppas på att du får en trevlig kväll & dra någon i nackhåret såhär i smyg & skratta mkt åt tjejer som inte kan gå i sina skor för min skull e du snäll haha!!

Har fan inget o skriva om :S ? fucked. Jag som vill ut :( men hur kul är det när man ej pallar? Oh & mina grabbar som ska ut idag, elr ja mina o mina men min lilla albanska hoe ska ju ut :/ without me! Hoppas han får det tråkigt mohaha.

Byebye

RSS 2.0