Vrf sitter man alltid ...

2010-01-31 - 20:34:36


- Vrf sitter man alltid vid datan när man har något viktigare för sig? Man vet att man har ett prov t imorn eller någon läxa & så sitter man o inbillar sig att det man gör inne på internet är mkt viktigare. Så skumt. Nu måste jag faktiskt plugga lite etik&livsfrågor har prov i det imorn, men hinner plugga mer imorn med eftersom jag börjar 14.20 nåt sånt.. Skönt börja så sent, har bara den lektionen sen slutar jag för dagen! WOHU!!!!!!!!


video från igår

2010-01-31 - 14:22:33


- En liiitäään vidäjo fron igor, trodde hon skulle fota mig men Cuba börja filma. Nicolas (Kattis bror) huve ploppar upp från ingenstans hahaha


lite bilder från igår:

2010-01-31 - 14:17:16


- Lite bilder från igår:


Fixar sminket lite snabbt


chockad?...





Jag & siiistor <3


Vetifan vad som händer här :S ...


hahahaha vetifan va som hände här??
vrf har vi tatt på oss glasögon & posar?
& vrf ser mitt ansikte så jävla stort ut...
frågor vi aldrig kmr få svar på.



dont ask me whats happenin' ...


stirre! hahaha


handen!


Jag&Kät - yes vi är nyktra.

lika bra det

2010-01-31 - 12:09:02


- Byta tillbaks till min gråa design, lika bra det den andra va ju nt ens fin? Vafan tänkte jag på haahaha....

denna helgen har verkligen vatt super!!

2010-01-31 - 12:05:21


- Varför bytade jag design? Min gråa som var så jävla snygg!. Denna helgen har verkligen vatt super!! Igår bjöd Kattis brödrar ut oss så vi fick stress sminka oss, hann inte klä på oss "fest" kläder men jeans & linne går lika bra. Vi stack till Ängelholm & spenderade kvällen på Tres. Fyfan vad kul vi hade, måste göras om! Innan vi stack till ut (glömde berätta) så var vi hos Lala & Micke o softade där sedan gick vi ut, så nu vet ni det. Efter vår utekväll tog vi taxi hem igen t Lala&Micke, inte för att det e så lång väg att gå men jag & Kät kunde nog knappt gå rakt igår så lika bra det.


I
dag vaknade vi jätte tidigt för lille Alma hoppade & studsade på vår säng, haha jättego bebis. Vi lekte med henne lite, åt frukost sen kom Kattis föräldrar & hämtade oss. & nu sitter jag här, tror jag ska decka.. Hm nej jag måste plugga. Har prov imorn. Ångest på skolan, efter att ha haft en så bra helg & ska tillbaka till skolan det ger mig världens största ångest. Back to reallity, oh no!


* jag tror vi tog bilder igår, ifall vi gjorde lägger jag upp de sen*

Love to have stalkers ;)

2010-01-30 - 15:39:16


- Varför ska dom ändra blogg.se? , den va bra som den var. Menmen man vänjer sig. Har bestämt mig för att lägga upp lite bilder från igår ndå. Erkänn ni blev överlyckliga nu?!, nej ni behöver inte säga något mina vänner&ovänner, vet att ni blev helt hyper över att se bilder på mig. Love to have stalkers ;), spec såna som går in i en mack typ som Shell ex bara för att titta på mig, besatt eller vad? hahaha patetiskt.


Ardi & Kattis


Ardi, yr t max! dansar ,check that ass, daaamn


Vetifan vad det är för jävla min hahaha,
kan någon säga mig varför jag går runt med en sko :S ?



Ardi, dansar fortf....


Tau is happy


Cubaaaaa <3


Tau <3


Tau&Jag<3


Ardi&Jag <3


Jag&Kattis
(vrf blir alla bilder så små när kät e med,
har tatt samma storlek på alla något skumt på G kattis.)



Ardi&Kattis


Ardi, still dancin ahah <33


Vem e detta? Vem vet... Hmm jag kanske? hahaa...
älskar strumpor <3


systrarna <3


Avslutar med bilden jag älskar <3
Ardi,Jag&Kät




Älskar mina brudar mest av allt, dom e d bästa som finns!
Mina nummer ettor<3 unconditonal love till er angels

video från igår

2010-01-30 - 14:25:41


- Video från igår på mig & tjejerna:
(vetifan vrf alla började prata skånska mitt i allt)

går bara skratta när man tittar på dom

2010-01-30 - 13:19:40



- Nu när jag kollat på bilderna tror jag inte att jag vill lägga upp en enda faktiskt, hahaha går bara att skratta när man tittar på dom, på mig. Knappt beredd på nån av bilderna & på vissa ser jag ut som big moma, konstigt.


förfest hos mig

2010-01-30 - 12:27:55


- Madison igår med tjejerna fast först hade vi förfest hos mig. Det var jävligt kul enligt mig, fast de borde sluta köra så mycket techno musik till,
Går ju inte ens dansa till det haha menmen dansa gjorde vi iafl helahela kvällen.
Har inte så mycket att säga mer än att jag har huvudvärk idag men det är nog inte pga spriten, det är nog pga jag sovit förlänge. Ajja, bilder kommer sen!

Be patience

ändrade planer!

2010-01-29 - 17:35:38


- Fick nyss ett samtal. ett jävligt bra samtal! & jag skrek av glädje haha för bästaste Tau ska med oss ndå! Hade aldrig vatt likadant att festa utan henne, never.

Madison

2010-01-29 - 13:43:44


- Madison ikväll med tjejerna (Kattis&Ardi), vi är en person mindre ikväll tyvärr.

åka till månen

2010-01-28 - 14:03:36


" Om vi är smarta nog att åka till månen borde vi kunna vara smarta
nog att testa kemikalier utan att skada andra varelser
"

djurtester

2010-01-28 - 14:03:05


Inom många branscher är det vanligt att testa på möss eller marsvin för att undersöka om produkter som hushållskemikalier, färger i textiler, nytt bläck till pennor mm ger allergier. Allergitester på djur är undantagna från EU:s förbud mot att testa kosmetikaråvaror på djur, och för att registrera kemikalier krävs det djurtester.

För bara ett tiotal år sedan var både forskare och myndigheter överens: det går inte att ersätta allergitester på djur. Men vindarna har vänt, och idag pågår flera stora internationella projekt som tävlar om att vara först med de nya, djurfria testmetoderna. Forska Utan Djurförsök har bidragit genom att stödja en forskargrupp i Lund, som tagit fram en cellmodell som fått stor uppmärksamhet.

Nu hoppas kosmetikajätten L’Oréal komma först med ett celltest för att undersöka risk för allergi. Företaget har i ett samarbete med amerikanska Hurel Corporation bidragit med sjusiffriga forskningsbelopp och egna experter för att snabba på utvecklingen av en metod där två olika cellmodeller ska kombineras på ett litet chip. Företagen hoppas på att ha en prototyp färdig i slutet av 2011 för att kunna påbörja utvärderingen. Målet är att ha metoden utvärderad och klar när EU även förbjuder allergitester på djur för kosmetikaråvaror. Den sammanlagda kunskapen från alla pågående projekt ökar naturligtvis möjligheten att få fram en djurfri testmetod till år 2013.

Varje chip kommer att ersätta ca 25 djur i försök, och kommer att vara betydligt billigare att utföra än djurtesterna.

- Men det handlar inte bara om ekonomi, utan det finns även starka etiska krav: det ska helt enkelt inte göras djurtester, säger en representant för Hurel.


Hittade detta på en grupp på Facebook som jag är medlem i & detta gjorde mig glad. Tycker så synd om alla djur som ska plågas pga oss människor som bara förstör allt som finns. 

har klippt mig

2010-01-27 - 23:00:37


- Förresten, har klippt mig. Vad tycks?








hahaha ne skojjar bara, satte upp håret helt konstigt. Ignorera att mitt ansikte ser lite blekt ut, det är blixten.
Tycker jag liknar Erika från Paradise hotell här fast i brun version (håret). Hate her men vetifan bilden är lite lik...


Gonatt nuuuuuuu!

kan ej släppa en sak

2010-01-27 - 22:54:47


- Trött nu, skönt som fan att känna sig trött & bra att jag inte sovit efter skolan också.


F
an kan ej släppa en sak, drömde världens äckligaste mardröm nu för nån dag sedan. Kan ej släppa den fyfan. När jag vaknade så grät jag så läskig var den fyfan säger jag bara. Psykade drömmar. Hoppas jag ej drömmer en sån inatt.

Gonatt på er

längtar verkligen övermkt

2010-01-27 - 18:48:00


- Hittade något på H&Ms hemsida med att man
kunde klä på & styla en modell hur man ville
såhär blev min (glömde kopiera länken så ni också kunde göra det, men bara att leta på deras sida):



Kommer säkert sitta här resten av dagen & klä modellerna, det var fett kul.
Inspirerades av de kläder jag ska ha på fredag
(jag & tjejerna bestämde typ 1 år i förväg eller 2 kanske)
Men man vet aldri, jag kanske ändrar mig (:
Längtar verkligen övermkt, har inte varit ute på fleraflera månader
vet inte ens varför haha vi är konstiga.

bring it on bitch

2010-01-27 - 18:16:05


- FAN VA JAG STÖR MIG! Gud va jag stör mig på små tjejer, svenskar som leker blattar. Som leker dom är araber, albaner, italienare ja you name it. Fucking va den ni är, lek inte ni är något annat det är bara så pinsamt.
Skämmer ut sig gör såna brudar, drar till ziggenska fester själva eller balkan fester eller vad som helst utan någon som helst kompis från det landet. Ahh vi vet ju vrf dom drar ;) fixa lite självrespekt era äckliga jävlar. Stör mig så jävla mycket på wannabes, precis såna som leker utlänningar. HBG kryllar av såna hahahaha fyfan.

Ajja nog om det, fan va alla ska tjata på det jävla vädret?? Snälla vad har ni att klaga på, att det e såååå jävla kallt & att det snöar som om det vore spöregn? Haha åk till Polen sen kan ni klaga på att det e kallt, -27 grader & 11 personer har dött av kyla om inte mer. & nu är vädret påväg hit, det e jag glad för. För då slipper mitt älskade land slippa skitväder. Ja visst det är kallt i Sverige, men sluta klaga. Se på de i Haiti, de har verkligen något att klaga över.

Idag stör jag mig på allt&alla, har någon nåt att säga so bring it on bitch.

& trött på alla bitchblickar man får i skolan, för INGEN SOM HELST ANLEDNING ALLS, hahaha de e så jävla högstadiet att gå & snea sönder folk så ens ögon ploppar ur, säg det ist för att snea precis allt&alla. Orkar inte ens bry mig & säga ifrån, tror ingen gör det längre här, är lite mognare än så faktiskt. Menmen... Palla ens att jag skriver det här men är tvungen att få ut det & vad är inte det bästa stället om inte bloggen? skönt! svälj mitt diarré nu. Hörs sen!


what about the first kiss? First touch ...

2010-01-26 - 18:08:56


blev totalt äcklad av honom

2010-01-26 - 18:01:02


- Vaknade nyss, älskar sova efter skolan! Fattar inte varför jag ens stack dit imorse, första lektionen inställd som är från 9-10 & sen hade vi inte vår andra lektion förräns 11. & sen va dagen slut. Jag som var så trött imorse & knappt kunde resa mig, men Arton tvingade mig... Jobbiga jävel, men han fick inte va ifred för jag va iskall så jag låg kvar & sminkade mig o sånt i sängen (brukar alltid göra det men inte då han sover hos mig). Tog all hans värme haha fett skönt, usern här ja.

Ska man berätta lite om igår kanske? Artisen kom hit igår, mamma klippte honom haha. Sen softa vi bara, inte så mycket att säga om det. Jaha nu ska jag bara säga YES också att Stefan åkte igår
( Pratar om Paradise hotell här nu för er som inte hänger mer ). Blev totalt äcklad av honom när han horade sig med Dalin sen Erika. FOJ säger jag bara.

Mina favvisar = Jackie, Fransie, Pontie. 


 


Gårdagens klädsel:



Tunika - Cubus
Skärp - Lindex
Skor - Converse (:

min första & sista

2010-01-25 - 13:09:45


- Nu ska jag iväg t skolan för min första & sista lektion för dagen, great!
Var i Äholm en snabbis imorse, va tvungen köpa lite saker som verkligen behövdes! Skönt att jag fick d gjort. Yes skolan var det nu, byebye

na de na

2010-01-24 - 18:13:10


tro aldrig på vad ni läser i tidningen

2010-01-24 - 18:09:44


- Tro aldrig på vad ni läser i tidningen. Med det sagt så kan jag väl berätta om min dag, jag har inte gjort något faktiskt, så jävla skönt. Innan var det alltid pluggplugg & massa inlämningar typ men denna söndan har jag vatt fri som en fågel. Känns så jävla skönt, snart närmar det sig fredag & jag längtar som ini helvete. Levt som en nunna nu eller en fängelse convict lr något nu ett bra jävla tag.

Vi har fått nytt scheema också, wohu! På måndagar börjar jag 14.20 helt skönt & resten av dagarna 09.15 men slutar astidigt. Love it! yes. Orka med er nu snokare hihi. Puss på er <3

love your pretty smile baby

2010-01-23 - 16:23:38


gråter alltid lika mycket när

2010-01-23 - 15:54:48


- Pratade nyss m mormor&morfar i telefon, gråter alltid lika mycket när jag för höra deras röster.
Mitt allt e dom <3 pratade om hur stor min kusin blivit, haha världens största typ (biff)! Har alltid vatt jag & hans sen barnsben för vi föddes nästan samtidigt

Jag & bartek

forever <3

Jag, Bartek & min morfar <3


Jag, mormor & Bartek


(de två bilderna ovan är från sommarn som varit)

chicks rule

2010-01-23 - 01:26:25

 
- Boys are retarded -

serum till ögonfransarna

2010-01-23 - 00:36:55


- SHÖLÖLÖ (uh äckel), fredagen idagen gillagen! yes, idag gillas. Vatt me tjejerna hela dan & bara tatt det lugnt. Finns inget bättre än att vara me dom bästa, men såklart alltid tomt utan min yääääz som jag saknar så. Ny er jah lidsin yäzän. Vet at dy gilär lesa minä blågän. Hejhej. Aahhhhh va ska jag skriva?

- Köpte serum till ögonfransarna, ska vi se om det nu får dom bli lite tjockare. Har mascara varje dag & det förstör ju fransarna som fan. Märkt av det riktigt mycket nu på sista tiden. Förr hade jag hel tjocka & långa, nu haha nästan inget kvar.
SÄGER VI (twitwitwi-knacka trä 3gånger)

- Åkte hem, åt/sov. Åt i sömnen.

- Tog bussen m Kät in till Båstad

- Gick av bussen, vandrade vidare i solskenet till tjejerna

- Knackade på deras dörr

- Kom in

- Sa hej

- Tog en cigg

- Pratade och balla oss

- Vandrade vidare till mustan & softa där


M, så har det vatt typ. Hejdå.


ingen tycker synd om dig

2010-01-21 - 23:13:07


- Fan vad jag stör mig på folk som klagar öppet & skriver öppet om hur mycket dom hatar sitt liv och om man gråter så kan man också skära upp sina armar, vafan är det?! Sån jävla brist på uppmärksamhet och kolla på mig TYCK SYND OM MIG, jävla patetiskt. Okey om man pratar med sina vänner om hur dåligt man mår och hur mycket ens liv suger men att skriva det på facebook/blogg/bdb eller vilken hemsida man nu gör det på är så jävla pinsamt tycker jag. Okey om man skriver att man mår dåligt jag är sjuk eller whatever, men varje dag same shit. Snälla förhelvete väx upp ingen tkr synd om dig.

Ska lägga mig i badet nu, hoppas ni haft en bra dag. Gonatt


pappas tvilling

2010-01-21 - 21:07:54


- Nu ska jag titta på Crank, pappas tvilling! Filmen går på 6an - skiiiiiiiiitbra

var beredd!

2010-01-21 - 20:49:14


- Hej alla friska! Stack aldrig t skolan idag, kräkte ner alla rum jag var i. Säger vi, uhä sånt äckel. Men mår inte alls bra, fast börjar bli bättre för har sovit hela dan typ, & så har jag väntat på mina papper från Kattis hela dan men ingen Gimli har varit & lämnat papper här inte. Arg på dig Kattis! Vill nt vara vän m dig mer. Uhä. Ska kräka genom brevlådan på dig, va beredd! mohaahaha.


Inget mer att tillägga.


gammal bild togs hos kattis

 

klarar inte av att

2010-01-20 - 23:28:16


- Dags att lägga sig i sängen nu klarar inte av att sitta här mer, måste göra ett 2a kräkbesök på toan. Feel sorry for me. Orka att jag ska bli sjuk nu, hoppas det går över för har ingen lust att må såhär.


H
oppas ni mår sämre än mig! Sov dåligt. Hejdå assholes

blev ju lite rädd där.

2010-01-20 - 20:07:00


- Ohh va glad jag är, fick ett mail av *************** säger jag inte till er väl!? att min klänning kommer in snart, så nu är jag lycklig igen. Fyfan, blev ju lite rädd där. Men har man tur som jag så har man. Love to be me.


HEJDÅ seglarmän

man tror att skallbenet ska spricka

2010-01-20 - 20:03:40


- Haft huvudvärk hela dagen, känns skönt faktiskt. Älskar när det dunkar så hårt så man tror skallbenet ska spricka, yeah you know me. Queen of pain. Hahaha tänk va så störd, fan va jobbigt det har vatt. Har typ knarkat huvudvärkstabletter, har det hjälpt?! NEJ!. Hatar er, jävla tabletter ni kan ingenting.


J
aja, skolan idag då. Hade bara en lektion eftersom läraren på första lektionen var på möte. Sedan på religionen fick vi besök av en präst. Sen vad min skoldag slut, men jag stannade kvar kanske 2 timmar och arbetade lite. Det har jag även gjort här hemma så nu är det bara att skriva ut det sedan lämna in. Känns skönt med något avklarat iafl. Har en inlämning kvar tills på fredag men jag orkar verkligen inte ens andas med denna huvudvärken. Då har jag sagt mitt, kanske kommer med något kul sen. Keep ya eyes open (eeeh)


Längtaaaaa tills nästa fredag<3

she's gettin naked

2010-01-20 - 13:03:00

för er som undrar.......

2010-01-19 - 21:57:15


- Jaha hejj på er eller vad jag nu ska säga, orka hälsa på er. Hä hä hä skojja, ni e bäst. Typ. Lite.
M. Igår kom Arton till mig, tivngade han kolla på paradise hotell & så deckade han efteråt, & jag kunde inte somna, visste inte hur jag skulle ligga o ja allt störde mig, fick damp på exakt allt. Jaja kul o veta? eh. Skolan idag, fick skära i grishjärtan. UHÄ men det gjorde inte jag, stog bara & kollade på & klaga på hur äckligt det lukta fi. Jaha, vad mer för kul kan jag skriva? Kom nyss hem från Arta, alltid lika kul vara med henne & B för er som undrar ..........


C
atja åkte från Paradise igår, så jävla skönt. ÄNTLIGEN säger jag bara. Skönt att Francesca är tillbaka. Pontus eller va han heter han den där tysta, fan va skum han är men han gillas. Jag gillar skummigheter. Aeee orka har ingen lust att skriva detta blir inte ens ett kul inlägg att läsa, men jaha. När jag ändå pratar om Paradise kan jag väl säga vilka mina favoooriter är, det är Jackie, Francesca, Skummis. Resten kan fara åt helskottan
(tänk om jag hade pratat med såna uttryck!?)


Adjöss med er.


VET NI VAD?!

2010-01-18 - 15:07:05


- Helluuu everyyybody! Sorry för den dåliga uppdateringen. Men har inte haft något att skriva om så bättre låta bli fast det mesta jag gör är yrar här. Jaha hände under helgen då? Vet att ni undrar. Jag gjorde ingenting, sov ihjäl mig så jag hamna i helvetet sen studsa upp till himmlen. HÄ HÄ HÄ

VET NI VAD!? jag upptäckte att min drömklänning, den jag velat ha nu så jävla länge inte finns kvar. Ska ringa  dampa så ska dom skicka en till mig. M precis. Spott på dig. Jag ska ha den & när jag SKA då FÅR jag punkt slut med den saken.

Längtar t nästa fredag <3, vrf får ni ikkeeee veta lille män.
Vad mer kan jag berätta för er? Idag är det PH, längtar man?! JA SOM FAN!
& ikv kommer nog Arton till moi, but who knows. Maby, maby not. Nej tråkit detta inlägget blir nu.
Ska fortsätta med mitt arbete. Puss på er


you're the fucking best /Vv.

stuuudenklännninngggg

2010-01-16 - 20:51:43


- Har hittat min studentklänning! eller ja klänningar, orka att jag har typ "bestämt" mig redan nu?! hahaha, men när jag väl fastnar för nåt måste jag verkligen ha det. & så kollade jag runt lite och där va den, lös upp hela min värld typ. Eller dom, det är två stycken, nästan samma modell men bara några detaljer skiljer dom åt. Vad det är som skiljer dom åt berättar jag inte. Men vem vet, jag kanske hittar nån mkt finare (tror jag verkligen inte). Spanat in den ena klänningen (uh spanat haha ät röv) riktigt länge nu men trodde inte stlk skulle passa mig, men jofan klart den gör har ju 34/36 så vrf skulle inte en 34 passa mig liksom? Fan va svårt detta är. Ska visa dom för Kattis så ska hon hjälpa mig. Glöm att jag visar dom för er, ni kmr ba härmas då era wannabeees.


the person you've become

2010-01-15 - 16:58:44


- I hope your happy with the person you've become -

so silly boy get of my face

2010-01-14 - 22:05:21


- Bra dag idag! Gillas. Imorn är det friluftsdag & jag valde långpromenad (i 2timmar ska vi gå hur ska jag orka?) & simmning efteråt. Tog det bara för jag älskar bada/simma, love water! Vet ni vad jag har bestämt mig för? Nej det vet ni inte och det ska jag berr för er nu era sliskiga rövhål. Jag skulle ju börja jogga igen. YES IGEN, men vem fan orkar i detta vädret? Ska jag ramla där & drunka vid någon bäck, nej tack!?. Så därför har jag bestämt mig för att simma nån dag varje vecka eller kanske flera, bara jag gör något. & detta tror jag verkligen hade vatt bra för min rygg som lever sitt egna liv. Mh. Spy på ert öga. Nu vet ni det (:

tillägnar en låt till er fittansikten. hihihihi
love thaaaa song negrito.





oj glömde även berr att igår kom min lilla apa hit, ni vet han som gör en massa apljud när han sover?
Ja exakt, han där Arton. Bra för er att veta kanske :).

kramade ihjäl varann

2010-01-12 - 23:12:02


- Va I båstad idag med mamma, tog en fika & kolla lite kläder. Hon köpte en jättefin skjorta till sig själv & en jättefin tröja till mig. Sen solade vi en pyttis. Efter Båstadbussen vandrade jag hem till Kattis, kramade ihjäl varann, snacka ihjäl varann & rökte ihjäl. L O V E  IT! Nej nu har jag inte så mkt kul att berrä för er. Puss

blev blind en snabbis

2010-01-12 - 13:49:30


- Ingen skola för mig idag, kunde knappt resa mig ur sängen i morse.
Så kan det gå. Igår fick jag världens sms!: ring mig skitviktigt //kattis!!


F
ATTA JAG DOG AV GLÄDJE, dog & återuppstod. Ringde direkt som en galning överhypad och kunde inte andas eller se, blev blind en snabbis (twitwitwi knackar i träd). Snoret rann. Akta dig. Så fick jag höra Kattis bögiga röst & jag kände mig som en lebb över att jag va så glad. Va tvungen va lite taskig mot henne, så jag ringde taxi till dom så dom kunde komma hem haha eftersom dom hade kommit t Sverige mitt i natten & d gick inga rövbussar. (skittaski e jag)
Jajajaja vad ska jag säga mer än att min bääästa vän är hemma, jag är fett glad! Mamma ska tvinga med mig till Båstad nu, mitt huve snurrar. Rädd. EFTER BÅSTAD SKA JAG PLÅGA KATTIS OCH SPOTTA LITE PÅ HENNE. hihihi

Oh måste säga en till sak, jag & kattis har en sån connection. Vi vet exakt vad vi tänker på å såna läskiiiga saker. & jag fick mitt kattissence (spidersence) mitt i natten typ, så satte jag mig upp i sängen för jag tänkte nu kmr Kattis taxi, så kollade jag ut ur fönstret & så körde hennes taxi förbi mitt hus. Hahaha jag dog av flabb. I see you. Stalker varning på mig där som fan. Rädd igen. Tänk att jag kände: nu är hon i närheten hahahaha.

håll käft & lyssna.



hitta inte den vanliga versionen där hon börjar med oooohhaaa ja ni vet.

så fucking glad nu

2010-01-11 - 23:07:23


- YES YES YES ! SÅ FUCKING GLAD NU, haha orka va inne så mycket i Paradise Hotell men VAFAN VAR DET JAG SA?! skulle inte F komma tillbaka (H) så bara är det inte hon som kom in nyss hahaha skämmit. Men tror det e hon & now Im happy. Orka berätta om min dag, bara skola & det e inget kul att prata om. Nu ska jag duscha. Pusssssss biqäz.

mina sista pengar slösades igår på

2010-01-11 - 10:09:53


- School snart! Jag börjar 11.10 idag som tur är, men min buss går halv elva alltså måste jag vakna typ 9 eller något för att hinna äta duscha & ta på mitt ansikte (sminka mig). & nu sitter jag här, klar. Kollar på Smallville men har redan sett det avsnittet som visas. Men de spelar ingen roll, alltid lika bra. Im loving it. Jag sov så jävla dåligt inatt men det är ju ingen nyhet, att DAGGA sover bra det är ju nästan helt omöjligt. Det händer nog bara nån gång per år kaaaanskeee. Jaha idag skulle men egentligen ha åkt & solat men NEJ, mina sista pengar slösades igår på annat menmen... Slänger upp en dagens outfitbild sen om jag pallar.
Uh slänger upp hahaha. Hejdå!! <3


riktigt gammal bild, titta ögonen. Lätt jag hade passat i annan ögonfärg
än min blåa hihi

världens bästa pojkvän

2010-01-11 - 00:28:27


- Nej nu ska jag ta & sova alla & drömma om min prins Arton haha för det ska låta mer prinsigt som i thaaaa fairytales kan han ju få heta Arthon
(nästan som king Arthur ja you get it shitheads).

& de som säger man inte kan uppleva kärlek i denna åldern för att man är "för ung" eller det är för "tidigt" hahahaha jävla bitterfittor, har folk inte lärt sig att love has no age? Att man inte kan uppleva äkta kärlek eller vafan folk säger nu för tiden vid denna åldern? För att "ni" själv eller "du" själv blivit dissad & ska nu gå runt och klaga på alla andra som är lyckliga med sin pojkvän, snälla get a life. Tragiska människor det finns. I feel sorry for you. Jaja tillbaka till sovandet nu & drömmeriet om prince Arthon som är världens bästa pojkvän och som jag älskar! HAHA in your face bitterfittor.


sitter & tittar på The Hills just nu & har fått ett

2010-01-10 - 18:47:40


- Sitter & tittar på The Hills just nu & har fått ett till hatobjekt. Som om jag behövde ett till. Men hon förtjänas att hata, när man kommer in i en vänkrets eller liknande så vet man att det är förbjudet att ta någon annans ex, det är en regel för oss tjejer, tkr jag iafl. Det är inget man behöver lära sig utan man bara vet det automatiskt. & detta hände just i The Hills, Kristin Cavallari har kommit tillbaka & hon gick på Justin direkt fast hon visste att det var Audrinas ex.

Fyfan vad jag hatar när sånt händer, när ens såkallade vänner håller på med ens ex & flörtar. Det e så jävla falskt & ful stil. Man bryr sig inte om exet utan det är vännen man bryr sig om hur kan man göra nåt sånt? Eller när man har en gemensam vän som går på ens bästa kompis kille. Varför förstöra en bra vänskap över en kille? För att du var lite kåt & sedan skylla på spriten. Så jävla patetiskt.



I LOVED IT

2010-01-10 - 14:47:36


- Jooo juste, igår kollade jag ju på Transformers2 and I LOVED IT! Älskar såna filmer. Riktigt bra var den, ta & se den ni som inte sett den.

ÄR DOM TILLSAMMANS?! OMGOMGOMG

2010-01-10 - 14:39:05


- Oh fan vad tråkigt jag blivit, har aldrig något att blogga om. Men whatever ser ju att ni läser ändå fast jag bara yrar i mina inlägg. & jag kan ju inte skriva om min dag för jag ligger bara i sänger & tar det lugnt. Kan hända att jag äter också, men det är inte ofta.


J
aha vad ska jag då berätta om? Imorn är det skola, men det vet säkert alla redan. Vissa har ju redan börjat för länge sen? PALLA! Vet ni vad det är för dag för oss i Båstad imorn? Nej det vet ni inte, för oss 3or då. Det är den 11e imorn & då är det exakt 6månader kvar till studenten! WOHOOO. Hmm & jooo idag kommer Kattis hem, på natten I think. Im not sure. Ska sitta utanför hennes hus & vänta, stalker varning på mig. Orka vara vän med henne hon är helt solbränd så kommer vi alla där kritvita, smälter in med snön typ. Men jag ska ändå sola imorn efter skolhelvetet har jag bestämt mig för jag börjar se ut som jag vet inte vad. Rädd.



Yrar igen. Får väl berre/ä (berätta) nån nyhet om någon kändis. Edward älsklingen kanske? Ja det tkr jag låter bra

: Robert Pattinson och Kristen Stewart välkomnade det nya året långt borta ifrån all glitter och glamour i Hollywood – paret firade nyår tillsammans på Isle of wight utanför Englands sydkust.

Skådespelarna sågs av ett fan utanför en matbutik i staden Ventnor på nyårsafton och ställde gärna upp på foton innan de försvann spårlöst.

Efter att bilderna dykt upp på nätet spreds ryktet om vart ”Twilight”-stjärnorna befann sig, och det dröjde inte länge förrän ett oräkneligt antal beundrare begav sig ut på jakt efter sina idoler. Men vart Rob och Kristen tog vägen är ett mysterium – de verkar definitivt ha hittat ett perfekt ställe för att få vara i fred.


FAN HAR JAG MISSAT NÅGOT HÄR?! ÄR DOM TILLSAMMANS?! :O OMGOMGOMG.

pga

2010-01-09 - 13:49:46


- Heloooooo fuckheads! Vaknade för en timme sedan & diskade sönder hela köket. Hade så mkt disk pga gäster igår & mama e "sjuk" så jag var snäll & gjorde allt åt henne. Dags att hoppa in i duschen & sedan se på Transformers 2. Kissssssssssss

tänkte visa er lite av vad jag köpte

2010-01-08 - 17:56:53


- Jag var ju på Väla för nån dag sen, skulle handla upp mitt presentkort jag fått av farmor. & jag har inte haft orken till att visa er kläderna fast jag fotat & lagt in för längeesen, e man lat så är man. Ansträngande att visa lite kläder liksom? Hellooooo. Men tänkte visa er liiite av vad jag köpte, laddar ju knappt upp bilder här & fråga mig inte varför. Skitdålig på sånt men jag lovar att bli bättre mina fula små barn hihi


Kär i denna, älskar fjärilar!
 

Tunikan är mycket mörkare egentligen men var tvungen göra om den
så man skulle se fjädrarna och allt det där, allt för er hähähä ät bajs.


Brun väskaaa, jag älskar allt som är brunt! OH yes I do


En tröja & 3 par örhängen, älskar de svarta pärlörhängena.
Black is the shit! Just like shit is brown hahaha. Brunt & svart <3 kärlek.


Så nu får ni nöja er med detta (:


finns bara fjortisar där

2010-01-08 - 00:20:31


- Så nu har man tatt bort bdb!, hade det endast för mina bilders skull. Men pallar inte, finns bara fjortisar där & vem orkar se deras ansikten? Nobody. Orka att jag ens skrev detta? Ville bara informera mina trogna läsare HA HA HA!!. Nu skaaaaaa jag chipsa ihjäl min mun & dränka mitt huve i cola

du är så pinsam

2010-01-07 - 18:04:05


- Now Im home! Träffade tjejerna innan jag tog tåget in till Laholm & det var så himla skönt, saknat ihjäl dom.Arton hämtade mig v tåget & så åkte vi hem till honom & kollade på film, först Pandorum tror jag den hette? Bra som fan sen åkte vi en runda & han visade mig sitt gym & sen hem igen & titta på film, då såg vi 2012. Liiiiiiiiite överdriven va den & jag blev smått irriterad i vissa sceener men annars så var den bra den med.


Fyfan jag har inget att skriva om & jag kommer inte på något. Så ni får nöja er med detta hä hä baaajbaj.










ps. duuuuuu är så pinsam!

en fika med tjejerna

2010-01-06 - 15:35:37


- Så jävla störigt! Ni vet när det e nåt jätteviktigt man ska göra & så ba glömmer man det på en sekund. Vet att d har nåt med internet att göra, att jag skulle kolla upp något för jag tryckte exakt upp en internet ruta. Men vad jag skulle kolla upp har jag totaly glömt. Irriterande. SUR.
Jaha, innan man tar tåget in till Laholm blir det nog en fika med tjejerna, känns som vi har jättemkt att prata om. Inte träffat dom på hela lovet, varför liksom? Varför frågar du mig. Jag vet inte. Hejdå sluta fråga så mkt
Ohh kan inte tiden gå snabbare så min buss kommer hiiit så jag kan få träffa mina älsklingar.

Jag&Ardi för ett halvår sen

dammsugaaade

2010-01-06 - 14:10:39


- Vaknade vid halv12 idag. Gilla! Damsugade hela ovanvånningen, åt lite sen tog mig ett långt bad. Vet att det inte heter damsugade MEN DET ÄR MIN BLOGG! & jag skriver hur jag vill.
DAMMSUGADEDAMMSUGADEDAMMSUGADE! MOHAHAHA. Nu har jag kletat på lite mascara & orkar inte sminka mig mer än så fast jag ska! Men gör det senare för jag gör vad jag vill sådeså!

Idag ska jag nog till Laholm, buss&tåg som gäller här. & vet ni vad jag såg i min lilla kattkalender?! ATT DET VA RÖD DAG?! & jag bor i en håla så nu är mina planer halvt förstörda eftersom denna dag räknas som en pallavadudag (söndag) & då går det knappt bussar & tåg. Hmm vad ska vi göra åt det? Tar nog Olas moppe & trampar iväg till Laholm. Yes låter som en bra idé. Far åt skogen med er nu. Sur.

köpte en massa

2010-01-05 - 16:34:10


- Nu har jag kommit hem från väla. Åkte dit med mamma & hennes kompis, köpte en massa på Gina Tricot. Hade ju ett presentkort dit. Köpte rätt mycket faktiskt men sen orkade jag inte testa mer kläder blev för jobbigt. Läste nånstans att Gina Tricot bara har fjortiskläder? Aj aj så fel man kan ha.

Nej nu ska jag ta & äta polsk soppa mamma gjort & bara ta det lugnt. Puss på er.




saknar min andra halva <3, yasse I LOVE YOU!

här ligger man naken så ba får man gäster

2010-01-05 - 12:05:02


- Nu ska jag gå & bada i mitt vackra badkar, sen göra v mig. Hatar den menningen JAG SKA GÖRA VÄÄÄÄ MAJ. Uhä jävla skånningaaarr. I dont talk skåneska. I talk hmm? Blandat jag vetifan.. Rikssvenska? Lr vafan d heter.



Bulletproof bathtub? VRF??

Gillar denna, men palla mitt i rummet liksom? Här ligger man naken så ba får man gäster.
Hahahaha orka dom ska se hela ens package.




FINT SOM FAN, men påminner lite om en vask?
Ajja mitt badkar e ändå mkt bättre. Ser ut som ett badkar gör det också

 

offer

2010-01-05 - 11:55:22


- Nej nu hatar jag & jag ska berätta vad, för vem är det inte. Vem är mänsligt. & de här 2 fula fan är inte människor. Jag vet inte vad det e med dom som gör att jag hatar dom så mycket. MEN JAG HATAR DOM.
Så jävla irriterande saker, fan gå & göm er nånstans. Häng er, gör vad ni vill. Offer.

Detta är mitt hatobjekt nr1. Ser jag hennes jävla reklamer lr fula huve nånstans stänger jag av tvn
går upp på mitt rum & slår sönder allt i min väg.


Offer nr2 - jävla barnröv fan, tänk få ha henne en dag för sig själv
då kan jag lova er att hon inte hade lett så (smilat) & gett den stalkerpsyko blicken
som hon gör på fotot. En dag, sen hade jag kunnat dö lycklig.



Jag vet inte varför dom stör mig, men jag hatar dooooooom så grovt.
Känns skönt nu att få det sagt. Inte skrivit detta innan för dom är egentligen inte värda att synas i min vackra blogg. Kom nyss på att jag nog ska göra en Dagga hates kategori. Ohh den kmr fyllas direkt.

förstår varann med bara en blick

2010-01-05 - 11:47:42


- Hej alla fula! Det måste ju va fula som läser min blogg? För ingen hör av sig, säkert för ni skämms över ert fula utseende. Med höra av sig menar jag då kommentera, eller jo. Jag får visst kommentarer då&då. Men jag ser ju att många läser men fuck er. Ni är fortf fula, fast jag gillar er ändå.

JAHA, då tänker ni då vrf e dagga uppe såhär tidigt? & jag kunde faktiskt inte sova mer. Skönt, palla gå upp typ 4 eller vafan, halv2. Känner mig äcklad av att sova länge hela dan har slösats bort. Idag händer det grejer får jag hoppas, bio eller något med maaami. Får väl se. Får hitta på något med henne, vill ju inte att hon ska ha lika tråkigt som jag haft det, inte ofta hon är ledig.

Det snöar, fi. Fortfarande bättre än regn. Men jag vill ha sol! nu & slippa skolan, det hade vatt nåt. Jag vet att ni håller med mig. Snart kommer Kattis hem, jag vill bara hon ska komma hem ihopp om att hon köpt något till mig. Annars kan hon stanna där & bli sönderstekt som hon där tanten i den där Mary, om ni kmr ihåg henne? Sönderbränd & hängtuttar. NEEEEJ, jag saknar min dvärg. Saknar ha min lilla minime går där brevid mig & skratta åt typ allt jag säger & gör. Saknar vår sjuka humor & hur vi förstår varann med bara en blick. Oh dvärg kom hem fan I MISS YOU!!


Jag längtar till så mycket med samtidigt saknar jag ännu mer.

2010-01-04 - 18:39:02


- Fan va jag längtar tills det blir sommar, tills vi tar studenten. Tills jag & mina tjejer ligger på stranden med en cigg i handen & en kall dricka brevid. Jag längtar då vi badar så mycket i havet tills någon av oss får kramp. Jag längtar tills jag ser Yasse kliva av tåget & vi båda skriker så mycket av glädje tills vi blir hesa. Jag längtar tills jag åker till Polen & får krama min mormor & morfar,
längtar tills jag får gråta av glädje då jag får se dom.
Jag längtar till så mycket med samtidigt saknar jag ännu mer.

Jag saknar sommaren som varit, då jag & kush badade i havet & spottade varann i ansiktet tills
vi fick kräkkänsla. (hahaha vet låter jävligt äckligt men jävligt roligt)
Jag saknar rixfm festivalen då jag & mina tjejer badade i sprit, visste inte ens hur man stog upp & ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Jag saknar då du&jag pratade i 8timmar i telefon varje dag & ville aldrig lägga på.
Jag saknar att gå ut en runda med min bästa vän, se när han sprang & hämtade tusen pinnar till mig.
Jag saknar när min mormor var frisk & kunde laga piroger åt mig.
Jag saknar mycket.
Ibland tom dig ...


gick jag i sömnen?

2010-01-04 - 16:40:04


- Japp jag har vänt på dygnet, vaknade v 11 idag trodde verkligen jag va vaken, gick ner & gjorde oboy sen upp i sängen & decka igen. Gick jag i sömnen? Säkert... Hähähäääää hä hä. Iafl idag sov jag eller inatt då, så sov jag riktigt bra. Inte gjort det på länge. Jaja nu ska jag tillbaks till sängen & titta på my yellow people. Pusshej.

love, sex & magic

2010-01-03 - 22:26:53



palla va du

2010-01-03 - 18:17:36


- Söndagsöndagsöndag, orka va en söndag? Palla va du. Idag har man bara tittat på film & slappat. Alltså med andra ord: inte gjort ett skit. MEEEEEEEEEEEN det är ju inget nytt era bajsbarn. Tittade på en film som heter Dakota Skye. Handlar om en tjej som det inte går att ljuga för, hon ser sanningen & vet exakt om det du säger är sant eller bara en ren lögn. Helt okey film faktiskt.

Jaja tänkte pigga upp er med en AAAAAAV MINA ÄLSKLINGSLÅTAR på denna tråkiga pallavaduSöndag:



tkr det e lite dåligt ljud på denna, men whatever NÖJ ER!
sluta va så kräsna.

hade det jättemysigt

2010-01-02 - 21:13:18


- Igår kom Arton till mig, hade det jättemysigt. Saknat han så mycket <3 & mer säger jag inte! Mohahaha idag är jag ond. Arton åkte hem för en halvtimme sedan kanske & efter han stack diskade jag & städade lite & nu sitter jag här. Ingen lust att blogga idag kära fula barn. Puss på er.


min första dag på det nya året

2010-01-01 - 18:48:42


- Hejhej alla bakfulla människor, hoppas ni hade en rolig kväll igår. Min första dag på det nya året har startat bra, idag firar jag & Arton ännu en månad tillsammans.
Så ett grattis till oss hä hä hä hääääääääää HÄ. Kräk på er. Jaha, vad har man gjort idag? Sovit, badat som vanligt, ätit lite. Det e typ d enda jag gör. & jo softat med mamma såklart.

Ett halvår kvaaaaaaaaar tills vi tar studenten 91.or!!!! Kan nog inte längta mer. Fiiifan, måste gå på toa nu blev för glad.

RSS 2.0