mys

2011-07-31 - 21:47:49


- Haft en heldag med mamma, vatt ute & käkat o haft det mys. Sitter & småkollar på Bridget Jones nu, aldrig sett hennes filmer men ja de verkar helt okey faktiskt. Ne nu ska jag sluta sega mig & hoppa in i duschen & sedan hem till min underbaring.

Yasmina Kowalska

2011-07-30 - 20:54:55


- Ni vet den där speciella vännen? Den som sett dig i alla lägen. Den som fått dig att skratta när du aldrig trott du ska kunna le igen. Den vännen som alltid ger dig en hjälpande hand,hon som alltid hjälper dig tillbaka upp när du fallit, hon som du kan ringa mitt i natten & va kvar i luren fast du gråter i 3timmar.
Hon som alltid får dig på bättre tankar, hon som ställer upp för dig i vått & torrt.
Hon som hade gått genom eld & vatten för din skull. Ja precis hon.
Hon som förstår precis vad du menar med bara en blick. Hon du kan skratta med i flera timmar, hon du hade gett ditt sista andetag för, ja hon... Henne saknar jag ♥

Älskar dig så mycket att jag finner inga ord för det. Du är min bästa vän, min stjärna! My number one.
E det något jag är stolt över i mitt liv så är det du.
Jag är stolt över att kunna peka på dig & säga: det där e min bästa vän.

 

Sexy Lady

2011-07-30 - 20:40:30

I don't forgive people because I'm weak, I forgive them because I'm strong enough to know that people make mistakes.

2011-07-30 - 19:05:15

alla har sin ...

2011-07-30 - 16:47:57


alla har sin Ross Geller, killen som man föll så jävla hårt för, som man tröttnade på och lämnade men som sedan kom tillbaka hela tiden. killen som man insåg att man faktiskt hade känslor för, men så var det lite för sent. Killen som sen vill ha dig när det passar som minst och just den killen som man sedan jämför alla andra med.

på samma sätt har alla killar sin Rachel Green. tjejen som man suktade efter så jävla länge och till slut faktiskt fick. tjejen som man älskade över allt annat men som kunde gå en på nerverna, tjejen som lämnade dig och som fick dig att trösta dig själv med att svina runder. Och tjejen som sedan fick dig att ångra ditt misstag alldeles för länge.

Hit 'em up in style

2011-07-30 - 16:33:14


festival

2011-07-30 - 16:32:38


- Hbg festivalen igår var väl sådär i sig, men var där med mina brudar & med dom har jag aldrig tråkigt. Men ja vad ska man säga om själva festivalen? För lite karuseller tkr jag, oke jag e 20 år liksom men man blir nog aldrig för gammal för karuseller tror jag. Amanda & Nadja åkte boostern, sjuka som dom är. Jag är höjdrädd så fick stå & titta på som en stolt mamma haha. & vädret sög, men det e ju ingen nyhet, det e ju trots allt Sverige vi bor i. Snart får man sig en kommentar - men stick hem då jävla blatte! hahaha klagar ej på landet, klagar på vädret.

Hmm jaha, det va det. Idag har jag vatt ute & käkat med modern min, tatt mig en 20 minutare (solarium) & nu så ligger jag bara i soffan o kollar tv.

Fan vad jag längtar tills simhallen öppnar, då blir det lite träning för min del. Ska bli skönt, haha kan tänka mig vilken tränningsvärk jag kommer få oooh fyfan! Nightmare.

Här går Nadja & Amanda på, tjejerna brevid räcket elr vad man ska kalla det.

& här har dom blivit fastspända (de sitter bakom mannen som står upp)

and there they go!

good food!

Do you know he begged to stay with me?

2011-07-30 - 13:18:04


What are you thinking?
Do you know about us back then?
Do you know I dumped your "husband",girlfriend?
I'm not thinking 'bout him
Do you know I made him leave?
Do you know he begged to stay with me?
He wasn't man enough for me

Didn't he tell you the truth?
If not then why don't you ask him?
Then maybe you can be more into him
Instead of worrying about me
And hopefully you won't find
all of the reasons why his love didn't count
and why we couldn't work it out

So many reasons why our love is through
What makes you think he'll be good to you?, no
It makes no sense cause he will never change.
Girl you better recognize the game ;)

A friend is someone who knows all about you, and still likes you.

2011-07-29 - 18:42:54


Thank me later!

2011-07-29 - 18:04:09


- Då sitter man här & gör sig iordning för att dra till Helsingborg en runda med tjejerna. Har nyss plattat färdigt håret & när jag kollar ut genom fönstret ser jag att det småregnar lite. Typiskt eller hur? Nödigt att jag ens platta det för så fort jag går ut kommer mina krullar stå åt alla håll haha. Men men, lite regn ska inte hindra mig från att ha en kul dag med tjejerna ♥

Juste påtal om plattning, tjejer ni vet väl att man aldrig ska stanna upp med plattången när man plattar & hålla kvar lite för att man tror de ska bli plattare. Ja jag är inte så bra på att förklara men hoppas ni förstår vad jag menade med det, utan man ska bara dra plattången hela tiden genom håret som om det vore en borste, stanna aldrig upp med den utan bara fortsätt dra neråt hela tiden, hela tiden. Varför man ska göra så eller varför jag hört det är för att håret kokar inuti av värmen från plattången. ( tipset kommer från en proffisionell frisör )
Thank me later!

Now: Time for a little makeup!

Jag saknar dig!

2011-07-29 - 14:37:51


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

mobilblogg.

2011-07-29 - 14:36:39


- Nu är jag hemma! Stack upp till E igår för lite grill o sånt gott, very nice!
& nu sitter jag här & ska hoppa in i duschen när som.

Vad är det för fel på blogg.se? Jag kan inte blogga från min mobil :S som är en android & sen kan jag inte blogga från iphone heller? Då måste det ju vara något fel, vill ju också kunna blogga från mobilen iafl så skrev jag faktiskt ett inlägg från E,s mobil igår som jag publicerade men det har inte kommit upp?

- Jag e kär! I Emils iphone, ska sno den av honom. Sitter och bloggar från den just nu. Har nyss vatt och hyrt film och köpt världens största godispåse med mitt lilla hjärta, nu ska jag bara kolla klart på mitt älskade Jersey shore som jag typ sett ett miljontals gånger men inte är det mindre bra för det. Ne nu ska jag pussa på min älskling lite som surar över att jag e kär i hans fina iphone hihi.

Så skrev jag iafl haha, & yes E jag ska ta din mob hi hi hi ...

Don't push me, or else I will lose my cool.

2011-07-28 - 17:44:55


gravid

2011-07-28 - 17:28:11


- Asså jag kan ha helt sjuka sug ibland, kommer ihåg för ett jävla bra tag sen då jag åt bara vanliga mackor med dressing på!? Hur nasty låter inte det, hamburgardressing asså haha & så drack jag filmjölk till det men det var så jävla gott. Sen så var det kycklingkorv som jag stekte tillsammans med creme fraishe & citronpeppar - MEGAGOTT! & till det åt jag bröd. Sen var det avokado ett tag, love it! Ja jag har haft en massa såna fucked upp sug & nu efter malmö så bjöd pappa mig på gorgonzola & nu e jag typ alltid sugen på det, sitter & äter det just nu faktiskt.
Haha tänk er då när man e gravid vilka sug man får, såg att det var någon brud som åt tvål? Haha what thaaa fuck säger jag bara & en annan tjej blev sugen på jord? Ja helt vanlig jord :S eller det kanske var samma tjej? Hade inte vatt förvånande iafl haha
Ne nu ska jag leta upp ett par passande skor till kläderna & sedan vandra genom hela Ängelholm för att komma till min lilla påg.

eyes

2011-07-28 - 15:43:29


Love is when you look into someone's eyes,
and see everything you need.

för mycket fritid

2011-07-28 - 15:35:36


- Fyfan vad det finns folk med för mycket fritid. Kan du inte gå & köpa någon skvallertidning istället för att sitta här & kommentera 24/7? & du ska sitta här & lära mig om användarvilkoren på blogg.se? Haha läs du igenom dom tre gånger till & sen kan du komma & kommentera hur mycket du vill för jag har inte lagt ut någons personuppgifter, jag har inte gjort intrång på någons privata liv & jag har fan inte hotat någon! & har jag fortfarande skrivit namn? Nej inlägget kan handla om precis vem som helst. & du gumman som skickar alla dina patetiska vänner för att anmäla, har du inte fått tillbaka din ryggrad ännu? Kan du inte stå upp för dig själv om du nu tar åt dig så mkt av mina texter?

Hold your head up high gorgeous, they would kill to see you fall.

2011-07-28 - 14:38:42


I just shot a man down

2011-07-27 - 17:55:21


svart, lila & silver.

2011-07-27 - 17:26:17


- Hahaha tillåt mig att skratta! HA HA HAAAAAAAAAA HAHA. Folk är så jävla roliga nu förtiden.
Nyss kommit hem från ikea, fick med mig tre hyllor som ska upp på vägen & två fotoramar & en lila lampa, mitt rum ska bara va svart o lila typ & lite silver här o där. & sen e jag nog helt färdig med rummet. Vill bara ha nya tapeter här med men men...

NU: ett glas iskall cola!

Busted big time.

2011-07-26 - 18:08:13


- Oj oj en anmälan? Haha men då tackar jag för mig lilla gumman, nu vet jag att du tagit åt dig eftersom jag inte nämnt några namn i inlägget så för mig spelar det ingen roll om jag är tvungen att ta bort det eller ej för nu har orden redan nått fram till dig.

hårhemlighet.

2011-07-25 - 20:00:51


- Jag ska alltid ha tusen olika grejer att göra innan jag hoppar in i duschen. Innan jag ställde mig i duschen gick jag en runda till Åhlens för att köpa nytt schampo & grejer. Trött på att mitt hår e så jävla torrt,
har användt (stavas det så?) tusen hårprodukter & mja allt funkar ju inte förutom .... Nu ska ni veta hemligheten för att få glansigt hår. Jo, olivolja! Olivolja har jag i håret men man kan ju inte använda det hela tiden för då blir håret fettigt. Så nu har jag köpt mig något nytt & ja just nu känns det jättelent faktiskt, får vänta tills det blir helt torrt.

Nu äre dags för mat & sedan får jag släpa min röv ända vägen upp till min käre prins.

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart.

2011-07-25 - 17:35:14


finito

2011-07-25 - 17:25:11


- Såja då har man krigat klart med designen nu ska jag fan ställa mig i duschen!
Bjuder på en låt jag verkligen fastnat för, me love it ♥

Texten äger.

honestly you turned out to be the best thing I never had.

2011-07-25 - 15:08:00


- Jag behöver nya högtalare till datorn! & ett nytt tangentbord, min enter knapp är lite trög.
Jaha, då har jag haft lite ensamtid idag, vatt & solat en liten sväng, fixat naglar o grejer. Skönt faktiskt men tkr inte om att va ensam... Tycker mamma ska komma hem snart!
Funderar på att göra om bloggen lite, byta bild på headern, ta bort det beiga. Kanske ska ha svart & vitt istället? Har nog aldrig haft någon enkel design till bloggen. & eftersom jag inte har något speciell att göra förutom att fixa lite disk så blir det nog extra tid till bloggen idag.

Så medans jag håller på & fixar o pillar med allt så lägger jag upp ett bilder från några helger sedan som ni kan glotta på lite.

Hos Nadja innan utgång:


Nadja

Jag & Nadja

Amanda & Nadja

... and moi ;)

Fredags.

2011-07-24 - 19:55:03


Jag gjorde strawberry daiquiri till tjejerna :)

Jag & nadja

Manda & Jag

äsch, jag orkar inte lägga upp fler bilder från i fredes, ni får ta det ni får :)

nu blir det dags för solning! wihuu

jättetrevligt

2011-07-22 - 19:26:34


- Då e man hemma från Malmö, haft det jättetrevligt. Nu ska man hoppa in i duschen & göra vid sig inför tonight! Blir massa goda drinkar hos mig med tjejerna & sedan utgång. Ni får ha en fin fredag ♥



like glue

2011-07-19 - 22:12:45


- Ouh där fick man ur sig ett & annat, det älskar jag med att blogga. Man kan skriva vad faaan man vill, skönt att få skriva av sig är det också. Snart ska jag ut & träffa Mandisen, mannen hänger med. Jag e som fastlimmad vid dig ♥

min solstråle

2011-07-19 - 21:05:04


- Har inte uppdaterat på 2dagar, erkänn ni dött lite? Men jag lever. Har bara inte haft lust till att skriva. Men nu när min solstråle ligger i sängen & fixar & pillar med sina naglar (I love guys som tar hand om sina händer) kan jag ju lika gärna ge lite tid till bloggen. Jag har inte gjort så mycket mer än att vara hemma med min bääbbää, kollat på lite filmer & haft det mys, sånt man ska göra när det e fult väder. Men idag va de faaaaan o meeej inte fult väder. Så idag gick man lite på stan. Jag, Mamma & E♥ gick men E♥ tyckte inte det var så värst kul haha synd om min lilla plutt. & ja man fick ju med sig en del plagg hem + ett nytt fint nagellack.

Imorn ska man ner till Malmö & hälsa på pappsen som jag inte sett på riktigt länge, ska bli trevligt! Så vet inte hur det blir med uppdateringen där men kommer nog inte stanna så värst länge, få se hur deeeet blir.

roligaste på länge!

2011-07-17 - 16:49:51


- Utgången i fredes var fan en av de roligaste på länge! Tyvärr togs de inga bilder, Im sorry! Men tkr jag vatt rätt duktig på att fota & lägga upp massa nya bilder på senaste. Så att missa en dag gör väl inte så mycket?
Nu sitter jag här med min kära E & laddar ner en skräckis,
jag ska ut snabbt o sola en sväng & sedan blir de movienight!
Vad ska ni göra denna regniga söndag?

Jag hoppas på ...

2011-07-15 - 14:47:00


- Va ute nyss & tog en snabb fika med Amanda innan hon skulle till jobbet. Sen mötte man upp Nadjisen en liten snabbis med :) & nu sitter jag här & väntar på att lilla E ska komma :)
Vad händer annars idag? Jag hoppas på fest faktiskt!

I bet it sucks to be you right now

2011-07-14 - 22:21:04


What goes around comes back around

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now


So sad, you're hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
Baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I'll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now

I know you want me back
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye

I used to want you so bad
I'm so through it that
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
Best thing you never had!


Best thing I never had

2011-07-14 - 22:17:16


 

 

perfekt present

2011-07-14 - 21:57:37


- Kom hem för en halvtimme sedan. Snacka om heldag på ett köpcentrum! Det var riktigt kul faktiskt.

Fick inhandlat:
ett par vita skor - H&M
Puder -
Kicks
Leggings - Gina
Tunika/Linne - Cubus
Två koftor (koftnarkoman) - Cubus
Runda örhängen - Cubus haha jävlar va mkt Cubus det blev
& ett till par andra örhängen med kors i från Glitter

Sen köpte jag present till modern min.
Hon hade gått & kollat på ett par ballerinaskor jättelänge så det blev en perfekt present & ett fint litet armband fick hon med.

Tror de va allt?

Ser kanske inte så jävla gott ut med all min ketchup på, but damn!

Det var gott ;D

& ja juste, när jag kommer hem ser jag att mamma handlat nytt överkast till sängen till mig & ett par jättefina kuddar som matchar till gardinerna. Ser megafint ut.



omtalade filmen

2011-07-14 - 14:21:09


- Igår såg jag den omtalade filmen My name is Khan för första gången & fyfan vilken bra film! Verkligen värd att se. Inte för att överdriva men det e en av de bästa filmerna jag sett på väldigt länge. & innan dess satt jag & Amanda ute & fikade, sen fick vi lite sällskap & då drog vi o hyrde film o köpte massa guuudis. Yes ni läste rätt - vi hyrde. & nu sitter jag här o äter en mega saftig nektarin, erkänn ni blir sugna?! Snart ska jag & Mandisen ta tåget in till the city vettni & sedan ska vi ännu längre bort. Vi ska till Familia, det e ett köpcentrum för er som inte vet.

Yeye nu får jag ta & fixa till mig lite innan vi åker :)

Kommer inte på någon rubrik

2011-07-13 - 18:46:44


- My man can cook! Det e allt jag har att säga om igår. Snart ska man träffa Amanda, få se vad vi två hittar på :)
& imorn bliiiree shopping! Elr ja shopping o shopping, jag ska iafl köpa en kavaj jag bara längtat efter & sen ska jag ner till SkoRönne & beställa ett par skitsnygga skor, har redan ett par i svart men nu vill jag ha de beiga. Få se om man hittar nåt mer fint på stan :)

 

Down a** chick

2011-07-12 - 20:06:56


baby say yeeeaah

2011-07-12 - 19:56:53


- Varför är det så jävla typiskt att när man har "bråttom" elr ah känner sig lite småstressad och man måste ha en buss vid en viss tidpunkt så finns det inte? Gick ner till busshållsplatsen utanför mitt hus & trodde det skulle komma en buss kvart i som det alltid brukar göra men N E J bussarna som ska gå kvart i slutade vid 7tiden. Så jävla tyyyypiskt så jag får vänta här tills kvart över istället för jag är för lat för att gå ända upp till E. Så här sitter jag uttråkad & dricker en kall cola.

Me today:

honey

2011-07-12 - 18:29:46


And ever since for my honey I been twice the lady

I only think about you

2011-07-12 - 18:27:47


- Igår var jättetrevligt, skitgod mat & ja allt var helt bra. Nu är jag hemma (Sov hos E), ska hoppa in i duschen & sedan ska jag iväg till min booobooo igen & då ska han grilla åt maj haha. Ne nu e det stress som gäller! Puss på er.

ready, set, go!

2011-07-11 - 17:44:57


- Då är man klar dåra! Snart e det dags att gå hihi
Hoppas ni får en fin måndag! Kraaamz

personen som får dig att gråta är inte värd dina tårar

2011-07-11 - 15:58:26


- Kom nyss hem från ett möte & nu e det bara att gå raka vägen in i duschen, fixa sig lite snabbt sen blir det att möta upp lilla E kl 18.00. Sötungen har bokat bord till oss hihi så vi ska äta oss feta.
Det e såhär det ska vara, det e nu man inser sicken idiot man har varit att man stannar kvar vid något som får en att gråta, nu förstår jag verkligen menningen av "personen som får dig att gråta är inte värd dina tårar" för en person som älskar dig, som bryr sig om dig hade aldrig fått dig till att fälla en endaste tår för deras skull. & jag tycker det e synd att folk som inte är värda att bli behandlade som skit blir behandlade som skit. Nu tvivlar jag inte på att jag inte var älskad, men är man i ett förhållande ska ens kille bara ha ögon för dig & inte tusen andra.
Kan inte beskriva känslan av hur bra man mår efter man lämnat något som gjorde dig ont.
Visst känns det i början men nej, det e inte värt det att gå & deppa. Livet har så mycket mer att ge än att må dåligt pga en annan person. Du ska omringa dig med människor som får dig att le, som ger dig ett lugn.

Ne från det ena till det andra haha. duschen var det va?


är det bara jag som har det problemet

2011-07-11 - 00:18:03


- Sitter här med mitt solsken, ska snart sätta på en film eller se om det finns något bra som går på tv.
Tidigare idag satt jag på Telegrafens uteservering med Amanda & hade det mys. Efter vi suttit där själva ett tag fick man fint sällskap, myyycket trevligt ska ni veta.
Går fortfarande inte att ladda upp bilder så jag får kriga, hittat ett jävligt jobbigt sätt att fixa det på. Hoppas dom fixar det snart eller är det bara jag som har det problemet med att lägga upp bilder på bloggen?




details

2011-07-10 - 20:24:36

 


 



Dagens

2011-07-10 - 20:13:45


Dagens humör: Happy
Dagens mående: ont i tungan annars all goood
Dagens borde: måla mina nageljävlar
Dagens frisyr: nersläppt med diadem
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: urtvättade gröna "byxleggings" & ljusrosa linne
Dagens planer: mysa med min bebis & träffa mandisen än en gång
Dagens materiella vill ha: ett par skor
Dagens fundering: not a shit
Dagens beroende: choklad
Dagens tråkigaste: bet mig i tungan
Dagens längtan: E
Dagens superlängtan: Yasmina&Kätz
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: Ja rule - Put it on me

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER ?!

nån vill mig illa

2011-07-10 - 20:01:15


- Dettaaaa e ju fan inte klokt! Nån vill mig illa idag haha, under maten biter jag mig i tungan. & jag bet hårt som fan så har värsta märket där nu & de blödde ju inte lite heller. Sen ska jag fortsätta fixa mina naglar vilket jag höll på med innan jag åt, ja iafl så sätter jag mig & skakar på nagellacket ni vet så som man brukar göra men NEJ då var locket öppet så jag fick nagellack på mitt nya linne, tangentbordet, golvet & mitt fina skrivbord :( allt gick att rädda förutom mitt linne, så jävla typiskt. Men tur att det var samma färg på nagellacket som linnet så fläckarna kommer inte synas så värst mycket. Ren otur.

Ajja men men innan allt detta hände så var jag ute en sväng med Amanda och åt lite god glass & snacka en massa kul.. Nu ska jag fan ta & fixa klart nageljävlarna. Kanske inte ska ha den färgen jag ville måla mig nyss med. Ska man köra på vitt igen? Nee...Tar nog ljusljusljusrosa iafl.

& man kan fortf inte ladda upp någabildjävlar. Fittblogg!

perfekt.

2011-07-10 - 16:34:10


- Jag som nyss tagit lite bilder åt er & så ska bloggen fuckas! perfekt. Fan vad sne man blir ibland när saker inte fungerar som de ska.

Jaja då blire bilder för en senare får vi hoppas på. Pooosshaj!

så länge det bara går

2011-07-10 - 14:38:19


- Nu har min kära E dragit iväg så nu ereee dags för mig att hoppa in i duschen & sedan ut på stan en sväng med Amanda ♥. Solen är framme så hoppas det e varmt ute & inte blåsigt man vill ju passa på att gå ut med shorts o shit så länge det bara går.

fastsydd

2011-07-09 - 20:12:48


- Hajhaj! Sitter hemma just nu med E, har nyss kollat klart på en av Harry Potter filmerna & mer ska det bli, vi har bestämt oss för att se på alla. Yes så nu vet ni det, vad har man annars gjort idag? Vatt på stan med modern min, fick ett linne & en little black dress som sitter som fastsydd på en, riktigt snygg är den.
Ne nu ereee dags för en cigg & sen ska jag lägga mig igen & mysa lite.


Cut cut cut

2011-07-08 - 15:33:07


- Har klippt mitt långa hår! Har ovanför brösten nu (hade till midjan innan typ) :/ lite ångest har man nu men hellre friskt hår än långt o slitet.

plans

2011-07-08 - 14:01:28


- Changed of plans.

Tystnad.

2011-07-07 - 20:01:14


- Längtar till imorgon!!
Men det får ni veta imorgon om jag hinner uppdatera tidigt vilket jag inte tror jag kommer annars får vi ta det på kvällen om jag uurkär.
Jahapp, vad har man gjort idag då? Vaknat upp i världens mysigaste famn & sedan fick jag gå iväg till bussen. Hade möte idag (missat två gånger innan) not good people, not good. Ajja, sen gick man lite på stan med mamma & sen hem. Mamma hade lagat pasta till mig med spenat - vatt sugen på det fett länge! & fan vad gott det kändes i magen. Nööjd tjaj!  Efter maten decka jag faktiskt haha & snart ska man iväg för en liten fika med Amanda min babe & två hemliga kompanjoner hihi.

Fan vad tråkigt inlägg men ni får fan ta o vara nöjda, ni kommenterar ju knappt ndå så... Silence children!

bättre än aldrig förr.

2011-07-05 - 21:30:42


- Alltså vad fan tänkte jag på innan? Varför lät jag mig skämmas ut på det sättet som du gjorde?
Jag tror inte jag tänkte så mycket. Men är så jävla glad över att jag påminde mig själv om vem jag är & vad jag är värd. Tur att det inte gick så långt som det gick med din förra... Jag lät mig inte manipuleras, inte sänkas - jag är mycket starkare än så. Ingen människa är värd att bli utskämd på det sättet. Ingen. Alla får sitt till slut,
what goes around comes around. & fyfan vad du fick ditt i slutändan & se vem som är den glada av oss två?
Det är fan jag.
Av kärlek ska man bli lycklig inte ledsen, man ska inte gå runt & må dåligt pga den man är tillsammans med. För den du är tillsammans med är den som ska få dig att skratta, som ska få dig att må bättre än bäst inte tvärtom.
& jag är så himla glad över att det blev som det blev,
att jag tog mig ur skiten för nu mår jag bättre än aldrig förr.

I love life!




Fan vilken ...

2011-07-05 - 21:09:12


- Fan vilken härlig låt! Man blir på sånt jävla festhumör när man hör den.

With you, It's OK And I don't need no one baby.

2011-07-05 - 20:59:05


- Asså fan vad dålig jag har blivit på att uppdatera då fast det e väl inte så konstigt när man knappt sitter vid datorn längre. Finns så mycket jag vill skriva ner här & dela med mig men så finns det så mycket snokare också och jag vill ju inte gotta er med alla nyheter jag har inte. Så lite får ni lida, men bara lite hihi för jag tkr om er snokare ändå, ni håller ju min blogg vid liv. Ne nu ska jag inte va sån.

Vad har lilleee jaag gjort idag då? Vaknade med världens ont i halsen. E var snäll & gick upp o gjorde te åt mig, sen låg vi typ o dega halva dan, satt ute på min fina balkong & åt oss feta på jordgubbar, mhh yummy! & sen har jag inte gjort så mycket. Testat mitt nya nagellack har jag gjort ja! Vit färg tog jag, alla snackar om hur jävla snyggt det är & ja det ser fräsch ut. Fast jag tkr fortf att svart e snyggast på både händer&fötter. Men nu när man e brun o fin vrf inte fuska lite o ta vitt nagellack både uppe&nere *ser ju lite brunare ut då haha*

Har vatt hemma hela dagen, onödigt faktiskt för det har vatt så fint väder men har ej pallat gå ut, imorn blir det fan ändring på det. Dags att dra till stranden o schteeeeka. Hoppas nu att det e lika fint imorn som det var idag.
& jag har vatt snäll o fotat lite nytt jag fått (:

Testade mascaran nyss & ja tro nu inte att ni får några

jävla kattögon som det sägs i reklamen hahaha men den delade upp fransarna fint iafl &

det tkr jag e viktigt med mascara, att man inte har en sån som klumpar sig.

 


We know how to party

2011-07-04 - 13:33:15


- Det blev utgång i Helsingborg i Lördes iafl & det e jag fan glad över för fyfan vad kul vi hade!
We know how to party! & igår åkte jag iväg med tre par andra & åt ute i Helsingborg & efter det tog vi en fika, väldigt mys var det. Senare mot kvällen drog jag & E hem. Jag fick håret flätat, rätt fin fläta för att vara gjord utav en kille & så åt vi en massa gott, han mörda vår vattenmelon haha & så såg vi på filmen Los ojos de Julia... Ja den filmen var ju ingen skräck precis så man blev skrämd men den var spännande iafl.

Har nyss bytt lakan o allt de där, älskar lägga mig i en ja vad ska man säga, ren säng? Nu e det dags för mig att ta fram dammsugaren & städa ihjäl rummet.

Jag ser ut som Legolas (Sagan om ringen) bakifrån fan haha

Såhär gullig var E igår haha, kärleksfull.

Riktig kärlek

2011-07-02 - 21:38:34


- Detta är fan kärlek:

Får ont i hjärtat som fan av videon :/ så himla hemskt

after rain comes ...

2011-07-02 - 21:19:24



~ ♥ ~ after rain comes sunshine and boy you're definitely my sunshine ~ ~


ikväll

2011-07-02 - 21:15:26


- Hmm vad händer ikväll? Blire Helsingborg eller stannar man kvar för utgång i Ängelholm?
Ångest ångest ångest, äsch vi får se hiivad som hindor!
Ohh jag e svinhungrig nu, får ta & laga till något gott BUT FIRST möta min älskade Nadja på stationen en snabbis.

Love this feeling.

2011-07-02 - 20:15:18


- Igår var en helt jävla lyckad dag/kväll/natt , ja allt! Vaknade upp i en gosig famn & ville ej därifrån men Nadja hade bjudit på middag & det tackar man självklart inte nej till. Fyfan den bruden kan laga mat, damn! Amanda kom efter ett tag & då bjöds det på drinkar, sedan blev det utgång föööör hela slanten! Fyfan vad vi hade kul, dansa & shotta en massa gott hela kvällen, & ja jag hatar shotta men igår va jag fan helt inne i det.
& idag har jag bara legat & myst hela dagen. Love this feeling

Bilder från förra helgen & från igår kommer nog upp senare

RSS 2.0