today's outfit

2011-08-31 - 23:33:25




jag är riktigt kär i henne

2011-08-31 - 23:31:52


- Helt onödigt inlägg det förra men skrev det bara så ni hade något att läsa om haha vad snäll man är då.
Sitter hemma hos Amanda & kollar på Sex and the City serien, man tröttnat aldrig på den, lika bra varje gång fast man kan ha sett ett avsnitt en miljon gånger. Iafl tillbaka till ämnet, vatt med Amanda hela dagen & haft det mys. Suttit & fikat & sedan gått runt på stan exakt innan de stängde, inte så smart så vi var tvugna att gå hem buuuhu men inte hade vi tråkigt för det. Plus det e inte så mysigt väder att va ute i. Regnar, sol, snöar & sedan kommer det en tornado från ingenstans.

Min fina Manduudis ♥





Haha sicken bild Amanda fånga på mig, kollar på henne som om jag är riktigt kär i henne




Living in a horrormovie

2011-08-31 - 23:16:52


 - Efter en heldag (igår) & mysig natt med älsk kommer man hem till en skräckfilm. Hela lägenheten är inplastad (målar om & tapetserar). Ser ut som man gått in en film typ, lite läskigt om natten kan det nog vara. Tur att jag bosätter mig hos min lilla bebis om nätterna.





minirunda på stan

2011-08-30 - 15:02:15


- Då har man nyss kommit hem från en minirunda på stan. Åt med modern min & hittade mig ett par nya jeans.
Sedan satt jag på bibblan en stund med Amanda & letade efter lite grejer & nu sitter jag här men inte länge till, för nu ska jag hoppa in i duschen & sedan vidare till mitt underbara hjaaarta.

idag

2011-08-29 - 13:10:46


- Mys hela dagen hos Amanda igår. Vad ska man hitta på idag?

No letting go, no holding back

2011-08-28 - 00:22:46


"No Letting Go"

[Verse 1]
Got somebody she's a beauty
Very special really and truly
Take good care of me like it's her duty
Want you right by my side night and day

[Chorus]
No lettting go No holding back
Because you are my lady
When I'm with you its all a that
Girl I, am so glad we've made it
No letting go No holding back
No holding Back no
When I'm with you it's all a that
All a that

[Verse 2]
They say good things must come to an end
But I'm optimistic about being your friend
Though I made you cry by my doings
With Keisha and Anisha but that
Was back then

[Chorus]
No lettting go No holding back
Because you are my lady
When I'm with you its all a that
Girl I, am so glad we've made it
No letting go No holding back
No holding Back no
When I'm with you it's all a that
All a that

[Bridge]
Really appreciate you loving me
After all that we've been thru
Really appreciate you loving me
All times,time

[Repeat Verse 1]
Got somebody she's a beauty
Very special really and truly
Take good care of me like it's her duty
Want you right by my side night and day

[Repeat Chorus Till Fade]
No lettting go No holding back
Because you are my lady
When I'm with you its all a that
Girl I, am so glad we've made it
No letting go No holding back
No holding Back no
When I'm with you it's all a that
All a that


- Ohh denna texten, den e så bra! Sitter här i min ensamhet (tyck lite synd om mig nu) eller ja ensam & ensam, vitaste av vitast är med mig också. Snart ska man hämta upp Amanda på tågstationen, sen ska vi dra vidare till henne & feta oss vilket vi alltid gör när vi umgås. Men innan det blir det ett litet stopp hos min underbara Hulu!



 

I'm sorry

2011-08-27 - 23:16:07


yesterday's outfit

2011-08-27 - 23:11:24


Ens mamma kan man aldrig tacka nog.

2011-08-27 - 23:05:31


- Hahaha min morsa som köper allt åt mig? Javisst min mamma köper fina saker till mig & jag kan aldrig ge henne tillräckligt tillbaka för det är ens mamma. Ens mamma kan man aldrig tacka nog, men jag köper & gör mycket för henne med. Så håll din fucking käft din helsingborgshora.

Igår stack jag & min älskade mamma ut & åt, sedan blev det en spontan utgång med Amanda & några till. & ja kvällen var väl helt okey, hade gärna velat gå ut & dansa idag men samtidigt så har jag ingen vidare lust till det faktiskt, får väl bli nästa helg för då fyller jag åååår hörrni! Men ja man får väl se vad man hittar på på födelsedan.

Most of women's problems begins with men...

2011-08-26 - 18:28:04


 

- Hahahaha så fuckin bra

The bongo song!

2011-08-26 - 17:20:26


- Fyfan vilket helvete jag & Amanda hade igår natt. Vi satt & pratade om gamla minnen, våra ekebotider, högstadiet, ja en massa roligt & gammal musik man satt & lyssnade på. & så fick vi just en speciell låt i huvet som vi kunde melodin på men inte vad den hette & vem som spela den. Så freakin' störigt! Så idag på morgonen krigade vi med låten igen, ringde runt & grejer & sjöng den i telefonen för folk haha ja vi e störda I know, men det e ju typ nåt av det värsta som finns när en låt fastnar i skallen & man vill höra på den men vet inte vad den heter. Så ja tillslut ringde jag mannen min & ja vad hände? Han & hans vänner listade ut vilken det var på 5minuter typ.
Räddaren i nöden är han ♥

Jaha vad har man annars gjort idag? Tagit det lugnt hos Amanda, vatt ute på stan med henne & checkat in lite saker. Har hittat världens finaste väska, oh jag är så himla kär i den ni fattar inte. Men damn, priset på den är fan som hyran på en lägenhet. Men fuck vad jag vill ha den, köp den till mig någon? Haha ne I buy my own shit.

frukost

2011-08-26 - 15:24:35


- Varför är frukost alltid godare hemma hos någon annan?

fuck off

2011-08-25 - 20:16:19


Hur fixar man detta?

2011-08-25 - 20:14:50


- Fan någon kod på min blogg har fuckats :S för man kan inte backa i musikarkivet eller videoarkivet, eller nån annan kategori. Hur fixar man detta?

snaaaart ere min tur

2011-08-25 - 19:33:55


- att fylla 20!



glad tjaj!

2011-08-25 - 19:30:16


- Asså fan vad gott redbull är, mhhhh yummy med en massa tjurpiss i. Vill du smaka Amanda? hahaha
Sitter här framför datorn & dricker en iskall redbull, så jävla gott! Var med Amanda tidigare idag, solade & åt god mat & nu ja nu sitter jag här som sagt.

Vet ni? Ni vet när man planerat något jätte länge som man ska göra, typ färga håret, köpa ett par nya skor, pierca sig, ja vad som helst detta är jätte töntigt tänkande egentligen men iafl, så kommer någon annan & hinner före. Visst fuckas det i ens huvud då? Eller i mitt gör det det. Man vet ju att personen inte vill härma en & det inte är menningen & att den inte visste, men detta var ju min plan - min idé. Jag blir iafl lite halvt irriterad när någon hinner före mig med nåt som jag planerat typ fan i över två år snart men har bara inte tatt tummen ur röven & gjort det. FUCK! Men men, snart e det min tur & göra mitt lilla konstverk. Vissa av er förstår vad jag skriver om & vissa inte, men när jag e klar. Ja fyfan då är jag en glad tjaj ska ni veta!

Längtar!

2011-08-23 - 22:57:32


Väla

2011-08-23 - 22:16:03


- & på väla hittade jag inte så jättemycket förutom massor av skor jag blev kär i. Dom hade typ bara killklackar eller vad det nu heter i den skobutiken, kärlek! Hittade lite underkläder, men det får ni tyvärr inte se hihi & en mysig tjocktröja & en vanlig tunika.





Så riktigt lila är den inte haha



Kanske inte världens bästa bilder men det får ni tåla, nu ska jag se finalen av Hells Kitchen
sedan blir det en snabb dusch & sen iväg till hjärtat mitt!
Puss&Kram

Tack mamma!

2011-08-23 - 22:09:17






Koftan fick jag för någon dag sen av mamma, fick även en blus men den ligger i tvätten
så ni får bild på den någon annan dag. & det nedan köpte hon till mig idag.



Jag idag

2011-08-23 - 21:53:16




inte fått sitta ner en endaste gång

2011-08-23 - 21:50:14


- Då har man myst ner sig i sängen med Hells Kitchen på tv & en påse med naturgodis bredvid sig. Vatt ute o gått hela dan, först på stan med modern min  & Amanda, sedan blev det Väla (shoppingcentrum) med Nadja så jag har inte fått sitta ner en endaste gång typ. Men kul har jag haft (:

världens finaste sms

2011-08-23 - 12:16:50


- Godmorgon! Eller ja morgon & morgon, vaknade för en halvtimme sen. Blev inget vakna tidigt för mig idag inte. Skulle gått på ett möte men fick ett sms om att det blev inställt. Så det blev nog inget vända på dygnet för mig idag, men nästan. Imorn kommer jag att vakna ännu tidigare. Som senast vaknade jag halv 4, hade vatt uppe med älsklingen hela natten haha snacka om att sova länge! Påtal om sms, så fick jag världens finaste sms igår natt som jag läste idag igen & de gjorde verkligen min morgon. Tack

Vad ska man göra idag då? Vädret är ju inte så tråkigt ser det ut som, men det kommer väl säkert ett par gråa moln snart. Först ska jag iafl vräka i mig lite mer frukost, trodde jag var mätt nyss men ikke! Hör allt min mage som skriker efter mer.










devil's child

2011-08-23 - 01:56:05


- F U C K ! Jag har vänt på dygnet & ska upp halv 9 på morgonen. Detta kommer bli sjukt jobbigt. Har nyss lagt på med Amanda, har ej träffat henne på hela dagen så vi hade mycket att prata om. & tänk det är bara efter en dag, tänk då när hon ska iväg på semester i 6veckor vad mycket vi kommer ha att ta igen när grisen kommer tillbaka.

Idag har man bara legat & degat med älsklingen min. Vaknade svinsent idag, not good at all. Men tur jag ska upp tidigt imorn för då har jag ju en chans att vända tillbaka på dygnet. Wohu happy me. Ska va en djävul & väcka babe då med haha. Ingen sömn för dig inte! Zkåja.

Ne nu äre nog läggdags för mig, hoppas jag somnar. Godnatt på er ♥

People change. Memories don't

2011-08-21 - 20:49:21


you're the greatest!

2011-08-21 - 20:46:52


- Shit vad jag glömmer bloggen! Eller mjaaa, glömmer & glömmer. Jag ignorerar nog den lite faktiskt om jag ska vara ärlig hihi. Igår hade man en helmysig dag med vattenscooter (inte för att jag körde, frös för mkt) & grill. & sedan gjorde man inte så mycket mer än sova i min älsklings famn. Sover som skönast med dig ♥
Hmm jaha & så missade man Dead by April igår som uppträdde i Malmö under festivalen, fast bra det kanske. Var helt slut igår så man hade nog inte orkat stå där bland folkmassan & trängas. Nejnej gårdagen var perfekt som den var. & idag är det en typisk slappesöndag där man bara ska gosa ner sig framför en film & ta det lugnt.

Så snart hoppas man på det, lite gos med älsk men först så blire duschen, har nyss kommer hem från en 20minutare solning & efter det blir det lite kvaaaalitets tid med min Amanda. Vad ska ni göra denna söndagskväll?

Och innan jag avslutar detta inlägg måste jag bara skryta lite om min fina prins som är typ världens bästa, går ner mitt i natten med en & gör pannkakor, bakar kakor & en massa. You're the greatest!

BÄST!

2011-08-19 - 19:55:34


- Då har man haft en mysig shopping dag med tjejerna. & innan det var det massa mys med min älskling.
Måste bara säga att jag har världens sötaste mamma! Tidigare idag när jag kom hem från babe så hade mamma hängt upp en kofta & en blus som jag kollade på igår. Så söt hon hade gått & köpt det till mig idag för hon såg jag tyckte om det, hur bäst är inte min moooder!? BÄST! Kan visa bilder för er imorn för just nu är jag lite stressad, ska hem till Nadja & ha det treeevligt vettni.
Dags att dra till bussen nu. Ha en underbar fredag alla.
Peeeace out

gammalt

2011-08-18 - 20:12:16


- & juste, inlägget med rubriken first time är typ någon månad gammalt & jag förstår verkligen inte varför den syns på senaste inlägg

Baby, what you waiting for?

2011-08-18 - 20:01:31



You know damn well you ain't a bad bitch. You just look bad, bitch.

2011-08-18 - 19:56:47


en dag

2011-08-18 - 19:54:18


- Faaaaaaan vad jag har tråkigt! Amanda nu får du fan ta & sluta jobba & Nadja får ta & snabba sig lite så jag kan få lite tid med mina tjaaajor. Klarar fan inte att va utan dom en dag, känns som man ska sprängas med allt man vill berätta till dom.

Sitter inne på facebook & kollar rundor, fan vad jag skrattar för mig själv. Pallar inte att folk har så mycket luft & tror så mycket om sig själva. & snackar om smink hit & dit när du själv har hela jävla kicks i ansiktet. Usch fy!

Apornas planet!

2011-08-18 - 14:58:54


- Fan vad sjukt folk det finns i Ängelholm. Mötte upp Amanda för en stund sedan (hon skulle handla & jag sola) så på vägen till solariumet såg vi två stycken killar utklädda till gorillor?! & dom gick där som ingenting typ, lite roligt var det allt. & så har man fått sig lite färg med, hatar att börja om från början med solningen, känns som att man aldrig kommer till "mål" eller hur man nu ska säga.
Jag är svinhungrig så nu blir det kaos i köket, ska fan äta allt som finns. Mhh vad gott!

bra start på veckan

2011-08-17 - 22:41:02


- HAAAJJEE!
Ska inte be om ursäkt för att jag inte har skrivit för har inte haft någon lust till att blogga & har inte haft så mycket att skriva heller för den delen så det hade bara blivit tråkigt att läsa om ingenting. Annars så har man haft en riktigt bra start på veckan & det är jag sååååååå glad över!! Vatt & bowlat, fikat & en massa kul.
Ja detta inlägget blev ju inte heller så jävla kul men nu vet ni iafl att jag lever. Hoppas det e fint med er.

First time

2011-08-17 - 22:26:00
- Jag e kär! I Emils iphone, ska sno den av honom. Sitter och bloggar från den just nu. Har nyss vatt och hyrt film och köpt världens största godispåse med mitt lilla hjärta, nu ska jag bara kolla klart på mitt älskade Jersey shore som jag typ sett ett miljontals gånger men inte är det mindre bra för det. Ne nu ska jag pussa på min älskling lite som surar över att jag e kär i hans fina iphone hihi.

Got 2 luv U

2011-08-16 - 18:42:34

 

I'm feeling lucky like a four leaf clover.

2011-08-16 - 15:37:48



The absence of you is killing me.

2011-08-13 - 16:31:38

I miss the days when life was simple.

2011-08-13 - 01:33:00


Man its easy to see you special to me

2011-08-12 - 14:55:30


 

" Boy I'll do anything to make you feel special
Man its easy to see you special to me
Whether we lovers or friends we'll always be
I want you to know, your specia
l "

Are you thinking like me of the laughing times?

2011-08-11 - 15:57:53


Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright, still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.


skönt att gå runt lite

2011-08-11 - 15:54:20


- Nyss kommit hem från en runda på stan. Min underbara mamma drog med mig ut, skönt att gå runt lite men känns så jävla tungt för varje steg jag tar. Kanske drar bort härifrån idag.
Varför skulle vi ens flytta hit?

A heart is not to play with, a heart is not a toy but if you want to break it then give it to a boy.

2011-08-11 - 13:21:20


- Skulle egentligen suttit på möte nu, men dom hade ändrat tid? Bra! Kände redan på bussen att jag inte skulle klara av & sitta där idag, nej inte idag... Så jag fick skjuts hem av vår snälla hmm ska man kalla det för mentor? Ja mentor låter bra. Så nu sitter jag här, ont i halsen, svullna ögon, ser ut som ett freakin monster.
Såg en likbil på vägen hem, & ja det e precis så jag känner mig som personen som låg där i. Livlös.
Just nu är jag fan livlös... Trodde jag skulle slippa sånt här vid den här tiden, att det skulle vara min tur att må bra & va glad. Men nej, Dagga är fortfarande fast i sin cirkel.

you make my heart skip a beat.

2011-08-11 - 11:26:28



- Haft en helvetes natt
& en helvetes morgon & jag kommer ha en helvetes dag.
Jag ger & ger men när ska jag få tillbaka? När ska jag få uppleva det dom kallar karma?
En gång var jag den du kalla karma... & jag vill ha det precis så, så som då.

Ni vet det där lilla känslan? Den man inte kan sätta fingret på? Ja ni vet "Den känslan"
Den finns inte med i alla stunder när man vant sig vid en person men den kommer i vissa tillfällen
& det är dom stunderna man ska ta vara på, för även om "Den" känslan försvinner ett litet tag så
kommer den alltid tillbaka. Som när man inte sett varandra på en vecka & när man väl ser personen så
hoppar ditt hjärta över ett slag, där är ett tecken på att känslan finns där, den där lilla gnistan.
Ja ni alla vet vad jag snackar om & de flesta har säkert upplevt det. Bara för att "It" inte alltid finns där varje sekund betyder det inte att det försvunnit helt. & alla är värda en andra chans, kom ihåg det mina fina läsare ♥

Försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.

2011-08-10 - 18:36:45

You're the best of the best, you're the greatest!

2011-08-10 - 18:22:28


- Då var man hemma igen, sitter här & lyssnar på Chris Brown ft Ester Dean - I love you.
Mötte upp David innan på stan & sen gick jag, Amanda, han & bebisen (Amanda e barnvakt idag) till Espresso House & tog oss en dricka o där satt vi ett tag & snacka lite skit.

Efter det gick vi vidare till Amanda, satte oss på hennes balkong, tog en cigg. Det blev lite gitarrspelande med & ja det va typ denna dan, får se vad man hittar på till ikväll.

hem/ut till-med

2011-08-10 - 14:17:06


- Nu drar jag hem/ut  till-med Amanda!





piska en i ansiktet

2011-08-10 - 11:27:35


- Godmorgon! (Vakna för en halvtimme sen) Sovit gott? Själv har jag haft en både upp&ner natt. Sov väldigt skönt, sov själv för typ första gången på flera veckor men drömde massa konstigt vilket inte gillas. & blir på dåligt humör bara jag kollar ut genom fönstret. Fult väder såklart! Eller ja, fult & fult. Det blåser jävligt mycket. Snart kommer trädet utanför mig flyga igenom här. & jag som planerat att va ute & ha det mys med Amanda. Det kan vi fortfarande ha, men skönt att känna den iskalla vinden piska en i ansiktet. Äsch, det e sånt som man får ta för sina vänner.

Nu blire duschen & sedan frukost! Haha egentligen borde man fan äta lunch vid denna tiden.

Little bad girl

2011-08-10 - 00:18:43


- Fyfan vad tråkigt dag, förutom min morgon. Den var bra för då fick jag ligga & gosa med min babe ♥
annars så har jag inte gjort mycket alls, vatt på stan en snabb runda. Fixat mina naglar, behövdes! Sola kan jag inte göra vilket jag börjar få smått ångest över. Det här med solarium e fan farligt. Man blir addicted! Jag kommer ju bli kritvit när som helst :( buhu, gillas inte. Hmm, fått håret plattat idag, ja asså jag har inte gjort ett piss. Kan va bra det med. Känns som jag inte vatt hemma på tusen år, har inte sovit i min säng på tusen år.

Jag e så jävla trött på detta vädret, tkr inte alls att detta har vatt någon bra sommar, eller jo bra har den vatt självklart men vädret bara. Sol i tre dagar & regn resten av månaden. Snälla kan nån ge oss lite sol i typ 3 veckor? Det hade räckt!! Vetni? Jag vill hellre att det ska snöa än att de ska regna, & då menar jag SNÖA inte sånt det bara blir massa slask av. Hellre snö än regn faktiskt, håller ni inte med?

Fyfan vad uttråkad jag är, har vatt duktig idag också & kollat efter typ miljontals jobb men hittar inget som jag tkr e något för mig. Borde sluta att va så petig med det, men trivs man inte med det man jobbar med är det likabra att inte jobba där. Orka vakna med ångest över att gå till jobbet, det vill inte jag iafl!
Funderar på att utbilda mig till undersköterska, fast utbildningen börjar typ efter nyår tror jag? Lång tid tills dess. & så ska jag utbilda mig till makeup artist, så enkelt äre! Men först måste jag samla på mig en massa cash så bäst att jag blir undersköterska först, elr personlig assistent. Palla att jag yrar en massa här, men jag har så himla tråkigt! Oooh vad jobbigt haha, nu ska jag leta upp några roliga bloggar så jag kan underhålla mig lite, hoppas mina favvobloggar har uppdaterats ;)




Congorock remix

2011-08-09 - 15:31:21


2-3 shottar för mycket

2011-08-09 - 14:28:45


- Helgen har vatt riktigt nice! Tog igen förra helgens festande rejält nu denna helgen. Utgång både fredag&lördag. I fredes var vi ute här i Ängelholm. På lördan åkte jag & Amanda upp till Kattis & ja fyfan vad kul vi hade. Var inte alls på festhumör men ändå drack jag 2-3 shottar för mycket så denna helgen som kommer nu ska vara en vit helg för mig. Ingen mer sprit för helvete vad dåligt jag mådde dagen efter. Men kul hade vi!  Och så träffa jag Natha lilla solskenet med en liten stund, skönt att äntligen få krama & pussa på dig lite gumman ♥
& bilder togs minns jag, så den som har fotoooon får skicka till mig tjejer!

Har nyss kommit hem från min älskling så nu ska jag ba mysa med min lilla katt lite, äta & sedan hoppa in i duschen.

Halmstad

2011-08-06 - 17:18:01


- Då blire Halmstad snart för massa mys & kanske utgång senare ikväll! Få se hur mkt man orkar med, e ganska shleteen efter igår but hey inte säger man nej till fest!? Wohu

Im sexy and I know it.

2011-08-06 - 15:00:14


Kocham cie mamo

2011-08-06 - 14:56:28


You rock my world girls

2011-08-06 - 14:54:45


- Tjejerna var jätteduktiga
igår när de dansade! Var så stolt över Gaby haha sån proud mom. Efter dansen så gick jag & gjorde min tredje tatuering hihi & nej jag tänker inte lugna mig, SKA HA TUSEN TILL! TUSEN TILL. Ne skämta, men tatueringen blev iafl jättesöt, liten & tjejig precis som jag ville ha den. Så nu blir det ingen solning för mig på ett tag, fattar ni vilken ångest jag har över det? Jag inte sola? Inte klokt ju...

Efter jag fick handleden inplastat gick vi tjejer ut & käkade (Jag, Amanda & Nadja) & sen blev det raka vägen hem & fixa oss lite snabbt inför utgång & fyfan vad lyckad utgång, mina grabbar var ute som jag ej umgåtts med på år&dar & jag hade så himla kul med tjejerna. You rock my world girls

Nu ska jag lägga mig på soffan & kolla lite på tv, sedan blir de dusch & ooout i det fina vädret!

Gaby i det oranga linnet.

untz untz untz dance!

2011-08-05 - 11:06:22


- Då var man hemma.
Känns som att jag inte vatt hemma på år & dar. Nu blire snabbt in i duschen, ta lite mascara, käka nåt & sen ut med Amanda & gå runt lite på stan & kolla på när Gaby dansar. Sen ikväll blire nog utgång elr?! längesen man var ute nu, har missat en hel helg förfan, får se om man pallar ta igen det ikväll.
Hmm vad tycks mandudis?

Ne nu får jag ta & avsluta här, skriver mer sen. C ya.

min tredje

2011-08-04 - 21:11:39

 - Nu har jag & Amanda vatt & köpt oss en fet påse godis så nu ska vi feta oss med det & ett stooort glas cola, mhh vad gott! & ja förresten, blev tatuerad igår ha ha. Visar bild på det senare & imorn blire min tredje :) längtar! & så e det ljusfestival här i Ängelholm imorn, ska bli skojj & gå på :)

hoppas

2011-08-03 - 17:59:46


One & only

2011-08-03 - 17:52:59


Welcome to Jamrock

2011-08-03 - 17:30:06


- Dålig uppdatering, jag vet, jag vet & jag ber inte om ursäkt för jag har också ett liv vettni. Ne skojja förlåt men har faktiskt inte haft tid för datorn på senaste, inte för att jag har gjort något speciellt men ja whatever palla sitta & förklara mig. Va nyss på stan med mamma. Hon köpte en fin jacka till mig ♥ & så köpte hon en söt bänk till hallen med. Snart e allt färdigt i lägenheten, bara mina hyllor som ska sättas upp.
Emil!? när ska du va en snäll liten påg & göra det hihi?
Nu e det dags för att gå ut med katten en sväng så hon håller käften. Så fort det e fint väder ute så gallskriker hon.
(min katt e döv & drf måste jag gå ut i koppel med henne för er som tänker fan ska hon ut med katten för)

RSS 2.0