hon börjar på K ...

2010-03-31 - 21:09:29


- Jag vill ut ut ut, men så blir inte fallet. Det va kattis fis som lukta, inte fest. Hähähä ne skojja hon har inte fisit, vad jag vet & jag vill fortf ut & ha kul fast ja orkar knappt resa på mig så vill jag, nä jag sparar mig till helgen & kanske imorn blir de ut i båstad? Vem vet, inget planerat ännu.

Ne ska slita mig från datorn nu, väntar besök hähä, undra vem det kan vara. Hon börjar på K ...


Luktar det fest?

2010-03-31 - 15:51:10


- Heej alla dystra! Erkänn ni är lite ledsna över att det regnar? .. Det är jag faktiskt, men whatever efter regn kmr solsken! Kattis har sovit över här igen.. Hm när ska hon hem? Tror att hon kan va här hur länge hon vill. Hejdå Kattis. Ne skoja, kul ha nån att ta ut all sin ilska på faktiskt. Idag vet jag inte vad vi hittar på, träffar ett par vänner kanske & bara tar det lugnt, elr hmm.. Det är onsdag? Luktar det fest? Úh Kattis fes.. Hahaha ne hon e nere & kollar på nån jävla nolla på MTV som är med i Made, haha liknar ehm jag vet inte vad.

// spritsugen.

tog mig tiden att fota mina köp

2010-03-30 - 20:32:37


- Yes det blev rosa nagellack, hade världens ångest för ja älskar verkligen svarta nails. Ajja måste ha lite change ibland faktiskt. Tog mig tiden att fota mina köp, elr aah, mammas köp till mig hihi, snäll mama jag har! Hittade världens finaste jacka idag också men så fanns den inte i min storlek, typiskt aso! Men men...







Överstor bild, lite suddig. MEN NÖJ ER! otacksamma...


Passade på att fota min älskade tatuering medans jag testade bikinin.
Oh min älskade tatuering, min bebis - har knappt bilder på dig ju :(
Känns att det är dags för att göra min andra, vad ja vill ha säger jag inte.
Vart jag ska ha den kan jag avlöja, ryggen...


HAHAHAHA kolla toarullarna i sängen! Dom skulle in på toan vettni.

Får väl köra på rosa

2010-03-30 - 19:18:19


- Hemma från Familia nu, sitter & äter på Malaco snören med smak av jordgubb, mums!
(hahaha uh palla säga mums). Vi köpte inte bara mat och skor som vi egentligen skulle, utan köpte en bikini också, måste köpa bikini i tid faktiskt, annars blir de som förra året jag gick och leta och leta och hittade ingen för alla storlekar va slut, storlekar på arslet, ofc de va slut och sen e det bara fula överdelar kvar. Men jag lyckades faktiskt hitta en fin turkos förra året, nu hittade jag en rosa-aktig jätte söt bikini, letade egentligen efter en svart överdel bara men hittade jag? Nej, allt satt typ litet och fult, svårt detta med bröst.

Jaha sen köpte jag ett vanligt vitt baslinne (använder som tunika ist) & en svart t-shirt med tryck på hmm va mer köptes? Jo två par svarta "converse" skor, ett par med låg sula andra paret med tjock/hög sula - LOVE IT!
& jo juste nagellack, tvunget! Köpte svart och rosa, men vet inte vilken färg ja ska ha på naglarna nu, svart har jag alltid typ... Får väl köra på rosa. Ångest jag vet inte! jag vet ingenting längre... Rädd.. 

Ne nu ska jag fortsätta knarka min Mario låt - Stuttering & äta på mina snören. // Förvirrad


p.s era fittmunnar, jag lägger upp bilder sen på det jag köpt. d.s           ryck.


Wadsyaname

2010-03-30 - 04:29:09


baby we might play the silent way

2010-03-30 - 04:27:03


Dagga the designer

2010-03-30 - 04:24:59


- Såg att många designat en bikini på Nelly, jävligt fula har ni designat faktiskt ska jag säga er
(skojjar, eller gör jag?). Drf tog jag mig tiden att också göra en, fin... In & rösta elr gör vad faaan ni vill hihi.


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

fucked up psyko smiles

2010-03-30 - 04:20:02


- Hejhej alla! Har inte kunnat skriva på ett bra tag nu, eller ja ett litet tag egentligen men med tanke på att jag bloggar varje dag säger vi bra tag nu, nej från & meeeeeeeeeeddddd NU!

Jaha, vad har jag gjort? Ja inte så svårt att gissa sig fram till (svenska?) JAG HAR FESTAT! eh, typ en dag hähä. I lördes var jag ute med vännerna i Ängelholm, det var inte planerat utan vi åkte bara för att liksom. Jävligt kul var det iafl, tyvärr togs det inga bilder menmen, I promise you next time blir det phooootoss som fan! Nu blev ni allt glada va?? Hihihi It glads me to put some fucked up psyko smiles on your ugly faces, ne skojja ni e finast. NOT. Ni e konstiga, aso undra vilka ni är som läser? Det skrämmer mig lite att det finns folk som går in här varje dag för att veta vad jag gör, sen finns de ju andra jag vet också som läser. Va på madison förra helgen & då kom det fram en kille till mig, nu kommer jag inte ihåg om detta var en gammal klasskompis eller någon random
(drunken master like always) som sa att han hittat min blogg & tyckte den var typ bäst om man ska säga så. Hähä ne nu överdriver jag, men jo den e bäst men om han sa det har jag inget minne av. Yrar för mkt nu ser jag men whatever läs på kära barn för vem vet om min data cpar sig igen & jag inte kan skriva på ytterliggare ett par dagar (försöker mig på finsvenska här men vetifan om ja skriver rätt)

Jaha, lov nu då, SKÖNT som fan ska jag säga er!! Kattis har bott hos mig nu sen vi fick lov, hmm stalker... She cant live out me... Or can she? Thats the question. Imorn ska jag & hon åka in till Hyllinge köpa ett par skor vi längtat efter, passar på hänga med mama eftersom hon ändå ska köpa mat. SKOR HERE WE COME!!!!

För långt inlägg nu, men detta skriver jag för er skull, er bajsiga äckelskull så att ni inte blir besvikna ifall det inte blir något inlägg imorn, blogg + daggas data = gjort slut - tatt paus - blogg har kanske vatt otrogen med nån yngre äckli fjortis, who knows? Nej, min blogg skulle aldrig ta en fjortis framför mig elr ah framför & framför, tända på nån liten flicka med en hel sminkaffär i huvet, no no. It would'nt!!!!

Nej nu drar jag mig, ska upp "tidigt" imorn. Puss på er & massor av boxar i huvet på er! Big love (hate).


ber om ursäkt för

2010-03-27 - 11:34:28


- Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen!!!! Inte mitt fel faktiskt, min data & blogg.se har inte funkat så bra ihop de senaste dagarna, inte så mkt jag kan göra åt saken då när dom bråkar. Men dont worry, ni har inte missat något faktiskt.

Lov nu! Visst känns det bra? Ni behöver inte svara, mhh bra.
Lördag idag, undra om det händer något kul?



orkar inte vänta mer

2010-03-24 - 19:49:55


- Kan inte bara Twilight Eclipse komma ut nu NU NU NU!!!! Orkar inte vänta mer, fyfan vad jag vill se den.
Måste lägga in en liten Twilight låt också hihi, en som min älskade Robert sjunger. Känner ni igen den?
Den är från Twilight (1an)


jag har en skön

2010-03-24 - 19:28:21


- Hej kära anonyma! Hmm, vad ska jag skriva om idag? Är så trött på att skriva om hur dagen har gått & hit&dit, man kommer ju ingenstans med det, eller jo ja får ju nya läsare för var dag som går men jag själv tycker inte det är speciellt kul att läsa om, oke jag skriver inte bara om vad jag gjort men för det mesta och jag tycker det är lamt, kan man säga så? eller ja skriva, lamt? Ajja lamt lamt lamt lamt , säg det många gånger så låter det inte som ett ord hä hä hä jag e så ball.

Tänker ändå berätta för er lite om dagen iafl, jag hade nationella i svenska B idag, muntligt. Det gick väl bra, nervöst men gick helt okey. Pratade för lite dock. Men det gör inget, saken är att jag ställde mig upp & pratade vilket jag hatar att göra, lite stolt måste man vara. Läraren tyckte min röst var skön att lyssna på fast hon sa det med andra ord, haha jag har en skön röst folk! Ofta haha sån grov manlig, yes jag är lite av en man av mig.
Sen har det inte hänt så mycket mer idag, sovit med Diamond. Kul att veta? Vet att ni tkr det.

Skrivit för mycket nu, ni får en puss ( PUSSAR NU ) som tack för ni läste ända ner hit.



gammalgammal bild, från i 1an.

I can see that your a paryanimal like me

2010-03-23 - 22:40:37




jag tror att detta kommer bli en sommarhit faktiskt
den är inte så bra men man lär sig gilla den faktiskt,
det är så med många låtar, i början så ba uhä vafan
är detta men sen så fastnar man för den, kanske blir det en
sommarhit, vem vet?

skriver klart mitt tal

2010-03-23 - 22:37:38


- Sitter här och skriver klart mitt tal tills imorn. Måste bara välja en bild till texten också, har inte bestämt mig ännu. OhGud jag ville inte stå där framför alla & läsa högt, fyfan vad jag hatar det. 5 minuter kommer kännas som en evighet.

Jahopp gott folk, ja vet inte vad jag kan berätta för kul för er faktiskt, kan lägga upp någon låt ist.

längesen man hörde denna låten

2010-03-23 - 22:33:14




längesen man hörde denna låten

Jag kommer svimma

2010-03-23 - 17:50:16


- Nationella i Svenska B imorn & jag har ingen anning om vad jag ska säga, jag vet vilken text jag ska ta men vet inte vadfaaaan jag ska säga om den, står & övar i mitt rum & mitt tal blir bara en massa stammande, tänk då inför klassen. Jag kommer svimma.

finns inget jag kan göra

2010-03-23 - 10:07:07


- Försovit mig! Menmen, finns inget jag kan göra mer än att vänta på bussen som går halv 11.

I'll keep you locked in my head

2010-03-22 - 23:04:50




<3

jag - alltid alkohol

2010-03-22 - 22:03:36


-Nu är jag hemma kära barn, blev en lång pratstund hos Arta. Alltid lika kul <3
Jag är stenhungrig!, Vad är det med mig? Är hungrig typ hela tiden, jag älskar det men det e jobbigt
jag blir ju fan inte mätt. Juste, fick ett par bilder från i lördes men nej dom bilderna är ännu fulare än Quasimodo bilden & det är "snart" läggdags vill ju inte ni ska få mardrömmar.

Nu ska jag ner & laga lite god mat! Want some? Buy/Make your own. Moahaha, Im evil.



oke en bild kan ni allt få, kattis i rosa jag där bak
kännetecken = jag - alltid alkohol
så kärleksfulla vi blir när vi är fulla. 
(tror hon viskar nåt till mig)

tycker ni inte jag är fin på denna bilden?

2010-03-22 - 20:09:17


- Somnade direkt efter maten, vaknade för en halvtimme - timme sedan. Anteckna det era snorungar! ARG.
Nu ska jag till en människa som gillar att plåga mig, en jävla alban. Vi synes! HAI.


tycker ni inte jag är fin på denna bilden?
påminner lite om
Quasimodo (ringaren i Notredam)






vet inte varför & varifrån det kommer

2010-03-22 - 15:54:11


- Jag är hungrig! Fyfan, det låter som om någon har startat krig i min mage. Kan det vara Hitler??
(inside joke hahhaha kattis) för er som inte förstår då finns det någon då som liknar Hitler enligt mig en ung version och varje gång jag ser det speciella fotot skrattar jag ihjäl mig, låter inte så kul nu men hade ni sett fotot hade ni garva lika mycket som mig, om inte mer.

Vet ni? Jag är så sjukt sugen på mjölk, vet inte varför & varifrån det kommer från. Hur kan man vara sugen på mjölk liksom? Jag me mina konstiga hmm sug? Kan man säga så, ja whatever ni förstår nog.
Känner lukten av pannkakor och det blir inte bättre oh min mage.. Längtar tills de blir klara!
Erkänn ni blev lite sugna nu? Lite bara? Varför frågar jag er ni svarar aldrig, miljoner som läser men ingen som kommenterar. Ni är fjuttiga faktiskt.


ni får

2010-03-22 - 00:02:27


- Nu ska jag lägga mig, ni får sova gott. Hörs imorn!


I don´t know where we´re heading I´m willing and ready to go

2010-03-21 - 21:06:37


- Anything that´s worth having Is sure enough worth fighting for -

... and pain is all you see when you think about it

2010-03-21 - 20:05:25


tummen upp!

2010-03-21 - 18:28:43


- Nu mår jag bättre, nu kan jag skriva. Igår åkte jag & Kattis in till Båstad, mötte upp Tisa & Sara sen gick vi på en förfest, tummen upp! Efter ett par glas åkte vi till Madison och hade det skitkul. Trodde verkligen inte de skulle vara så kul men jag är nöjd, har lite minnesluckor men det kanske är bra? Måste nog ha skämt ut mig rejält igår men äsch ibland måste man bjuda på sig själv. Visst? Håller ni inte med mig? Pinsam tystnad... ingen svarar på min fråga................

Jag har så jävla ont i min häl, klämde den i dörren & jag tror faktiskt alla fick höra den historien igår om när jag klämde min fot. Skon flög tom av så hårt ja fick dörren på mig, tur jag inte kände det då. Där stog jag barfota o gömde min fot, palla visa sina tår på ett disco. Ingen ska få se dom. Inte ens när jag är full. Men sen hämtade nån skon åt mig, Kattis? kanske, vad vet jag. Jag sa iafl att jag var askungen den kvällen. Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk & så mådde jag illa, försökte sova bort det men d gick inte. Gick & la mig i mammas säng o hade en hink brevi mig, ja resten behöver jag väl inte säga? Vet inte varför ja la mig i mammas säng ens, känns alltid bättre där när man inte mår bra.

Känner att jag har skrivit lite för mkt nu faktiskt, hoppas ni hade en trevlig kväll igår. Puss

ps. ska försöka få tag på ett par bilder (någon fotade mig & kattis när vi låg på golvet o yra-skratta) så ni får kika in här senare (:



me - yesterday

fight for this love

2010-03-21 - 16:17:23


FYFAN säger jag bara

2010-03-21 - 16:14:25


- Vem är måtta & varför skulle jag vilja dricka med honom?
Nenenene Vem är måtta & ja det skulle vara kul att dricka med honom!!

FYFAN säger jag bara sikken kväll igår - idag får jag skylla mig själv som jag mår.
orkar inte skriva mer mitt huve sprängs snart. Puss på er

rött läppstift

2010-03-20 - 20:03:48


- Dags att gå ut & dansa med tjejerna, ikväll kör jag på svarta kläder, plattat hår
( ångrat mig som fan nu att jag plattat de så jag fick göra en liten slicke totte) & rött läppstift, kmr säkert torka av mig skitet från läpparna så fort jag går ut.

Hoppas ni får en trevlig kväll. Puss

rött läppstift

2010-03-20 - 20:03:47


- Dags att gå ut & dansa med tjejerna, ikväll kör jag på svarta kläder, plattat hår
( ångrat mig som fan nu att jag plattat de så jag fick göra en liten slicke totte) & rött läppstift, kmr säkert torka av mig skitet från läpparna så fort jag går ut.

Hoppas ni får en trevlig kväll. Puss

hoppas på något

2010-03-20 - 13:35:10


- Godmorgon mina kära invandrare<3 sovit gott? Hoppas vi.

Hm va kan jag säga? Igår var en bra dag. Hoppas på något kul att göra idag.

Hejdå grottungar.

I aint sayin that Im the best BUT Im the best!

2010-03-19 - 23:49:59


between me and you

2010-03-19 - 23:44:18


om 10 minuter drar jag in till

2010-03-19 - 19:09:08


- Om 10 minuter drar jag in till båstad, ha en fin kväll allihopa!


den perfekta klänningen

2010-03-19 - 15:16:04


- JAG HAR FÅTT HEM MIN STUDENTKLÄNNING!!!! är så himla glad, fyfan vad den är fin nej nej inte bara fin utan det är den perfekta klänningen. Nog aldrig vatt så nöjd som jag är nu med något jag har beställt hem. Ohhh!!! HAPPY ME HAPPY ME, HAPPY YODA!!

Hade såklart velat visa er den MEN det gör jag inte, ingen ska få se den. Ingen, bara några få som sett den på bild som jag visat. Jo mama ska såklart få se den, nobody else, nu blir ni allt lite besvnika! Men ni får helt enkelt vänta tills den 11Juni.

Nej nu ska jag ner & laga lite god mat, är superhungrig.


Hahaha förstår mig inte på vissa tjejer när dom skriver skit i sin blogg,
låter exakt som att texten är till dem själva.


fick lite mer bilder

2010-03-18 - 22:31:04


- Fick lite mer bilder för en halvtimme sen typ men visar bara två av dem



- Hann inte posa ordentligt men whatever (: !



Hoppas på att jag får tag i alla bilder imorn så ni kan se (:

här är en del av bilderna jag lovat er

2010-03-18 - 21:03:58

- Vår monter, man ser inte så bra eftersom blixten lyste på hela. Moma is proud
& boken ska ligga där det e tomt på bordet men någon läste i den






Boken ligger fortf inte där ...


Lady Gaga - MJ - Marilyn Monroe


ARDI - JAG & KATTIS

Jag är jätte stolt över

2010-03-18 - 19:57:16


- Nu är jag hemma! Fyfan va trött jag är, men berättar lite "kort" om dagen för er skull.

Det var ju projekt/UF - mässa idag, jag kattis & ardi hade gjort ett projekt arbete som handlade om mode, hur modet vatt under åren & vilket som fortfarande används, vi hade från år 1930 till 2010. Ja nu vet ni det, dagen började med att vi kom till skolan & skulle presentera vårt arbete, alla 3 fick panik, jag gick in på toa & fällde ett par tårar för jag haataar verkligen redovisa framför folk men till slut tog vi tag i det & ställde oss & redovisade framför alla, det gick väl bra, inte så jätte farligt. NEJ inte alls, kändes som mitt hjärta skulle pumpa sönder sig så mycket slog det.

Efter allt pratande så tog vi det lugnt ett tag, eller tag & tag , ett bra tag. Mkt tag nu. tag tag tag tag tag
(är det ett ord ens? - låter inte som ett ord när man sagt d många gånger). Sen hade vi mässan i matsalen, tog ner montern, fixade bord & allt sånt jätte fint, ställde fram skor väskor, hade en skyltdocka ja en massa hade vi. & sist men inte minst klädde vi ut oss till kändisar som hade ett stort inflytande på kläder under de årtal vi hade skrivit. & efter som Kattis skrev från 30-talet till 50-talet klädde hon ut sig till Marilyn Monroe, jag hade 60-80 så jag klädde ut mig till King of Pop - MJ & ardi hade 90-2010 klädde hon ut sig till Lady Gaga, snacka om bra jobb vi gjorde. Jag är jätte stolt över oss tjejer, hoppas vi vinner nu för bästa montern, hörde att de låg jämnt mellan oss & nån annan, hmm undra vem?

Sen fick jag ju en massa positivt respons från lärarna att ifall skolan kunde ge ut stipendium skulle jag & Ardi få ett eftersom vi har verkligen förändrat oss. Det blev jag verkligen glad över att höra.

Nu känner jag att jag har skrivit för mkt, men det e för er skull så nu får ni läsa det för min skull hähä.
Ska ner nu & laga lite mat, JAG ÄR STENHUNGRIG!

kika in lite senare, bilder från dagen kommer



Juste & måste även tillägga detta att det vår slutprodukt med projektarbetet var en bok om mode, som heter:

MODE GENOM ÅREN
1930 - 2010


nervös!!!!

2010-03-18 - 08:33:26


- N E R V Ö S !!!!

dör av flabb

2010-03-18 - 00:45:20




- hahahaha dör av flabb!

oh fyfan va längesen!

2010-03-18 - 00:35:05




- Oh fyfan va längesen! love!

nu har jag fått det ur hjärnan!

2010-03-17 - 22:35:04


- Nu har jag fått d ur hjärnan! För ett tag sen så lagade Tisa mat åt mig & jag dog så gott det var. Vatt sugen på det nu i tusen år men alltid glömt be mamma köpa det som behövs till att laga maten. Så igår bad jag henne köpa citronpeppar och för 10 min sen gick jag ner & lagade maten, fyfan va skönt att jag fått d ur tankarna & det va så jävla gott! Ja dog typ i två sekunder.

Nej nu gott folk (ät kattbajs ni är inte goda.) så ska jag ta & lägga mig i badet. Goodnight // MJ.


 
outfit för nån dag sen (eh outfit) - mina kläder för nån dag sen.
Klara med kattbajset?

tjäna pengar på min blogg

2010-03-17 - 08:38:48


- PIZZA PÅ MORGONEN ÄR BÄST!! visst håller ni med mig? Ni behöver inte säga något, I know you agree.
Ja e så duktig, duscha, sminka mig & även klä på mig på en timme typ, fast pallade ej tvätta håret. Inte bra tvätta det ofta för det slits. Nu lärde ni er något nytt va? Nej ni är smarta & sånt vet ni. Ät tånagel. Imorn är det UF-mässan jag e nervös, varför? Jo det ska jag tala om för er kära politiker. För vi ska presentera arbetet i Aulan & typ prata i 10 minuter framför jätte mycket folk!! Förstår ni varför jag är nervös???????? frågetecken frågetecken. Jag läser knappt högt framför min klass och så nu helt plötsligt ska jag stå på en sceen & läsa. Nejnej, detta gillas inte. Det ska ni banne maj veta va! (skånsk dialekt) hahaha uhä undra hur d låtit om jag pratar hbgska lr ja nåt sånt fult, skånska typ hahaha dör.

Snart ska jag till skolan mina kära lärjungar. Happ kul för er att veta, vem bryr sig vart jag ska liksom?
NI GÖR NI GÖR! annars hade ni inte kikat in här varje dag. Borde tjäna pengar på min blogg faktiskt för att jag är så duktig... But I dont. Hmm but I will.

Ätit klart tånaglen jag gav er? Uhä. Häng dig!. Kväver dig m en kram nu.



jag, nyvaken - för längelänge sen.

ny kategori

2010-03-17 - 00:12:08


- Gjorde nyss en ny kategori: Music. Har flyttat över lite inlägg t den kategorin, inte alla för det tar för långt tid. Hope you like it. Dags för mig att sova, drömma & längta.


just you and me tonight

2010-03-16 - 23:54:41




<3

kan nog skriva lite autografer

2010-03-16 - 23:25:48



 - Jaha menningen att jag ska berätta om min dag eller? Vill ni veta? JA men okey då va inte så tjatiga jag berättar väl då.

*Kom försent på första lektionen
* Hade föreläsning om HIV
* hade svenska
* Sa till läraren att skita i klassrådet & hon lyssna
* Åt
* Jobbade med montern till vårt projektarbete, moma is proud!
* Tog bussen hem v 5tiden, fick ett samtal på bussen - mamma hade gjort pizza, Dj Yoda is happy.
* Kattis utnyttjade mig för pizzan & fick följa med hem
* Vi somnade i min säng
* Sen drog hon hem & jag satte mig v datan
& just nu plågar hon mig på msn, ska åka dit me mitt jedisvärd & lära henne en läxa

juste, blev klar med en uppsats i svenska också, moma is proud once again.


Jaha de va typ min dag, säkert glömt något...
På torsdag har vi vår UF mässa, kom & kolla? Kan nog skriva lite autografer, så får ni ta en massa bilder med mig, visst vill ni det? hahaha wannabe känd. Det e jag, a little celebirty.

Mhm va mer ska jag berätta mina kära mumier, sitter & äter bilar nu, Ahlgrens bilar - dom som är doppade i choklad & vet ni vad?! JAG GILLAR DOM!. Oh yes I do.

testade shpetims glasögon igår     - yound padwan is learning from master
& började driva lite                        how to get biiiiqäääz! Kät & hennes hoe.

 

you make me feel like i've just won the lottery

2010-03-15 - 22:42:27


- Dags för mig att sova, hoppas ni haft en dålig dag allihopa! Ne, hoppas ni haft en jätte bra dag & sover d bästa ni bara kan. Sweet dreams.. Puss


deckat efter en hård kväll ( bilden är från förra eller förrförra helgen vi festa)
ser ut som jag ler, undra vad/vem jag drömde om...

they said she....

2010-03-15 - 19:05:45


my heart is a happy heart

2010-03-15 - 18:29:45


medans jag väntar på

2010-03-15 - 11:54:07


- Om en halvtimme tar jag bussen t skolan, medans jag väntar på bussen får ni en skön låt att lyssna på:


ingen rubrik

2010-03-14 - 19:40:53


min mamma

2010-03-14 - 16:18:32


- Min mamma e så gullig, hon var iväg innan så jag bad henne köpa med chips & dip på hemvägen, så kommer hon hem med massa energy drinks mitt hjärta dog så gott!, chips i dip (de jag bad henne om) & sist men inte minst två jätte fina tunikor, hon e så gullig, blev överglad. Skitfina tunikor, tänkte fota dom men de får bli en outfit bild ist under veckan, så ni får kika in här lite då&då. Puss


jag blir galen!

2010-03-14 - 15:13:32


- Jag blir galen! finns så många bra :( , vet inte vilka ja ska lägga in. Oh stress ska gå äta ihjäl mig nu.


hittat en massa bra

2010-03-14 - 14:11:48


- Jag älskar låten Get buck in here, det e MIN låt <3 and i LOVE IT!! hittat en massa bra remixes nu som jag tänkt lägga upp, här e en:


här vet alla hur man festar

2010-03-14 - 13:00:29


- Godmorgon alla bakfulla människor!! Tur jag har att jag inte är bakfull, blev ju lite för många glas igår för min del, but it was all worth it! Stack till Hannah med Ilir, började dricka & ha skoj sedan stack vi in på Pasha
(vet inte hur d stavas), aldrig vatt där förr, helt okey med folk & asbra musik! Vid tre drog vi hemåt allihopa, Hannah t sig & jag t mig, deckade direkt då jag kom hem. Asskönt! Men ska jag erkänna så är d bättre festa i Äholm & Båstad här vet alla hur man festar.

Togs tyvärr inga bilder. .

hitler is alive

2010-03-13 - 20:08:31


hbg ikväll

2010-03-13 - 19:38:11


- Hbg ikväll ! (:

c ya ;)

vill ha, ska ha!

2010-03-13 - 16:43:54




- Fast den ljusblåa kavajen ska vara i marinblå ist

day n' nite

2010-03-13 - 14:56:05


dina låtar is the greatest!

2010-03-13 - 14:00:54


Is it wrong for me to feel this way, you been running through my mind all day
Can you feel me?
I been tryna get you off my mind, but I cant after all this time
That's what kills me
Is it wrong for me to feel this way, you been running through my mind all day
Can you feel me?
I been tryna get you off my mind, but I cant after all this time
And it kills me




BOW WOW <3

kika in senare

2010-03-13 - 13:24:18


- Oh glömde berätta, igår när vi skulle dra oss hemåt från Tres så kom det fram en kille till oss, helt borta var han fyfan, & så jävla rolig. Vi började driva en massa med honom & vakterna bad han dansa MJ för oss, & d gjorde han. Sen började han sjunga från ingenstans ricky was a young boy & då började Fazli sjunga tillbaka heal the world & han hakade på, klart så filmade jag allt detta. Man hör mig i bakgrunden skratta så jag slutar andas och får massa hostattacker & jävlen försöker härma mitt skratt, nära jag kissade på mig där hä hä hä...

MEN vet inte om jag ska lägga in videon? Tänk så hittar han den, hittar han min blogg eller ser den på youtube... Får se, kika in senare, kanske jag lagt upp den då.


det e väl klart att nån vill

2010-03-13 - 13:16:56


- 13.13

Hejhej, kom hem lite sent igår natt, var ute med ett par vänner, när vi skulle hem träffade vi på en annan kompis & helt oplanerat stack vi in på tres, började dansa & flippa lite sen åkte vi hemåt. Yes my beloved ones, nu vet ni det.


Idag har jag ingen anning om vad som händer, men hoppas på nåt kul för jag orkar verkligen inte sitta hemma som en nunna längre like I did back in the days. Får väl se om någon har lust att hitta på något m mig,  eh? Det e väl klart att nån vill hitta på något m mig, alla vill ju det eftersom jag e så ruuuulig att va med. Jag e ball.

Over n' out.

jag längtar!

2010-03-13 - 02:54:54


- Oh vad jag längtar!

ride ride ride

2010-03-11 - 23:23:49


- Gonatt era appungar, sov gott <3


idag fick vi våra

2010-03-11 - 22:56:18


- Sitter här med ett glas choklad mjölk, liiidddl bryyyshan! hahaha uh tänk om jag snackat så! Hade slått mig själv, slått ner mig själv & sparkat på mig, ja det hade jag gjort. Yes sir, yes mam, yes my child.


Vet ni vad?! Idag fick vi våra studentmössor & jag blev så lycklig, fyfan va fin den är, kan inte bli mer nöjd med den. Nu är problemet bara min studenklänning, inte fått hem den ännu & jag vill inte ha någon annan än den. Klurigt klurigt mina vänner. & vill ni veta en till sak? Ja det vill ni, den lukta citron också, mössan aso. Skitgott, nu behöver jag inte tvätta huvet på flera månader, för har en mössa som luktar citron hahah tänk om jag vatt sånt äckel, foj!

Tror inte jag har så mycket mer att säga. Hoppas ni haft en jätte bra dag & att ni alla e friska & glada, förutom du, ja DU hahaha ne driver, nu ska jag yra lite på datan & sjunga med min vackra röst. Puss

längesen man

2010-03-11 - 20:03:53



- Haha längesen man hörde denna låten:

patetisk

2010-03-11 - 14:12:46


- Hahahaha shit kan man vara mer patetisk? Tycker så synd om dig killen ;)

snart är det

2010-03-11 - 10:47:00



- Snart är det helg igen !


på bilden: Kush, Fazli, Jag, Kattis, Dardan & Daut.




: Kush, Fäz, Jag, Shpet & Kät

replay

2010-03-10 - 22:48:36


He's like a song played again and again

2010-03-10 - 22:48:04


Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay

It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay





hoppas jag underhåller er.

2010-03-10 - 22:39:29


- Nu ska jag lägga mig i badet!, skola imorn - kan den inte bara ta slut snart?!


Ja e sugen på köpa en kavaj, vetifan vrf inte ens min stil nånstans men fyfan va jag måste ha en. Får väl åka & titta på nån fin se om jag fastnar för en.


Säger gonatt nu & slänger in en massa pussar till er (:, så kul att ni läser, vet kanske vilka 20 av er är, men resten av er har jag ingen anning om, menmen hoppas jag underhåller er. Verkar så eftersom ni bara stiger mer & mer, det gillar vi. Visst mina kära?? Sweet dreams.



old pic

great party

2010-03-10 - 19:47:55


til' the end...

2010-03-10 - 19:14:22




p.square <3

you can never do it like me

2010-03-10 - 18:33:38


jag tror hela tiden det är

2010-03-10 - 18:30:22


- Gårdagen gillas! Jag tror hela tiden det är söndag idag, känns som en söndag, faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt ryck nu: faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt faktiskt hahahaha fyfan kmr säga de hela dan idag, ordet blir svårt tillslut med skt! sen så låter det inte som ett ord längre.

Jag är inne i min hungerperiod. Får en sån nångång per månad, är hungrig hela tiden & äter vad som helst, blir aldrig mätt & så fastnar jag för en speciell sak som jag är sugen på hela tiden, just nu äter jag världens fetaste mackor hela tiden där jag har i: ägg, sallad, majonäs, räkor och till det fullt med citronsaft. Mhh yummy. Haha äckel, eecklas av mig själv nu. Ska kväva mig sj m ett ägg nu. Nu ska jag fan ner koka ägg måste äta, sen när perioden är slut äcklas jag av all mat, fyfan kan nt ens kolla på något.

Jaja hejdå anusansikten, känns som söndag fortf..

gammal.

tatuera min ryggrad

2010-03-09 - 20:45:47


- Jag ska tatuera min ryggrad, det har jag bestämt! & jag måste har verkligen ryck på det & det kmr bli så jävla snyggt, ska inte ha nån örn i nacken, den har jag redan i hjärtat. Fått in världens finaste bild i huvet nu ska vi se om d blir bra, får väl besöka Danne när jag har tid. Vill verkligen ha en till (: & jag ska verkligen ha en till. Vad de ska bli säger jag inte, vill att mina tatueringar ska va unika, inte som alla andra snor från en som vissa gör m ens idéer.

Jajja nu ska jag planera kvällen med Kattis. Fan att d ej hade vatt varmt, hade vatt ute just nu & haft d så jävla kul m mina älskade tjejer!

I be stuck to you like glue baby

2010-03-09 - 07:58:35


- Goodmorning, sovit gott? D hoppas jag att ni har. Ja har haft världens bästa drömmar! Jaha skola idag då, fan vad jag har blivit skoltrött orkar verkligen inte gå dit men men bara 90(tror jag) något dagar kvar nu till studenten & det går bara inte längta mer. Börjar bli lite orolig för klänningen jag beställt (för tusen år sedan) har fortf inte kommit hem till mig ännu. Hatar att vänta! Vänta är de värsta som finns typ. 

Jajja era grodrövar, har nog inte så mkt roligt att berätta. Jo det är studiedag imorn, hmm den dagen får nog gå åt till vårt projektarbete. Världens stress på det, orka att dom gör d så stort fan. Jävla skola ska alltid överdriva allt.


Oh baby, I be stuck to you like glue baby


you hate to se me go but you love to watch me leave

2010-03-08 - 22:33:49


lyckad elr inte

2010-03-08 - 10:11:06


- Dags för skolan nu då, drar tidigare för att bli klar m lite saker hähä. Känns helt skumt att vara nykter faktiskt haha, vatt borta hela helgen men de behövdes verkligen.

Lagade en omelett innan, aldrig ätit de förr så jag vet inte om den blev lyckad elr inte de såg bra ut iafl haha. Ajja intressant för er att veta det? Yes, ni älskar veta allt jag vet. Ajja nu ska jag ta på mig mina converse, kämpa ihjäl för att få på mig den ena. Puss på er (:

10.10


I aint sayin that I’m the best, but I’m the best

2010-03-07 - 15:49:15


Them other girls you dun been with
None of them got nothin’ on me
Aint got my style
They aint got nothin on me, nothin on me
Way I walk, way I talk, my swagga
Look around every dude wanna have her
I aint sayin that I’m the best, but I’m the best

Let me break it down if you don’t get it
Quality I’m custom-fitted
I’ma say it again
They aint got nothin on me, nothin on me
Way I walk, way I talk, my swagga
Boy you know every boss wanna have her
I aint sayin that I’m the best, but I’m the best


do you belive in destiny?

2010-03-07 - 14:37:13


mer bilder kmr sen

2010-03-07 - 14:23:58


- Helgen godkänd! Eller ja mycket väl Godkänd, igår stack jag & Kattis in t Äholm, mötte upp killarna sen förfestade vi ett bra tag sedan vidare ner mot tres, där dansgolvet var stängt. Besvikna men jävligt kul hade vi!Efter kvällen var slut kom Ilir & hämtade upp mig & Kattis, ska sno hans bil. Nu ska jag äta så hinner inte skriva så mkt mer, men här får ni lite yra bilder från igår:


wasted


Kines dagga & Kät


Dardan haha


va händer m mig på alla bilder??


wtf.......


????? jajjaa..


mer bilder kmr sen när jag får tag på de som fotat (:

and now... it's really time to play ;)

2010-03-06 - 20:36:58


- Fixad & klar igen då ja, då kör vi ikväll! Sitter & väntar på Kattis, kör på guldfärgat & svart ikväll really nice, ögonen har jag sminkade i guld-svart & brunt, skuggat dom så de ser ljust o mörkare ut ja ni förstår nog hehe.
E man taggad?? JA LITE, igår va jag riktigt taggad, idag e d lite sådär. Men vet det kommer bli så jävla kul, går aldrig att ha det tråkigt med mina vänner, no never! Världens största kärlek till er!

Lägger in bilder sen på hur jag ser ut för just nu väntar jag på ett samtal. & har ingen usb sladd utan minneskort i mobben, jobbigt?- JA! menmen

ses kanske ikväll mina kära (:

/ drunken master Y.

one more time ;)

2010-03-06 - 16:48:48


säger ba

2010-03-06 - 15:55:37


- säger ba what tha fuck?? hahaha




minnen <3

2010-03-06 - 15:25:58



minnen <3

lätt den bästa

2010-03-06 - 15:04:39


- FYFAN säger jag bara, lätt den bästa Madison jag vatt på hittills! Har så ont i benen av allt dansande om man nu kan kalla de för dans :S va så yr att jag mest hoppa rundor I think, gör ont när jag går, tom när jag sitter haha buuut it is sooo worth it! Få se om vi drar ut igen ikväll, my boys are the best! & Kattis men hon får räknas in i den gruppen boys.

Bilder kommer senare när jag kommer på vem som fotade.

väntar på

2010-03-05 - 20:23:15


- Fixad & klar, väntar på grabbarna nu (uuuh grabbarna hahaha) & KATTIS SÅKLART!
ville bara informera er om de, ha en fett kul kväll!

stämmer så jävla bra!

2010-03-05 - 17:27:53


 

- Tjejer tänker mer på sitt yttre än sitt inre bara för att killar har lättare att se än att tänka -

hahaha stämmer så jävla bra!

& njut!

2010-03-05 - 16:59:39


- Lyssna & njut!

what's up with that?

2010-03-05 - 16:14:59


- Nu är jag hemma, vatt med Besa ett tag nu. Kört runt lite, ätit & haft de kul. Sen har jag skrattat också åt folk som ex inte använder sitt egna namn, what's up with that?, & trött på när folk snor mina idéer, ex tatuering eller bara en spontan idé jag kan få in i huvet. Snälla använd din egna fantasi. Menmen, ikväll blir det Madison, men det har jag redan berättat till er mina kära vänner.

Over n' out.

Dj Infinity

2010-03-05 - 08:27:41


taggad inför ikväll!

2010-03-05 - 08:25:40


- Sry för jag inte skrev igår, tänker inte säga så mkt mer om gårdagen mer än att den va bra.

Idag blir d fest mina kära vänner! Några killkompisar + min älskade Kattis, 
(teach my young Padawan I must) kommer hit & sen bär det av till Madison, får hoppas allt går enligt planerna ikväll, att drickan är fixad, skjutsen hem, ja allt sånt där. & hoppas att själva madison blir jävligt kul! Greta & Shkelett (Cimon) från Paradise Hotel ska dit, inte så mkt att bry sig om men ska bli kul se shkelett hahaha.
Är så himla taggad inför ikväll! Fyfan va d ska bli kuuul, nu får vi hoppas på att ingen förstör ens kväll bara.

Jajja vad mer ska jag skriva om? Finns nog inte så mkt mer att säga, snart ska jag till skolan. Ska stanna där lite extra "lite" för att jobba mer med projektarbetet som snart ska vara inlämnat. S T R E S S ! men orkar inte tänka på de för mkt då blir jag psykad, mer än vad jag redan är.

Nyss kommit ut från duschen, måste klä på mig nu (: puss på er!



hahaha vafan e det för bild jag hitta nyss?
wasted or what?!

& så ska det förbli!

2010-03-04 - 18:40:44


- Hejhej, inte skrivit idag & så ska det förbli! Ville bara att ni grottmänniskor skulle veta det, kanske skriver sen. Maby-maby not ;)

//busy.


anything you want

2010-03-04 - 01:03:12



- Anything you want you can make it yours -


imagination

2010-03-03 - 12:44:28


sitter här med

2010-03-03 - 12:42:58


- Hej mina lärljungar! Blev ingen skola idag för min del, tappat rösten helt&hållet, lr ja jag tappade. I morse kunde jag knappt prata, kanske blev d för kallt igår? Who knows... Men nu kan jag iafl höra mig själv, men det gör ont som fan att prata, men d gör väl inte så mkt. Nyss kommit ut från badet, sitter här med Lanzas hårinpackning, den luktar så himla gott, ehm va mer kan jag skriva? Vad händer idag mina kära pizdor? Inget vad jag vet, än så länge, för väl se hur d slutar.


in & säger

2010-03-02 - 23:06:26


- Skuttar in & säger gonatt! G O N A T T hemorojdhuven.


i've got a secret ;)

2010-03-02 - 19:43:57


- Kom nyss hem, var ute en runda skulle hämta upp lite saker hos Kattis sen träffade jag på Kush också körde en runda & softade, saknat han som fan - världens bästa !


i've got a secret ;)


bild från kattis 18års fest



bild från vattenkriget på mustan längelänge sen

 

 

 

fick se när dom uppträdde

2010-03-02 - 08:31:30



- Ohhh sommar i Polen, lyssnade sönder denna 2009 & fick se när dom uppträdde
men min hjärna var slow den dan ha ha ha så hängde inte riktigt med den kvällen

ni behöver inte tjata

2010-03-02 - 08:26:12


- Gomorrn! Hoppas ni sovit skitdåligt! Hm va ska jag skriva? Fan va tråkig jag är :S jo kan ju berätta resultatet av den där hårinpackningen från Lanza som mamma köpte, mitt hår blev inte afro som det brukar bli men frisören sa det kommer bli "platt" första gången, hoppas nu bara på det att de e platt första gången, för vem pallar med rakt hår? Lr jo de e fint men inte på mig.. Lr jo kanske, lite då. MEN OKEY ja okey tack så mkt de e fint då rakt med ni behöver inte tjata.


men det e värt pengarna

2010-03-02 - 00:00:26


- Kom nyss ut från badet, tvättade håret me det nya shampoot som mamma köpt, elr nytt&nytt haft det innan fast inte hårinpackningen. Nu ska vi se om mitt hår slutar va så jävla torrt. Hon slösade lr ah "slösade" en del pengar på alla hårprodukter hon köpte till mig idag, men det e värt pengarna. Har tänkt att sova nu, sorry att jag vatt dålig på att uppdatera men så är det ibland & det får ni faktiskt tåla. & lovar att ta mer bilder att lägga in, den e nt världens roligaste blogg just nu lr jo, detta e faniiimej VÄRLDENS BÄSTA BLOGG! NI ANDRA KAN TA & SLÄNGA ER I VÄGGEN MED ERA FULA OUTFIT BILDER, FJORTISÄCKLAR & UPPTRYCKTA PATTAR. Jag är bäst, min blogg med. Ät ankbajs nu. Hejsvejs. Big love to you mina läsare, lr ja de flesta ;)


Anything you want you can make it yours

2010-03-01 - 21:46:48


jävligt svårt för mig att

2010-03-01 - 21:42:10


- Hej era ugglor! Skolan idag, kändes helt ok faktiskt. Träffade min bästa väään Shpetim som jag nt sett på ouff tusen år känns de som, kramades ihjäl!. Sen jobbade jag & Kattis lite m vårt projektarbete o blablabla de va typ skolan det, efter skolan stack jag & kät t Äholm, skulle sola egentligen MEN de va fel på vårt solarium så ja va skulle man göra, ta en runda på stan tyckte vi då. Där hitta jag ett par jeans, jävligt svårt för mig att hitta jeans. Va tvungen köpa för att "nån" har dratt sönder ett par omtyckta jeans där bak så dom har ett hål i röven, inte fint ju. Inte för jag nt har jeans haha men man har ju alltid ett par favoriter. Sen hitta jag en tunika också, skitsöt. Jaha vad har mer hänt da? , träffade Arta i stan också. Saknat min Gollum som fan, så tog vi bussen hem sen hämta hennes syster upp oss, fått kööörkort nyss har hon så Grattis till det B! (besa).

Efter d stack vi hem till mig, jag arta & kät & så har vi softat tills har verkligen skrattat ihjäl mig, kunde nt ens andas!  And now Im alone yes nu vet ni det med... Så de va typ det, nothing more to say to you.

MÅNGAMÅNGA KRAMAR TILL ER!


RSS 2.0