hahahaha dödande

2010-11-30 - 21:10:54




Imagine this: You were in class one day. Suddenly, the fire alarm went off. Your teacher asked everyone to sit and she continued to teach. After a moment of silence someone behind the class sang:
"Just gonna stand there and watch me burn"




my baby

2010-11-30 - 17:42:54


Min älskling är med på film igen (: dags att ladda ner!

Seems like your mouth is not connected to your brain

2010-11-30 - 16:48:53


I love it when you bitches be talkin, sayin my name
Seems like your mouth is not connected to your brain

dina e mina

2010-11-30 - 16:47:13


- Hemmadag för mig today! Sovit som en liten gris & inte gjort mycket mer än så. Fått hem ett litet brev som gjorde min dag :), älskar få brev! Har inte hänt så mycket mer än så.

Har inte ett skit att skriva om faktiskt, är hungrig. Som vanligt... Så ska ner & vräka i mig köket! fuck off

& yasmina, dina e mina. Bara så du vet.

Hulu lever du?

Look into my eyes

2010-11-29 - 21:24:03


<3

experiiiment

2010-11-29 - 21:22:10


- Onödig jävla dag! Pendlade två timmar för att sedan vända hemåt igen. Mådde så freakin' illa imorse men tänkte att det skulle gå över bara jag får frisk luft & sånt. Ye right, kommer till jobbet & toan blir mitt första stopp. Not fresh. Fick vända hemåt igen & väl hemma blir toan de första jag besöker igen. Hatar vintern! Verkligen inte min tid på året. Snälla sommar, snabba dig hit! Can't live without you!

Vad har jag gjort idag då? Sovit typ halva dagen sen kom Arta till mig & bad mig färga hennes hår. Javisst sa jag, snäll som jag är. & så krigade vi med att få bort hennes blonda hår. Har inte sett resultatet än, men hon sa att det blev bra. Fast vi är inte färdiga än med vårt experiment.

Sen har jag bara kollat på Top model & camat lite med boobooodi & nu sitter jag här, hungrig som fan men vågar inte äta... Eller fuck it, jag äter. Kommer det upp så kommer det upp. Pusspuss


(övergammal bild på mig & Arta <3)

Sluta överdriv!

2010-11-29 - 07:45:09


- Aso fan vad alla överdriver med han där Laserturken!?, Det är inte kul längre fattat. Det är bara en vanlig blatte som var upprörd över att "hans egna" (andra invandrare) blev skjutna i hans stad. & han kan inte så bra svenska, wow fan vad kul. Okey första gången man såg den kanske det var kul eller ja jag skrattade inte så mycket, satt mest chockad & log & småskratta lite inget mer med det. Men alla remixes & allt det är överdrivet. & nu säger dom på the voice att han ska göra nån film eller musik eller nåt skit? Wtf uttjatat! & så håller dom på på The Voice hela tiden (Laserturken ska gästa som snart), ah så håller dom på där hela tiden: nej tänk så kommer han & klipper våran toung. Han kommer göra kaos i studion.

Ja okey vi har fattat nu, tillåt mig att skratta: ha   ha   ha! Kul.......................

DAMP.

Nu ska jag äta klart min yogurth & sedan vandra vidare i detta jävla fittväder till min buss. Pöööözzz

Master of all minds

2010-11-28 - 22:39:25


- Har vatt med om en jävla resa ska jag säga er! Vill ni veta? Skiter i, berättar ändå :)

Stack till Halmstad till min boooobodi igår, fett kul & blablabla inte det som e resan nu. Så idag ska jag hem, missar tåget precis. Vi blev lite glada, får böga varann en extra timme. Nu kommer jag till resan då, tar tåget som jag trodde var till Ängelholm. Stod ju förfan Malmö & det va kallt så jag fucking hoppa in. Punkt slut. Väl inne i tåget så ser inte inredningen ut som på ett vanlig tåg utan det var mktmktmkt finare. Blev glad, tänkte sikken jävla lyx. Satte mig o softa men så märkte jag att tåget typ aldrig stannade. Plötsligt säger dom Markaryd? Blev rädd som en apa utan sin mamma & gick runt o yra på tåget som en snigelfitta. Hittade en man som stog i en kiosk
(detta tåget var som typ ett köpcentrum)

Jag: Stannar ni i Ängelholm?
Candyman: Nej du har nog kommit fel
Jag: tyst....
Tjej: Jag har också kommit fel
Candyman: Bäst ni hoppar av i Hässleholm & tar buss till Ängelholm därifrån
Jag till tjejen: Jag håller mig till dig.

Sen gick jag & min nya homie & satte oss igen. Hoppade av i Hässleholm, gick det några bussar? Fuck no.
Rökte som svin & frös sönder med för den delen. Sen gick vi in & kolla tåg mot Hbg ist.
Hittade ett tågjävel som skulle till Hbg men vi hoppade av i Åstorp ist för jag the master of all minds fixade skjuts hem till oss båda & så krigade vi oss hem. & nu sitter jag här. Ätit ihjäl mig & äter ihjäl mig ännu mer med clementiner & godis & ska snart lägga mig i ett vaaaarmt bad som ska bli så jävla skönt.

Det va det kära vänner!

(gammal bild)

put it down on me, put it down on me, down down on me...

2010-11-26 - 22:41:49


- Hej fulaste fula! Allt bra med er? Bryr mig ej. Fått ta kassan extra mkt idag & jag börjar bli pyttelite duktig på det, bara litelitelite. Efter jag slutat gick jag & köpte min älskade tröja haha sedan köpte jag ett linne som jag ville ha under, ett brunt. Dreggel!. Så ska det hänga lite snett över axeln. Tröjan ska egentligen va pösig, men sån pallar jag ej med. Köpte ny mascara med, det behövdes! Efter det åkte jag hem, kaos va det på knutan. Tusen tåg inställda elr försenade typ. Tur att mitt gick iafl.

När ja var framme i äholm så hämtade mamma mig & så åkte vi & handla lite maaaud. Köpte även en matta, en lila matta som matchar till mina fiiina lila gardiner :D wihu. Sen köpte jag en asgod kräm, fyfan va gott den luktar! & ett lila nagellack som jag velat ha länge men alltid glömt köpa med mig. Det va de typ..

Juste! Va ju hos doktorn & jag har nåt virus i halsen som spridit sig från halsen & uppåt, ovanligt sa dom det var & de gick inte o behandla. Det ska gå över av sig själv sa doktorn, don't like!

Nu ska jag kolla klart på Sin City & sedan sooova. Är riktigt trött :(

Juste, köpte även med mig den nya colgate. Den man får vitare tänder av.

Inte för att jag har gula tänder haha men det skadar inte att testa om den hjälper

Nattinatt

2010-11-25 - 21:38:43


- Inte bra med uppdatering, men somnade vid 8 & jag tänker sova igen. Är sjukt trött. Men kan sova lite längre inatt hihi för ska till doktorn imorn så behöver nt vakna förrens 8-9!

Goodnight.



Hold me now, don't cry

2010-11-25 - 19:15:39


I love youre profile baby, Love your pretty smile baby

2010-11-25 - 19:12:17


- HAAJ SKATOR! Nu e jag mätt & glad & sugen på att äta tusen clementiner. Älskar clementiner, ska leva på dom livet ut. Vadåda?! Vill du ha stryk elr? Puss.

Bra dag idag, e fedeeeeeeeeee trött efter jobb bara, Fick gå & hälsa på alla butiker som finns (& cafeér) inne på Familia & dela ut papper om våra fina julkorgar. Gick nästan vilse där också, haha jag tror jag ska köpa mig en karta elr något. Går ju fan vilse överallt förihelskottan. & så har jag fått ta kassan lite idag again, stress på det. E så osäker när de gäller kassa haha inte min grej. Men man lär sig me tiden väääääällllh.

Blivit kär i en tröja inne på JC också, Finns ju två Hauffes inne på Familia, en liten godisaffär & sedan en lite större med mat,glass & lite godis. & på den lite större står vi mitt emot Gina & JC, snacka om shoppingsugen man blir. Man får syn på nya grejer hela tiden, oh nej jag blir galen! Den tröjan måste jag verkligen ha. Love love.

Upside down

2010-11-25 - 07:30:49


- Godmorgon! Vaknade upp med nare (torra läppar) idag. Det e så jävla äckligt, man typ slickar sig runt läpparna hela tiden men ndå känns det helt tjockt & äckligt på läpparna, haha aso vintern är verkligen inte min årstid. Har alltid något att klaga på, alltid något som går fel. Mamma ska beställa tid hos doktorn idag, jag går aldrig till doktorn typ, väntar alltid på att det jag har ska gå över av sig själv men nu räcker det m det. Jag kanske har halsfluss? Går det över av sig själv? Måste kollas upp iafl för ont gör det som fan. Men men nu räcker det med onteriet & klageriet, snart är det fredag! Fan fan fan vad skönt med helg, längta!

Ska försöka öppna upp min vaselin burk nu, alltid så jävla svåra att öppna. Sen smörja läpparna med det. Hatar ha grejer på läpparna, typ läppglans, läppstift, vaselin & ja allt sånt där skit. Hate it but have to men först ska jag äta upp min frukost :)

Ha en bra dag!



Spåkulan

2010-11-24 - 19:15:41


I aint got no time

2010-11-24 - 19:11:03


- Då har man vatt hemma en timme, hunnit träffa en kompis en liten snabbis, prata i telefon som fan & äta som en liten gris. Gott! Kom försent till jobbet idag, visste det. Jävla tåg! Alltid så. Men de va inte så farligt, inte mitt fel ju. & tiden där gick jätte snabbt, har fått ta kassan lite då&då. Fast jag e feg så jag låter alltid den andra göra det, haha jag & räkna går ju inte så bra. Sen har jag även gjort två goooda gärningar på vägen hem faktiskt. Gav en hemlös lite pengar, ingen gav honom. Snåla människor. & sedan väckte jag en tjej som hade somnat på bussen, hon hade missat sin hållplats om jag inte väckt henne! Så snäll jag är hi hi hi.

Nu ska jag titta på TV lite & vila min handled, sovit konstigt inatt (som jag alltid gör, alltid konstiga ställningar. Typ handen helt vikt under huvet elr något liknande) Så jag har lite ont i den just nu, not fun at all.

Sen så har jag försökt ta lite bilder för er skull, vilket aldrig blir så bra. Men jag försöker iafl. Lättare när någon tar på en men ofta jag ska be någon random ba hej kan du fota mig här inne på toa? Hahaha no way. Toa också av alla ställen, men det är det enda stället jag kan fota mig själv på där ingen ser vad fan jag håller på med.



I wont let you go

2010-11-24 - 07:32:00


Cause this is one love
And I won`t let you go
Cause we are one heart
And I want you to know
That we are one love
And I won`t let you go oh no

Kan ni fatta?!

2010-11-24 - 07:00:54


- Har vatt uppe sedan kl 5 imorse! Kan ni fatta?! Legat & försökt tvinga mig själv att somna om, vridit & vänt på mig men inget har hjälpt. Jag har sömnproblem & det e så sjukt jobbigt, har haft det så länge jag kan minnas. När jag ska gå & lägga mig så somnar jag inte på typ tusen år & när jag väl har gjort det så vaknar jag hela hela tiden & så tar det ett tag för mig att somna om igen, inte många timmars sömn jag får. Därför jag alltid är trött mina kära, det e därför. Sa till mamma att jag ville ha sömntabletter men hon tror inte att doktorn kommer ge mig för att jag är så ung. Men han/hon måste ju hjälpa mig på något sätt? Han kommer säga motionera, japps det vet jag är bra för sömnen men har ett dilemma där, då kommer jag knappt kunna gå om jag överanstränger ryggen. Lite kan jag motionera, tänk er jag får ont i ryggjävlen på jobbet? Vad gör jag där? Står upp, lastar lite varor, går fram & tillbaka mellan de två Hauffes affärerna, det låter inte jobbigt men för mig så knäcker det bara det lilla.Tänk er då vad mkt tränning kommer göra mot mig, men jag måste börja träna i vilket fall som helst med tanke på hur dålig kondition jag har. Hoppas han ger mig sömntabletter & inte föreslår något annat. För jag ska fan ha dom tabletterna på ett eller annat sätt, kommer ihåg när min kompis mamma gav mig en bara för att testa, fyfan säger jag bara! Aldrig sovit så bra i hela mitt liv.

Ajja men men, det har snöat hela natten? Alla bilar kör skitsakta utanför just nu, hoppas inte tågen är insällda! Jag måste komma till jobb ju! Tagit en bild på dagens klädsel men just nu när jag kollar ut & kollar på kläderna känns det lite för kallt faktiskt, men jag har ju stövlar & min goa jacka & fetis halsduk, är ju ändå inomhus? Fast ändå, jag fryser så jävla lätt. Förstår mig inte på brudarna som fortfarande går i skinnjacka? Hahaha e ni friska i huvet? Förra veckan såg jag en brud som fortf gick runt i ballerina typ? Man hittar fan allt på knutpunkten.

& till det mina svarta stövlar :)

lite ärlighet & lite smärta

2010-11-23 - 22:26:04


Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"
& lite smärta bakom "det är lugnt"

for all the lies

2010-11-23 - 22:19:35


For all the pain, all the rain that you gave to me. For all the life and the strength you took from me. From all the nights you said you'd be there for me. For all the lies, for all the lies ...

 

Varför äger denna låten så mycket bara? Den som skrivit texten är bara ett geni

question?

2010-11-23 - 18:51:29


- En fråga? Vad fan är det med alla & det hära Lanvin for H&M? Ursäkta mig men klänningarna där e ju sjukt fula haha okey okey jag vet att alla har olika smak, ni kanske inte gillar min stil heller så värst. Men who gives a damn. Jag måste bara få ut detta wtf vem fan skulle ta på sig detta?

 

 

Det där hudfärgade tyget ovanför klänningen vafan är grejen med det? hahaha dör så jävla fult det är. Hade vatt finare om dom kört utan & lagt lite sliverstenar/"glas"stenar runt om där va brösten ska vara på den svarta klänningen om ni fattar vad jag menar, men som sagt alla har inte samma smak.

Den enda klänningen jag skulle kunna tänka mig ha på mig var denna med ett par finfina skor till hade den nog vatt perfekt:

 

How will I know if I let you go?

2010-11-22 - 13:18:53


- Kul att vakna upp sjuk som bara den. Kan knappt prata elr svälja mitt saliv elr något annat utan att det dödar min hals. Det gör så jävla ont! Ska man dricka varmt när man har ont? Elr äta glass? Alla säger olika. Får ta & kolla upp det. & inte nog med halsen så har jag ont i hela kroppen, känns som ja har blåmärken över allt, är helt seg & orkar inte ens röra på mig typ.

Alltså blev de inget jobb idag, tråkigt men vad ska jag göra. Kan ju inte åka dit & smitta ner alla.
Oh vet ni? Hade så skum dröm om ormar, typ jag hade dom i en låda (hade haft dom där skitlänge) & hade inte gett dom mat typ så tog jag upp en & man såg revbenen på den hahaha oke jag vet dom inte har det men hallo detta var bara en dröm. & ja tror nog alla vet att drömmer man om ormar så är det ett dåligt tecken, kollade upp det & de betyder:

Orm : Att drömma om ormar är ett mycket dåligt omen, som berättar om faror, sjukdom,

frestelse och synd. Om ormen attackerar dig så ska du se upp för falskt smicker.



ORMAR
: Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar.

se upp för elaka personer.


Nu ska jag gå & lägga mig igen & bara dö i min säng, hatar må såhär!

Can't stop thinking about you...

21a Nov 2010

2010-11-21 - 19:56:52


- Hello! Inte uppdaterat på hela helgen, men har inte haft tid till det faktiskt. Helgen har vatt riktigt rolig! Mer än så orkar jag inte skriva. Sorry

How do you want it?

2010-11-19 - 21:05:27


- Dags för en tripp till Halmstad!

accident

2010-11-19 - 20:17:31


You must be born on a highway. Thats where the most accidents happens.

En nunna & en turk

2010-11-19 - 20:17:03


En turk gick in på en buss. Innan han satte sig ner frågade han en nunna om hon ville ha sex.
Då sa hon nej, nunnor gör inte sånt. När turken gick av bussen sa busschauffören till honom: -
Om du vill sitta på den där nunnan, kom till det där klostret med lösskägg och en... vit rock klockan tolv i morgon. Nästa dag gick turken dit med sin förklädnad.
Då träffade han nunnan.
De gick iväg till ett rum och hade det.
När de kom ut tog turken av sin förklädnad och sa att det var han som var på bussen.
Då tog nunnan av sin förklädnad och sa att det var han som var busschauffören.



hahahaha dödlig!

she only dance to reggae and calypso

2010-11-19 - 18:26:58


Mamacita

2010-11-19 - 18:25:17


- Honey Im home! Frös ihjäl när jag gick hem från bussen. Trodde fan jag skulle dö så kallt det var!
Vill bo i Miami elr Hawaii, ooh värme kom hit <3
tog bögigabilder för er skull, jag hatar ta foton på mig själv elr bli fotad. But I do it for you fuckers.

Fredagfredagfreeedag!

2010-11-19 - 07:44:46


- Goooo'moorn! Sovit gott? Bryr mig ej. Hoppas ni inte har. Idaaaag är det fredag! & för mig betyder det sova sova sova, så jävla skönt det ska bli, men fööörst = familia! Wihuuue.


Dagens klädsel:
vet inte om jag ska ha svarta stövlar, elr svarta converse till detta?
Tar en svart stövel på ena foten & på den andra en svart conve

Sweet dreams

2010-11-18 - 23:20:46


Dilemma

2010-11-18 - 21:31:41


- Skitdålig uppdatering I know, men har inte ork alls till att sitta vid datorn, till att ens göra något. Vill bara decka när jag kommer hem men det e inte smart för senare kanske jag vaknar 3-4 på natten & inte kan sova? Vem vet. Vet iafl att jag ska sova snart, haft huvudvärk hela dagen! Så jävla jobbigt är det, tatt huvudvärkstablett, druckit typ ett helt badkar med vatten men de hjälper inte. Men jag tror min huvudvärk beror på att jag inte har ätit choklad nu på typ 3dagar kanske. & min huvudvärk brukar släppa efter jag ätit lite choklad, wierd I know. But Im weird.

Shit har ju inget att skriva om förutom jobbjobbjobb, det e fan inte ens kul att läsa om. Vad fan är det med mig & gå vilse inne på familia förresten? Förr var det Jula ju där jag yra typ i 3dagar & krockade med en glasruta. Idag var det inne på lagret då jag inte hitta utgången, gick där med världens fetaste godisvagn & släpa på den & hitta inte ut haha tänk så har dom kameror där inne? & såg mig gå runt & svära o gå en massa rundor där. Tänk så kollade dom på live & inte hjälpte mig?! Vad fan är ni för några? & sen gick jag vilse inne på citygross också, wtf. Hittade inte kassorna av alla ställen hahahaha så kan det gå.

 

efter jobb & min resa runt hela skåne kom jag äntligen hem till Förslöv & passade på att hälsa på

min man Nadja som jag inte sett på mer än en vecka :( sorligt! Satt & plåga hennes bebis i tusen år sen stack jag hem & var med Arta & Vanessa lite (Artas systers dotter) & när dom gick har jag kollat på vampire diaries. Det var min dag det typ :). Hoppas ni haft en sugdag. Pusspuss


en jävla resa jag gör elr hur?

2010-11-18 - 07:48:17


- Godmorgon! Snart ska jag ta bussen till Ängelholm, sen byta där till tåg mot Hbg & sedan mina vänner ja sedan bytar jag i hbg mot buss till Hyllinge, en jävla resa jag gör elr hur? Men det gör mig inte så mkt, bara segt när jag ska hem för då vill jag bara sova.

Ha en bra dag sålänge, vi hörs senare (:

Dagens klädsel:
& till det har jag mina bruna fina stövlar.

Heartbeat a little bit faster

2010-11-17 - 21:53:39


Tell me what it’s gonna be cuz,
I’m wantin’ this,
I’m lovin’ this,
Inside of this,
I can’t resist,
Wanna scream your name,
(Boy),
I’m so sure that it’s gon’ feel so right,
(Boy),
Let’s just see where it leads tonight,
(Boy),
Everything you do it feels like the first time we...
Everything boy it makes me just,

Breathe just a little bit harder,
Make love a little bit sweeter,
Heartbeat a little bit faster,
I’m up for this,
I could get used to this boy,

feels like I reached the sky

2010-11-17 - 21:48:08


- Nu ska jag ta & sova mina kära, e dödstrött! Ville bara ta & slänga in ett grattis, wtf vrf skrev jag grattis för? Orkar ej ta bort det. Ville bara ta & slänga in ett godnatt till er så godnatt! Sov gott

Spåkulan

2010-11-17 - 19:29:08


E ni glada nu?

2010-11-17 - 18:55:54


- Åt nyss en äcklig banan :S visste att det var nåt skumt med den. Kräks! Jaha vad ska man skriva här då? Har inte så mycket att berätta förutom att idag var det askul på jobb, fick pynta & en massa sånt kul. Loved it! & så har jag köpt en laddare t moben mina kära! E ni glada nu? Så bilder ska det bli :) roligt roligt. Nej nu ska jag fan ta något att dricka, äckelbananjävel.

I want you tonight

2010-11-16 - 22:01:59


Tänk o fira nyår här

2010-11-16 - 21:20:45


Written in the stars

2010-11-16 - 21:19:22


Wtf is wrong with you dude?

2010-11-16 - 21:03:52


- Gick bra idag, fick sluta tidigare tom. Fett skönt, men missa tåget ändå för träffade på lilla Martinjävlen i Hbg så vi stog & snacka ett litet tag vilket gjorde så att jag missade mitt tåg, men skit i de. Va så sjukt trött på vägen hem att jag somnade hela tiden, fyfan vad jobbigt det var men skönt.

När jag kom hem såg jag att min älskade mamma köpt hårolja till mig, behövs till mitt hår & så hade hon fixat en ny laddare till mig, men pundaren i affären hade bara gett henne de där uttaget man sätter i
(ni som har xperia mini förstår), han hade inte gett henne sladden till laddaren? Wtf is wrong with you dude? Säger man att laddaren är sönder så testa vad som är felet eller ge både sladd & kontaktgrejen. Inte ba en sak, så jag blev sne som fan ska ni veta, men så läste jag mitt kära brev som jag fått hem idag & har vatt glad sen dess.

& ja juste, sen beställde jag hem världens fetaste feeteee jacka! Längtar tills den kommer. Puss på er era svin.


& nu har jag slarvat bort mitt örhänge! höll i det nyss, så nu är jag sne igen!

I can make it through the rain

2010-11-15 - 22:48:14


Miss the old times

2010-11-15 - 20:40:49


- Hitta just denna gamla låten, lyssnade på den i mina unga dar. Haha leker jag e gammal, ne men fyfan vad jag & min bästa Wioleta från Polen satt o knarka denna när vi var mindre.

What would you do

2010-11-15 - 20:36:22


VÄRLDENS STÖRSTA SN......

2010-11-15 - 18:38:17


- Kom hem från jobbet för exakt en timme sedan, slutade 4. Reser & krigar genom hela skåne för att ta mig dit&hem. Men kul var det, fick göra massa julkorgar med godis i, & pynta dom lite fint. Så om ni köper en korg är dom som ser snyggast ut gjorda av mig hehe, säger vi.... Fick göra chokladbollar också & massa sånt kul. Trodde faktiskt jag skulle få slava eller något men ikke sa nicke era jävlar! HA HA

Tog tyvärr inga bilder, lovar jag skulle gjort det men min laddare gick sönder igår, den lät helt konstigt & skulle hora sig med att inte ladda min stackars mobil som behöver liv. Laddare du är en twat. Don't like you any longer, innan var typ laddaren min bästa vän, men vänner sviker ju en me tiden ;). T.o.m du laddarn, trodde inte så om dig!

Haha, vet ni vad som hände idag? Nej hur ska ni veta. För ingen såg! Hade nog ätit ihjäl mig ifall nån såg det. Ska försöka förklara nu, telefonen gick sönder på jobbet, gick inte o ringa så jag sprang till Jula & skulle köpa en ny. Gick vilse där inne, skulle va envis & hitta det själv men lycka till med det, kan ju inte ens alfabetet & där stog allt i abc o blablabla så jag frågade en kvinna lite snällt: ursäkta vart ligger telefonerna?
Kvinnan: dom ligger i avdelning K. & så gick hon sin väg. Wtf jaha då går jag till början av affären & börjar yra rundor där, hittar inga jävla telefoner. Sen får jag syn på en liten utlänning som jobbade där, yes tänkte jag & bad han bannemig visa vägen till telefonerna. Ja & så fick jag väljaaaaaaaa, tog den fulaste moahaha. Iafl nu ska jag komma till saken, skrev detta bara för ni ska ha nåt att läsa. Jag går till kassan & betalar & whatever. & sen ska jag ut & där har dom ju typ VÄRLDENS STÖRSTA SNURRDÖRR, inte såna där små fjuttiga man e vana vid som på väla, familia & maxi. Ja iafl, så går jag in i universumdörren som aldrig tar slut, & så fick jag för mig att det var en sån där liten så jag börjar ju gå rakt, PAFF GICK RAKT IN I RUTAN. Kollade runt snabbt som fan så att ingen såg händelsen sen dog jag av flabb för mig själv (ingen såg) men när ja börja skratta undrade självklart folk wtf is wrong with her?

Now it's time for ....

2010-11-14 - 23:15:51


- Now It's time for sleep! "Jobb" imorn, hoppas jag kmr kunna somna! Goodnight & sweet dreams

It's the way love me

2010-11-14 - 15:00:13


another day in paradise

2010-11-14 - 14:23:33


Har du ont någonstans just nu? - nej ingenstans :)
Är du singel? - yes I am
Vad är ditt favoritnummer? - 2, 4, 15, 22 :S elr ne 15 mest.
Favoritfärg/färger? naturfärger
Hatade färg/färger? hatar inga färger
Är du nöjd med ditt liv just nu? Japps
Vart önskar du att du var nu? Miami elr Hawaii
Vad borde du göra just nu? gå ner & ta en mumssiiig pigelin
Kan du nå dina fötter med raka ben? hell no haha vill ni jag ska knäcka ryggen elr
Är du kär i någon? - hä hä de vill ni veta va? No Im not
Kan du skruva tungan?- nigga what?
Har du någonsin velat bli läkare? - veterinär såfall, räknar det också som läkare. VAD VAD?!
Vad drack du senast? ' - ice tea lemon
Vem pratade du senast telefon med?- Gezim
Är du glad? - ja för det mesta
Är du piercad någonstans? - naveln & tungan, öronen om man nu räknar de som piercing
Vad har du för planer för ikväll? försöka lägga mig tidigt
Hatar du folk som ljuger? - Japp
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? - Inte för bögiga & inte såna som flyger
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? - nej inte vad jag kmr på faktiskt
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? - Bow wow
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? så bäst det bara kan bli
Tycker du om ditt liv? - har du inte frågat redan?
Vad tycker du mest om i ditt utseende? - hmm, vetifan faktiskt, håret kanske?
Förlåter du eller glömmer du? - till en viss gräns förlåter jag, glömmer aldrig.
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? - killkompisar tror jag faktiskt
Har du någonsin masserat någon? - äckligt.
Vad är du rädd för? - mörker, mögel & spindlar
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? - yes
Önskar du att du var en av motsatt kön? - haha hade velat testa va kille för typ en vecka elr nåt
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? - ja ibland
När grät du senast? - vaknade upp av att jag grät faktiskt (drömde) för några dagar sen
Saknar du en tjej just nu ? - en tjej? Ja, världens bästaste bästa bästa vän yasmina <3

skolavslutning, (jag & yasse) hon gick i 7an jag i 8an haha så små!

Fars dag

2010-11-14 - 13:31:41

en till

2010-11-14 - 13:22:58


- Måste ba lägga upp en till låt som Charice sjunger

 

& här är en låt hon nu släppt:

 

Hon förtjänar att bli en superstar! Love the song

" Sveriges nästa stjärna "

2010-11-14 - 13:19:35


- Sitter & kollar på repris av Idol just nu & jag tror inte jag vatt så chockad i hela mitt liv, ne oke nu ska jag inte överdriva men wtf!? Skämtar juryn med oss, vad fan e det för människor dom valt ut? Ingen av dom kan sjunga ju haha, skrattade sönder när ja hörde dom. Oke jag ska ju inte klaga dom sjunger ju 100gånger bättre än mig, men detta ska föreställa "sveriges nästa stjärna" & dom sjunger helt normalt. Alla förutom han där blonda? Hmm Jay heter han ja, aa han e ju den enda som kan sjunga där. HAHA ne nu orkar jag inte titta på de jävla programmet mer, ska hoppa in i duschen nu.

Detta kallar man för röst & detta heter sjunga:
* Oprah upptäckte denna lilla tjejen & Charices största idol är Celine Dion,
Celine lät henne sjunga på hennes egna konsert  *


 

får rysningar varje gång jag hör tjejen, love her!

Roadtrip

2010-11-14 - 01:45:43


- Roadtrip i Äholm med min nilluushe! Överkul & mkt skratt som vanligt. Alltid lika kul att träffa dig niiiilläh
(finska dialekten du fattar haha) Ska ta & äta upp min avokado nu & sedan decka, skittrött!
Puss & Godnatt, hoppas ni haft en trevlig lördag.

Spåkulan

2010-11-13 - 22:55:58

- trust me I wont..

jätte längesen

2010-11-13 - 19:31:54


- Då har man nyss kommit hem från Sanna, jätte längesen vi var. Alltid lika kul (: nu ska jag ner & feta mig! Puss

thumbs up

2010-11-13 - 13:22:10


- Tummen upp för igår!

skit i håret hehe... Står ut lite här & var

facing your biggest fears

2010-11-11 - 20:12:12


Cinderella walked on broken glass. Sleeping Beauty let a whole lifetime pass. Belle fell in love with a hideous beast. Jasmine married a common thief. Ariel walked on land for love and life. Snow White barely escaped a knife. It was all about blood, sweat, and tears, because love, means facing your biggest fears.

Det blev en bit ändå

2010-11-11 - 17:12:25


Nu är det ********* som gäller!!

2010-11-11 - 15:35:37


- Nu är det klippning som gäller! Osäkert på om jag ska klippa en bit eller bara toppa det. För nu när jag kollar på det så är det en "liten" bit som är slitet & då är det ju bara onödigt att toppa det, för jag kommer ingen vart med toppningen ju, antingen så är det allt eller inget. Eller ah, vad man nu ska säga. Men jag är så jävla feg när det gäller mitt hår! Riktig chicken är jag, eller bara när det gäller toppning för färning går jag med på, allt förutom blont.
So not my colour. Nå? Vågar jag....

Kommer ihåg för flera år sen i Polen så stack jag till frisören, oh hon e så duktig & bra sa alla. Mhm jag kommer in där & säger jag vill ha chokladbrunt hår & TOPPA DET BARA. Mitt hår slutade kanske under brösten, & när hon var klar. Gissa hur kort det var? TILL AXLARNA! Kan ni fatta så arg jag blev men sa inte ett ljud eftersom min mamma stog brevi, jag var rädd hihi. Men när jag gick därifrån svärde jag som ni aldrig hört mig svära förr & grät så arg jag var, mitt hår! Det var inte ens slitet & hon gör mig flintskallig. Hoppas hon går i konkurs. Fast färgen blev bra.

(jätte gammal bild på the hair då jag fortf var mörkhårig.)

Ana Gina - Syster Khadidje

2010-11-11 - 13:37:05


- Hahaha denna bruden är så jävla bäst när hon är Syster Khadidje, dör av flabb när jag tittar på henne.

börjar på måndag

2010-11-11 - 13:11:31


- Ringde till work idag & jag börjar på måndag, blir provbjobb i en månad. Får se hur det går (:
Nu ska jag städa fulingar, puss


Limited edition

2010-11-10 - 16:03:45


- Kommer ni ihåg denna?

Tyckte inte alls om den i början men så tvinga mitt lilla hjärta Zarife mig äta den typ hela förra vintern

& ja, den blev asgod med tiden faktiskt men nu har det ju kommit en annan vinter choklad från Marabou

& damn va god den är! hoppas den e här för att stanna & inte är i limited edition


Spåkulan

2010-11-10 - 12:07:38


youtube sensation

2010-11-10 - 12:02:25


- & till er som skrev till mig på msn igår att videon med 50 var fake eat this:



down on me

2010-11-10 - 12:00:08


- Då ska man in till Båstad idag en snabbis. Ska till arbetsförmedlingen, tar mötena aldrig slut eller?

dååålig stil!

2010-11-09 - 19:01:27


- Va jag "hatar" min mamma just nu haha, vet ni vad hon gjorde????? Fyfan det va så jävla taskigt. Jag sitter här uppe med hög musik o softar med livet så kommer hon in & håller en hund i famnen & säger kolla vad jag köpt till dig, o så när hon såg min min hur glad jag blev, hann inte ens säga något utan man såg bara på mina ögon o leende att jag blev glad så börjar hon skratta så börjar jag gråta för hon jävlades. Inte snällt.

Rihanna ft 50cent

2010-11-09 - 18:06:52


- Hahaha aso jag sitter & knäcker mig nu, ni har nog alla sett han som mimar till Only Girl med Rihanna, varje gång jag hör den låten nu så tänker jag på hans dansande huve, haha hade dödat honom. Knipt ihjäl hans huvejävel & ifall ni inte sett videon så kolla här:

 

men nu så såg jag en annan mkt roligare video på facebook, som verkligen döda mig look:

 

grät av glädje!

2010-11-09 - 17:57:32


- Har nyss fixat skype för Philips skull (bästa vän som är i Norge just nu) så nu sitter vi & camar & är helt lyckliga haha. Fick ett telefonsamtal av honom igår, snacka om att jag grät av glädje!

Mycket mer än så har inte hänt idag, sitter & väntar på Nadja som är iväg & fixar naglar, hon har snott min idé som jag ville ha. Hoppas dom går sönder på dig min bror. Haha ne men längtar tills hon e klar, inte sett henne på 1 dag & ja saknar henne :(

Spåkulan

2010-11-09 - 01:42:11


memories

2010-11-08 - 19:11:24


- Yasmina, denna är till dig! hahahaha jag dör ba jag tänker på det. Du vet vad jag menar

i've been in jail

2010-11-07 - 16:38:39


- Jaha då har man vatt & kollat på lägenheten, jätte fin var den. En tvåa, mamma&jag gör vad som helst bara för att slippa bo här nu, så en tvåa räcker för oss än sålänge. Fast sovrummet (mitt rum) var lite litet för min smak faktiskt, sovrummet i ängelholm hade fått plats i mitt rum tom. Aslitet!

& nu om gårdagen: åkte in till Helsingborg efter en del tänkande, var inte alls på festhumör men vafan min kompis fyllde år så lite får man ju offra sig. Stack till förfesten då som hade vampyrtema, efter vi vatt där & bögat oss stack vi in till stan, vetifan vad klubben hette. Tempel elr nåt. Jag, Shpetim & Albert drog hem vid tre för det va fett tråkigt enligt oss då. Kom hem till Josse, rensa hennes kök. Gick & la oss & nu till de jobbiga. Josse & Company kom hem vid 5-6tiden, & jag & grabbarna (eh grabbarna hahahaha) vaknade & fick för oss att dra hem?! 6 på morgonen, tåget skulle gå halv 7. Vi missa det med en minut såklart! Typiskt, så vi joina the bänk crew (skämt) på knutan & väntade tills nästa tåg skulle åka vilket var halv 8. & gissa vad? Vi missa det också! KAN NI FATTA!? nej skoja hahaha erkänn ni ba oh nej shit, ne vi hann med det. & såklart finns det ingen buss direkt till Förslöv så jag crascha hos Shpetim. Även där rensa vi köket. Klockan var nu typ halv 9 & min buss skulle gå 10. 20 minuter innan bussen skulle komma så tänkte jag skitsamma jag blundar lite, mhm gissa vad som hände då? Jag vaknade & såg att jag hade missat bussen med 5 minuter. & det första mamma säger när jag kommer hem vid 12tiden är, har du suttit i häktet elr? hahahaha kan ni förstå hur mkt jag knäckte mig, hon gjorde min dag där




men här får ni lite bilder från igår, lägger inte upp många & lägger inte upp på alla.







försökte leka nåt offer här, vetifan vad jag höll på med så fråga inte.





Shpetim&Albert



Josse&Nathi







softarna







Han skulle leka vampyr o bita mig men lyckades ej så bra för vi fick skrattanfall



Mitt vampyrbett, hade tänder med men dom bet jag sönder ist



Godnatt!

min drog just nu:

2010-11-07 - 14:27:38


lång historia

2010-11-07 - 14:25:20


- Hej fucktards! Nu ska jag på lägenhetsvisning med mamma i Ängelholm, hoppas vi får lägenheten!
Ska berätta om igår&idag för er senare när jag kommer hem, en lång lång histiora!


jag vill sova :(



(ser lite större ut än vanligt, men det skyller vi på tröjan ;D) - yesterday

utgång ikväll

2010-11-06 - 18:47:17


nästan likadana ju :S

min ängel!

2010-11-05 - 18:59:39


just a dream

2010-11-04 - 18:51:23


oh girl

2010-11-04 - 16:42:17


Jag älskar dig

2010-11-04 - 14:20:56


 

Grattis grattis grattis världens bästa pappa! Jag älskar dig <3

Jag skiter i, rakt av!

2010-11-04 - 14:19:45


- & sen så har jag passat på att fota mina skor som mamma köpte till mig, överheta enligt mig då. Skiter i vad ni tkr, JAG SKITER I, RAKT AV! tänk om jag hade fått sånt utbrott o bara sprungit ut o skrikit JAG SKITER I & slått ner närmsta unge som går förbi hahaha fan va knäckande, tänk er hans min!


 


My cat gone wild

2010-11-04 - 14:15:24


- Måste fan sova hemma ikv! Haha sovit hos nadja i typ tre år nu. Iafl idag kom jag hem till en helt crazy diamond, skrattade ihjäl mig när jag såg hennes ryck haha, filmade också. Visst e jag snäll?

 

( & det som låter i bakgrunden är badkaret - häller upp vatten )

Godfather

2010-11-03 - 13:48:00


take it off

2010-11-02 - 13:58:25


it's a secret

2010-11-02 - 11:48:50


- Då har man vatt hos tandläkaren, sista gången jag va där gratis sa dom :( . Menmen, hade inga fel & som vanligt ska de nämna min tungpiercing. Kmr inte ta ut den, I love it. Sen så visade dom mina hörntänder därbak, har inte ens sett dom men det såg äckligt ut, att se något sticka ut ur tandköttet där bak.

Ajja, igår stack jag hem till Nadja, hade askul där som vanligt. Mer än så säger jag inte, it's a secret. & idag kanske det blir ängelholm med mamma för att köpa ett par skor jag blivit kär i!

Should be legalized

2010-11-02 - 11:41:49


 

sjuk låt! ha ha ha

you're selfish

2010-11-01 - 20:24:12


 

gick igenom gamla låtar på datorn & så hittade jag den här!

lyssnade sönder den när jag var yngre haha

I've got a life

2010-11-01 - 20:22:56


- Helgen har vatt underbar!
Mådde som förtjänat igår, men det gick över efter 2timmars sömn. & idag har jag vatt fullt upptagen med att passa Savannah. Nu ska jag hem till Nadjisen, så det blir inte mer inlägg. Im sorry guys men jag har också ett liv hehe.

RSS 2.0